Şiir Kitabı

Şiir Kitabı

Son dakika şiir kitabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiir kitabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiir kitabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiir Kitabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiir kitabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 şiir kitabı haberi bulunmuştur. Tüm şiir kitabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir?
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir? İkinci yeni akımı 1950 senesinden sonra Garip akımına karşılık olarak ortaya çıkmış bir harekettir. En önemli temsilcileri arasında Ülkü Tamer, Edip Cansever ve Cemal Süreya vardır. 
29.01.2024 Gündem
Megan Fox kendi hayatından ilham aldı, şiir kitabı çıkardı!
Megan Fox kendi hayatından ilham aldı, şiir kitabı çıkardı! Megan Fox, yeni şiir kitabında kendine ait çok kişisel bilgiler paylaşarak hamilelik kaybıyla ilgili deneyimini anlattı.
8.11.2023 Magazin
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda?
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda? Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva'nın komaya girdiği açıklanırken durumun sebebine dair bir bilgilendirme yapılmadı. Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu Fulya Öztürk CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı. Söz konusu açıklamaların ardından Ganire Paşayeva öldü mü, sorularına yanıt aranırken Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Ganire Paşayeva neden yoğun bakımda, sağlık durumu nasıl?
26.09.2023 Gündem
Necip Fazıl Kısakürek Eserleri Nelerdir? Necip Fazıl Kısakürek Eserleri'nin Özellikleri
Necip Fazıl Kısakürek Eserleri Nelerdir? Necip Fazıl Kısakürek Eserleri'nin Özellikleri Necip Fazıl Kısakürek ismi Türk Edebiyatı'nın en büyük isimleri arasında bulunur. Kaldırımlar, Künye, Bir Adam Yaratmak ve Tohum gibi çok ünlü eserleri vardır. Ayrıca Kısakürek'in en ilgi duyulan eserleri ise şiirleridir. Bunun yanında birçok tiyatro eseri verdiği de dikkat çekicidir. 24 yaşındayken ortaya koyduğu Kaldırımlar şiiri onun ününün yayılmasına yol açmıştır. 
15.08.2023 Eğitim
TRT 1 Sahur Bereketi sunucusu kimdir 2023? Dursun Ali Erzincanlı nereli, kaç yaşında, kimdir?
TRT 1 Sahur Bereketi sunucusu kimdir 2023? Dursun Ali Erzincanlı nereli, kaç yaşında, kimdir? TRT 1 Sahur Bereketi sunucusu Dursun Ali Erzincanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Dursun Ali Erzincanlı’nın hayatı merak ediliyor. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arşivcilik Bölümü’nü kazanması nedeniyle ailesiyle birlikte hayallerimin şehri dediği İstanbul’a geldi. Üniversite öğreniminin ilk yılında Yönetmen Mesut Uçakan’ın yanında çalışmaya başladı. İşte Dursun Ali Erzincanlı’nın hayatına dair merak edilenler…
27.03.2023 Televizyon
Arif Nihat Asya kimdir, kaç yaşında öldü, nereliydi? Bayrak şairi Arif Nihat Asya eserleri ve hakkında merak edilenler…
Arif Nihat Asya kimdir, kaç yaşında öldü, nereliydi? Bayrak şairi Arif Nihat Asya eserleri ve hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninde Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde konuşuyor. Arif Nihat Asya İstanbul Üniversitesi'nde yüksek öğretmen okulunda Edebiyat bölümünden mezun oldu. Okulda öğrenci iken bir şiir kitabı yayımlamaya karar verir ve ilk heykıltıraş adlı şiir kitabını yayımladı. Peki, Arif Nihat Asya kimdir, kaç yaşında öldü, nereliydi? Bayrak şairi Arif Nihat Asya eserleri ve hakkında merak edilenler…
12.09.2022 Gündem
Üstün Dökmen kimdir? Üstün Dökmen’in biyografisi!
Üstün Dökmen kimdir? Üstün Dökmen’in biyografisi! Televizyon ekranlarından yaptığı programlarıyla tanınan ünlü psikolog Üstün Dökmen, Armağan Çağlayan’ın youtube kanalına yaptığı açıklamalarla gündemde. Ünlü psikolog Üstün Dökmen’in başörtüsü ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu. Peki, Üstün Dökmen kimdir? Prof. Dr. Üstün kaç yaşında ve nereli? İşte Üstün Dökmen’in biyografisi!
14.08.2022 Gündem
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Burak Sergen'in acı günü! Semih Sergen hayatını kaybetti
Burak Sergen'in acı günü! Semih Sergen hayatını kaybetti Sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Semih Sergen (91) Bodrum'da hayatını kaybetti.
6.08.2022 Magazin
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
Sait Faik Abasıyanık eserleri nelerdir? Sait Faik Abasıyanık kitaplarının özellikleri...
Sait Faik Abasıyanık eserleri nelerdir? Sait Faik Abasıyanık kitaplarının özellikleri... Türk öykücülüğünün önde gelen isimlerinden biri olan Sait Faik Abasıyanık, 22 Kasım 1906 tarihinde Sakarya'da doğdu.
