Hibe desteği! Hesaplara yatacak! Esnafa 3 bin lira ile 5 bin lira...
Hibe desteği! Hesaplara yatacak! Esnafa 3 bin lira ile 5 bin lira... Esnafa hibe desteği müjdesi. Paralar hesaplara yatacak. 3 bin lira ile 5 bin lira hibe desteğinin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberi duyurdu. Birinci grupta yer alan kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin sahiplerinin hesabına 5 bin lira hibe desteği yatırılacak. İkinci grupta yer alan bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, züccaciyeciler, kurs işletmecilerinin hesaplarına 3 bin lira hibe desteği yatırılacak.
18.05.2021 Ekonomi
Oyunun kazananı Kayseri
Oyunun kazananı Kayseri Yenikapı mitingi, lig yarışının son haftası ve Fenerbahçe’nin Final Four mücadelesi aynı haftaya denk gelince seyyar satıcılar bayram etti. İstanbul’un dört bir köşesini tutan 2 bin Kayserili bayrakçı sadece dün 300 bin bayrak sattı. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar gün boyu evlerini ve arabalarını bayraklarla süslerken bugün de sarı lacivertli taraftarların şampiyonluk coşkusuyla sokakları renklendirmesi bekleniyor. Satıcıların Fenerbahçeliler’den de umudu büyük
19.05.2018 Ekonomi
Seyyar satıcıları kovalayan polise metrobüs çarptı
Seyyar satıcıları kovalayan polise metrobüs çarptı D-100 Karayolu üzerine seyyar satıcıları kovalayan bir polis memuruna metrobüs çarptı. Ağır yaralanan polis memuru hastanede tedavi altına alındı.
11.05.2016 Yaşam
İşportacılar ile zabıta ekipleri arasında kavga!
İşportacılar ile zabıta ekipleri arasında kavga! Şirinevler’de seyyar satıcılar ile zabıta ve polis ekipleri arasında arbede çıktı. Çok sayıda polis ve zabıtanın katıldığı işportacı operasyonunda bazı seyyar satıcılar ve görevliler hafif şekilde yaralandı.
11.11.2015 Yaşam