Seydikemer

Seydikemer

Son dakika seydikemer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seydikemer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seydikemer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seydikemer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seydikemer gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 seydikemer haberi bulunmuştur. Tüm seydikemer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine gittiği gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp, cesedini ateşe veren Kamil Öğüt (73), ağırlaştırmış müebbet ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.01.2024 Gündem
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.
14.12.2023 Gündem
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış!
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış! Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp cesedini ateşe verdiği iddia edilen Kamil Öğüt (72) hakkında 'kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme suçu'ndan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İddianamede, tutuklu Kamil Öğüt'ün, "Bayramdan 1 ay önce plastik kelepçe, kemik ilacı zehri, dolu fişekler, bıçak ve ipin olduğu bir çanta hazırladım" ifadelerine yer verildi.
25.09.2023 Yaşam
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Muğla'nın 7 ilçesinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 31 şüpheli gözaltına alındı.
4.08.2023 Gündem
Seydikemer yangını kontrol altına alındı
Seydikemer yangını kontrol altına alındı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde makilik alanda dün akşam saatlerinde çıkan yangın sabahın ilk saatlerinde hava müdahalesi ile kontrol altına alındı.
24.07.2023 Gündem
Rusya'dan Türkiye kararı! Domateste kota değişti
Rusya'dan Türkiye kararı! Domateste kota değişti Türkiye’den Rusya’ya önemli ihracat kalemlerinden olan ve Fethiye ve Seydikemer ilçelerinden gönderilen domates ihracatında Rusya daha önce 350 bin ton olan Domates ihracat kotasını 500 bin tona çıkardı.
22.07.2023 Ekonomi
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı?
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı? Muğla il, ilçeler seçim sonuçları, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında yer alacak. Gazete vatan seçim 2023 sayfasında canlı oy oranları yer alacak. Muğla ilina ait seçim sonuçları, oy oranlarını YSK'nın seçim yasaklarını kaldıracağı saat 21:00'dan itibaren canlı olarak aktarılacak. Genel seçimlerde oy kullanacak 64 milyondan fazla seçmen Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Seçmen sayısının hatırı sayılır miktarda olduğu Muğla'da il seçim sonuçlarının yanısıra Muğla ilçelerde seçim yarışında olacak partilerin oy oranları da belli olacak. 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları an be an gazete vatan seçim 2023 sayfasında olacak. Peki Muğla'da hangi parti kazandı? Muğla'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Muğla canlı seçim sonuçları..
14.05.2023 Seçim
Gelinini öldürüp cesedini yaktı! Muğla'da vahşet
Gelinini öldürüp cesedini yaktı! Muğla'da vahşet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, iddiaya göre gelinini tüfekle vurup cesedini yakan kayınpeder, jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı.
25.04.2023 Yaşam
Muğla ve İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı
Muğla ve İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı Muğla ve İzmir'de polisin eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 25 şüpheli, gözaltına alındı.
4.04.2023 Gündem
ihracat yasağı kaldırıldı!
ihracat yasağı kaldırıldı! Tarım ve Orman Bakanlığı, 2 Mart'ta getirilen domateste ihracat yasağının kaldırıldığını bildirdi. Söz konusu karar Muğla’daki domates üreticileri tarafından sevinçle karşılandı.
8.03.2023 Ekonomi
Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem! Saniyeler önce gelen mesaj gündem oldu
Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem! Saniyeler önce gelen mesaj gündem oldu Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Antalya ve çevresinde de hissedildiği öğrenildi. AFAD'dan da depremle ilgili açıklama geldi. Depremin yaklaşık 20 saniye sürdüğünü aktaran DHA Muhabiri Ahmet İstek, "Yüksek katlı binalarda oturanlarda, iş yerlerinde bir panik havası var" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Öte yandan depremden saniyeler önce, bazı cep telefonlarına uyarı mesajı geldiği yönündeki paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Depremden saniyeler önce cep telefonlarına 'acil durum uyarısı' gönderildi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl gerçekleştirilen banka promosyon anlaşması neticesinde öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının elde ettikleri kazancın mevcut ekonomik göstergeler karşısında güncellenmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Banka ile yapılan karşılıklı anlaşma neticesinde eğitim çalışanlarına 12 bin TL ek promosyon ödenmesi için imzalar atıldı. Böylelikle öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının almış olacakları toplam promosyon ücreti 23 bin TL’ye yükseldi.