18.05.2022 Kültür Sanat
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti Gazeteci, şair ve yazar Orhan Seyfi Şirin, 60 yaşında hayatını kaybetti.
22.06.2021 Yaşam
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir?
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir? Arama motoru devi Google Sadri Alışık’ın 96. doğum gününü doodle ile kutladı. Doodle'ı konuk sanatçı sanatçı Sedat Girgin resimledi. Sadri Alışık'ın doodle tasarımı ile karşılaşan Google kullanıcıları usta oyuncunun hayatını ve filmlerini merak ediyor. Peki, Sadri Alışık kimdir? Sadri Alışık ne zaman öldü? Sadri Alışık'ın eşi ve oğlu kimdir? İşte Sadri Alışık filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.04.2021 Gündem
Aşık Veysel Şatıroğlu kimdir? Aşık Veysel'in hayatı | Aşık Veysel ölümünün 48'nci yılında anılıyor!
Aşık Veysel Şatıroğlu kimdir? Aşık Veysel'in hayatı | Aşık Veysel ölümünün 48'nci yılında anılıyor! Aşık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 48'nci yılında anılıyor. "Uzun ince bir yoldayım/Gidiyorum gündüz gece/Bilmiyorum ne haldeyim/Gidiyorum gündüz gece" dizeleriyle hafızalara kazınan halk ozanı Aşık Veysel 21 Mart 1973 günü sabaha karşı 03.30'da doğduğu köy olan Sivrialan’da hayata gözlerini yumdu. Peki, Aşık Veysel Şatıroğlu kimdir? Aşık Veysel nereli? Aşık Veysel neden öldü? İşte Aşık Veysel'in hayatı, şiirleri, türküleri ve eserleri...
21.03.2021 Gündem
Güven Çevik'in kaleminden Şiirli Günler ve Haftalar
Güven Çevik'in kaleminden Şiirli Günler ve Haftalar Güven Çevik’in yirmi yılı aşan öğretmenlik deneyimiyle çocuklar için şiirlerini kaleme aldığı Şiirli Günler ve Haftalar piyasaya çıktı. Çevik, cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle yoğrulmuş Şiirli Günler ve Haftalar’da hayatı, bir çocuğun umut ve sevgi dolu gözüyle anlatıyor.
28.01.2021 Kültür Sanat
Bakan'dan hediye şiir kitabı! Masumlar Apartmanı izleyicilerine büyük jest!
Bakan'dan hediye şiir kitabı! Masumlar Apartmanı izleyicilerine büyük jest! Gençlik ve Spor Bakanlığı Turgut Uyar şiir kitabı Büyük Saat'i takipçilerine hediye ediyor. Son günlerin popüler dizisi Masumlar Apartmanı ile yeniden gündeme gelen kitap için Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Kasapoğlu şiire ve şaire olan büyük ilgiden dolayı takipçilerine 200 kitap hediye ediyor. Turgut Uyar kitap çekilişini kazananlar belli oldu.
8.12.2020 Gündem
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi!
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi! Nazım Hikmet bugün 118 yaşında. 15 Ocak 1902 yılında Selanik’te dünyaya gelen Nazım, Türk edebiyatının en önemli şairlerinden biri oldu. Şiirleri ve eserleriyle bir ekol haline gelen Nazım’ın hayatını, çocukluğunu ve aileni derledik. İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir?
TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir? TRT1'in yeni absürt komedi dizisi 'Tutunamayanlar' oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. 60 dakika yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu ve konusunu merak ediliyor. İşte Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu...
7.01.2020 Gündem
Kosova'nın Türk gazetecisi hayatını kaybetti!
Kosova'nın Türk gazetecisi hayatını kaybetti! Kosova'nın savaş muhabiri Türk gazeteci Burbuçe Ruşiti hayatını kaybetti.
4.08.2019 Dünya
Değeri 100 bin dolar! Ali Şir Nevai'nin 15'inci yüzyıla ait şiir kitabı...
Değeri 100 bin dolar! Ali Şir Nevai'nin 15'inci yüzyıla ait şiir kitabı... Kilis'te jandarmanın bir evde yaptığı aramada Ali Şir Nevai'ye ait piyasa değeri 100 bin dolar olduğu tahmin edilen 15'inci yüzyıldan kalma el yazması şiir kitabı ele geçirildi.
13.06.2019 Gündem
Nazire Dedeman Çağatay hayatını kaybetti
Nazire Dedeman Çağatay hayatını kaybetti Umut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Nazire Dedeman Çağatay yaşamını yitirdi.
5.02.2019 Gündem
Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor
Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor 'Cevapsız Çınlama', 'Sen Olsan Bari, 'Yalnız Çiçek ve 'Dipsiz Kuyum' şarkıları büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, yakında şiir kitabı çıkaracağını açıkladı
15.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şiir Kitabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiir kitabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.