Sevk

Sevk

Son dakika sevk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevk gelişmeleri de dahil olmak üzere 56.548 sevk haberi bulunmuştur. Tüm sevk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı
Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı Kayseri’de, başıboş eşeğin yoldan geçerken ısırdığı Esme D. (59), yaralandı. Olay sonrası çevredekilerin ağaca bağladığı eşek, ekipler tarafından korumaya alındı.
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı!
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı! 2024 Mayıs celbi için askerlik yerleri belirlendi. Yedek subay, astsubay ve er adayları, kendi sınıflandırma sonuçlarını e-Devlet platformu üzerinden öğrenebilirler. Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan sevk tarihlerine göre adaylar, birlik yerlerini ve görev yerleri nereden öğrenilecek
3.05.2024 Gündem
Psikiyatri uzmanının yazdığı reçeteyle uyuşturucu ticareti yaptılar! Operasyonla klinik mühürlendi
Psikiyatri uzmanının yazdığı reçeteyle uyuşturucu ticareti yaptılar! Operasyonla klinik mühürlendi Konya'da polisin psikiyatri uzmanı doktor Ferit Karaduman'ın özel kliniğinde para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan hap reçete ettiği bilgisi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında düzenlediği operasyonla yakalandı. Yapılan operasyonda 51 kişi gözaltına alındı, 35 şüphelinin ise tutuklandığı açıklandı.
3.05.2024 Gündem
Askerlik yerleri açıklandıktan sonra tecil olur mu? Askerlik tecil şartları nelerdir, askerlik yeri açıklandıktan sonra bedelliye çevrilir mi? Sevk tarihi ertelenir mi?
Askerlik yerleri açıklandıktan sonra tecil olur mu? Askerlik tecil şartları nelerdir, askerlik yeri açıklandıktan sonra bedelliye çevrilir mi? Sevk tarihi ertelenir mi? Milli Savunma Bakanlığı yeni askerlik yerlerini açıklamaya hazırlanırken Askerlik yerleri açıklandıktan sonra tecil olur mu? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Askerliğini tecil ettirmek isteyen kişiler bu beyanlarını ve nedenini askerlik şubelerine bildirerek tecil işlemlerini yaptırabilirler. Tecil bitiminde ise yükümlü askere gitmek zorundadır. 
3.05.2024 Gündem
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Mayıs celbi askerlik yerleri belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerleri online sistem üzerinden ilan edildi.
3.05.2024 Gündem
Er sınıflandırma sonucu neden açıklanmadı? Askerlik yerleri neden görünmüyor? 2024 Mayıs celbi sınıflandırma sonuçları
Er sınıflandırma sonucu neden açıklanmadı? Askerlik yerleri neden görünmüyor? 2024 Mayıs celbi sınıflandırma sonuçları Askerlik yerlerinin neden açıklanmadığı ve görülmediği sorgulanıyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, askerlik yerlerinin ilan edileceği tarih duyuruldu. Mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerleri online sistem üzerinden ilan edilecek. Peki, Er sınıflandırma sonucu neden açıklanmadı? Askerlik yerleri neden görünmüyor?
3.05.2024 Gündem
Askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs celbi askerlik yerleri bugün saat kaçta açıklanır? Er sınıflandırma sonucu sorgulama
Askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs celbi askerlik yerleri bugün saat kaçta açıklanır? Er sınıflandırma sonucu sorgulama Askerlik yerleri, seçim ve sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyurulacak olan askerlik yerleri sorgulama sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin celp ve sevk tarihleri MSB tarafından paylaşılmıştı. Gözler mayıs ayı askerlik celbinin açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs ayı celbi ne zaman açıklanıyor? Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı mı? İşte sınıflandırma sonuçları sorgulama sayfası…
3.05.2024 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı!
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı! Konya'nın Ereğli ilçesinin Şinasi Mahallesi Karaman çevre yolunda çay demlemek için semaverin ateşini tutuşturmak amacıyla döktüğü tiner alev alması sonucunda Ercan Yıldırır'ın Bacak, kol, el ve vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derece yanıklar oluştuğu belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Mayıs 2024 askerlik celbi ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celbi sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı
Mayıs 2024 askerlik celbi ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celbi sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı, Mayıs 2024 askerlik celbi açıklamasını yakın zamanda yapacak. Sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler için sorgulama sayfası da merakla araştırılmaya başlandı. Yedek Subay/Astsubay adayları ile er ve erbaşın celp ve sevk tarihleri MSB'nin açıklamasıyla belli olacak. Mayıs askerlik celbinin ne zaman açıklanacağı gündemdeki yerini aldı. İşte sınıflandırma sonuçları açıklama sayfası...
2.05.2024 Gündem
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı İstanbul'un Kartal İlçesinin Hürriyet Mahallesi'nde şoförü direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
1.05.2024 Adana
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Kocavezir Mahallesi’nde restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Sanık ifadesinde, "“Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldım" dedi.
1.05.2024 Yerel Haberler
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
Kayınbiraderi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti
Kayınbiraderi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti Adana’da boşanma aşamasındaki eşinin ağabeyi tarafından tabancayla vurulan 1 çocuk babası adam hayatını kaybetti.
1.05.2024 Yerel Haberler
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı..
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı.. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak'ta fırında oto yıkamacı Osman Tüşümel'i öldüren ve kendisi de bacağından yaralanan iş yeri sahibi Lütfullah Tüysüz hakkında 'Kasten öldürme'den müebbet, 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve fırında poğaça almak için ablasıyla bekleyen M.T.E.'nin koluna kurşun isabet edip yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle de 'Olası kastla silahla basit yaralama'dan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.04.2024 Gündem
Silivri'de işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Yaralılar var
Silivri'de işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Yaralılar var Silivri'de fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü ile midibüs çarpışması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Banka müdürünün aracına tehdit mesajı bıraktılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Banka müdürünün aracına tehdit mesajı bıraktılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Antalya'da özel bir bankanın müdürüne ait aracın ön camına, 115 bin euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği içerikli not kağıdı ve içerisinde 3 adet uzun namlulu silah mermisi bulunan zarf bırakan kişiler saniye saniye kameralara yakalandı.
29.04.2024 Gündem
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Sevk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.