Sezai Temelli

Sezai Temelli

Son dakika Sezai Temelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezai Temelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezai Temelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezai Temelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezai temelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 sezai temelli haberi bulunmuştur. Tüm sezai temelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli hakkında soruşturma başlattı
Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli hakkında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlara ilişkin 05 Ekim'de yaptığı açıklamalar nedeniyle soruşturma başlattı.
6.10.2023 Gündem
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de olduğu 12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
8.08.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te CHP'li 1 ve HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 9 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.03.2022 Siyaset
28 milletvekiline ait 40 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
28 milletvekiline ait 40 dokunulmazlık dosyası Meclis'te HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 28 milletvekili hakkında 40 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
3.01.2022 Gündem
HDP'li 13 vekilin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
HDP'li 13 vekilin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş'ın da aralarında bulunduğu 13 HDP'li milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
6.12.2021 Siyaset
HDP'li 13 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu
HDP'li 13 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkındaki 16 yeni dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
23.11.2021 Siyaset
Millet İttifakı'nda peş peşe hamleler! Cumhurbaşkanı ve başbakan adayı...
Millet İttifakı'nda peş peşe hamleler! Cumhurbaşkanı ve başbakan adayı... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki yıl gibi bir süre kala Millet İttifakı'ndan seçime yönelik peş peşe açıklamalar yapılıyor. En son İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başbakanlık çıkışı ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları tekrar gün yüzüne çıktı.
27.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener...
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin, "Ben aday değilim. Kendi adıma bunu konuşabilirim. Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, net bir şekilde. kendi adıma söylenen bir söz bu. Kim aday olacak kısmında seçilecek, kazanacak bir adayla ve cumhurbaşkanlığını devam ettirecek bir adayla gideceğiz. Ben aday değilim, ben başbakanlığa adayım" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada bedel ödemesi gereken Amerika’dır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada bedel ödemesi gereken Amerika’dır BM zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-ABD ilişkilerine ile ilgili “Türk-Amerikan ilişkilerinde sağlıklı bir sürecin işlediğini doğrusu söyleyemem. Ben oğul Bush ile iyi çalıştım, Sayın Obama ile iyi çalıştım, Sayın Trump ile iyi çalıştım ama Sayın Biden ile iyi başladık diyemem. Bizim için S-400 işi bitmiştir. Buradan geri adım atmamız da mümkün değil. Temennim odur ki iki NATO ülkesi olarak birbirimizle hasmane değil, dostane davranalım. Ama iki NATO ülkesi olarak şu andaki gidiş pek hayra alamet değil” ifadelerini kullandı. Rusya’ya yapacağı ziyarete ilişkin de konuşan Erdoğan “Sayın Putin’le Soçi’de yapacağımız ikili görüşme gerçekten önem arz ediyor. Heyetler arası görüşme yok, Sayın Putin’le sadece ikili görüşme yapacağız. Bu tabi sadece İdlib’i içeren bir görüşme olmayacak. Aynı zamanda Türkiye-Rusya ikili ilişkilerini ve Suriye’deki durumu masaya yatıracağız” dedi. Fahiş fiyatlarla ilgili zincir marketleri adres gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a muhalefetin yaptığı eleştirilere ilişkin “Muhalefetin Ali Erbaş hocamıza, Diyanet İşleri Başkanımıza bu denli hakaret etme ne hakkı ne yetkisi vardır. Bu densizliktir, terbiyesizliktir” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afgan mülteciler konusunda bedel ödemesi gereken ülkenin Amerika Birleşik Devletleri olduğunu söyledi. "Türkiye'nin kapıları açması ve bunları kabul etmesi düşünülemez" dedi.
23.09.2021 Gündem
HDP'li Sezai Temelli'nin sözleri siyaseti karıştırdı!
HDP'li Sezai Temelli'nin sözleri siyaseti karıştırdı! Siyasette İmralı polemiği sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir belgeselde, “Kürt sorununu çözmek için meşru organa ihtiyacımız var. HDP’yi meşru organ görebiliriz” dedi. CHP Lideri, geçmişte çözüm sürecinin başarısızlığında önemli neden olarak TBMM’nin etkin şekilde devreye alınmamasını ve muhatabın “gayrimeşru” olmasını görüyordu. Kılıçdaroğlu yeni bir “çözüm süreci” mi vaat ediyordu? Bu yaklaşımı Millet ittifakı da paylaşıyor muydu? Yoksa kapatma davası sürecinde HDP’ye yönelik bir jest mi söz konusuydu?
22.09.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 20 CHP'li vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
1.07.2021 Siyaset
20 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili kritik gelişme!
20 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili kritik gelişme! Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da bulunduğu, CHP ve HDP'li 20 milletvekiline ait 22 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu.
19.04.2021 Gündem
11 milletvekiline yeni fezleke
11 milletvekiline yeni fezleke TBMM Başkanvekili ve HDP Şanlıurfa Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş ile HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç'un da arasında bulunduğu 11 milletvekiline ait 14 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu.
7.04.2021 Siyaset
HDP için kritik gün yarın! PKK ve vekillerle ilgili flaş ayrıntılar
HDP için kritik gün yarın! PKK ve vekillerle ilgili flaş ayrıntılar HDP'nin kapatma davasıyla ilgili kritik aşamaya gelindi. Bu kapsamda iddianamede çarpıcı ayrıntıların yer aldığı HDP davasında çok önemli bilgi ve belgelere yer verilirken HDP'nin geleceğini belirleyecek olacak karar için ilk kritik gün yarın.
30.03.2021 Gündem
Nevruz kutlamasında korku! Bir anda parladı!
Nevruz kutlamasında korku! Bir anda parladı! Van'da, HDP'nin organize ettiği nevruz kutlaması başladı. Kutlamaya gelenler, polis ekiplerince 2 arama noktasından geçirildikten sonra alana alındı. Vatandaşların ateşleri ölçülüp üst araması yapıldı. Öte yandan Nevruz ateşi yakmaya çalışırken çevredekiler yanma tehlikesi atlattı.
21.03.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı
TBMM Başkanı Şentop: Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı. İçinde HDP'li vekillerin fezlekeleri de var." dedi.
24.02.2021 Siyaset
HDP'li beş vekil hakkında soruşturma başlatıldı
HDP'li beş vekil hakkında soruşturma başlatıldı Van Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP'li 5 milletvekili hakkında soruşturma başlattı.
23.02.2021 Gündem
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile grup başkanvekillerinin de aralarında bulunduğu HDP'li 9 milletvekili hakkında, Kobani soruşturması kapsamında fezleke hazırladı.
19.02.2021 Siyaset
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıyor
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıyor HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkında Kobani olarak bilinen 6-7-8 Ekim 2014 olayları ile ilgili gerçekleştirilen terör eylemleri ile ilgili fezleke hazırlanıyor.
13.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sezai Temelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezai temelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.