26.09.2022 Ekonomi
Eski belediye başkanları dahil 5 ölü, 2 yaralı
Eski belediye başkanları dahil 5 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşıdan yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada aralarında Burdur'un Altınyayla ilçesi eski belediye başkanları Süleyman Kılınç (66) ile Mevlüt Şimşek'in (57) de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
22.08.2022 Yaşam
Arı yüklü kamyonla otomobil çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı
Arı yüklü kamyonla otomobil çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde arı kovanı yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.08.2022 Yaşam
Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Cezası idam olmalı
Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Cezası idam olmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris Değirmenyanı mevkiindeki yangın koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müdahaleyle yangının çok daha büyümesi engellendi. Yangın büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Büyümesi engellendi, ufak bir bölgede devam ediyor" dedi. Erdoğan, kundakçının tutuklanmasıyla ilgili, "Caydırıcı ceza olacaksa orman yakmanın cezası idam olmalı. Bu tartışmalı ve bunun üzerinde etraflıca durmalıyız" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını!
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını! Muğla'dan peş peşe yangın haberleri geliyor. Bodrum'da, tarım arazilerinin olduğu ormanda ve otlukta belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale etti, yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına katılan bir vatandaş dumandan etkilendi. Seydikemer'de de henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Havadan helikopterle müdahale edilen yangın söndürüldü. Fethiye Karagözler Mahallesi'nde, yıldırım isabet etmesi sonucu çıktığı belirlenen orman yangını ise, 40 dakika süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
6.06.2022 Gündem
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Gündem
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay Kendisini ‘Bio enerji uzmanı’ ve ‘Yaşam koçu’ olarak tanıtarak psikolojik yardım almak isteyen kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle zorla ilişkiye giren büyücü Bahadır Koyuncu, eşi ve yardımcısına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. “Nitelikli cinsel saldırı”, “Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçlarından 15 yıldan 84 yıla kadar hapis cezası istenen sözde bio enerji uzmanı Koyuncu’nun dijital arşivinden 2 bine yakın müstehcen fotoğraf ve video çıktı. Koyuncu’nun yanına gelen kadınları soyarak, ‘sizde büyü var’, ‘cinleri çıkarmamız lazım’ diyerek cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi.
21.02.2022 Yaşam
Muğla'da 4.3 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4.3 büyüklüğünde deprem! Akdeniz'de, Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.01.2022 Gündem
Yer sofrasındaki katliamın arkasında cinsel istismar çıktı! Kuzeni, kız kardeşine...
Yer sofrasındaki katliamın arkasında cinsel istismar çıktı! Kuzeni, kız kardeşine... Muğla'da evde yer sofrasında yemek yiyen amcası Adnan Buhuroğlu (58) ile kuzenleri Yasin (29) ve Tahsin (27) Buhuroğlu'nu pencereden av tüfeğiyle ateş ederek öldüren Recep Buhuroğlu'nun (28) ifadesi ortaya çıktı. Buhuroğlu savcılıktaki ifadesinde, kız kardeşine kuzeni Tahsin'in cinsel istismarda bulunduğunu öğrenince cinayeti işlediğini önü sürdü.
2.12.2021 Yaşam
Katliam yapıp bu mesajı attı! 'Olması gerekeni yaptım'
Katliam yapıp bu mesajı attı! 'Olması gerekeni yaptım' Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, amcası Adnan B. (58) ve kuzenleri Yasin (29) ve Tahsin (27) B.'yi evde yemek yedikleri sırada av tüfeğiyle vuran R.B.'nin (28), cinayetten sonra mesajlaşma uygulamasında, 'Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın' yazısını paylaştığı ortaya çıktı.  
28.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seydikemer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seydikemer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.