Sevişme

Sevişme

Son dakika sevişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.052 sevişme haberi bulunmuştur. Tüm sevişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
John Kennedy’nin aile sırrı ortaya çıktı! Çocuk başına binlerce dolar...
John Kennedy’nin aile sırrı ortaya çıktı! Çocuk başına binlerce dolar... Suikasta kurban giden ABD eski başkanlarından John F. Kennedy’nin aile sırları ortaya çıktı. Yeni çıkan bir kitap, ABD’nin suikasta kurban giden eski başkanı JFK’nin, karısı Jackie Kennedy’ye kusursuz aile imajı için milyonlar ödediğini yazdı.
17.07.2023 Dünya
Ferit'in abisi öldü, Seyran'ın ablası zorla evlendi! Yalı Çapkını dizisinde bu sahnenin ne yeri ne zamanı!
Ferit'in abisi öldü, Seyran'ın ablası zorla evlendi! Yalı Çapkını dizisinde bu sahnenin ne yeri ne zamanı! Yalı Çapkını dizisi 34 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin son bölümünde Seyran ve Ferit'in sevişme sahneleri tepki çekti. Yalı Çapkını internet özel versiyonunda izleyicinin gördüğü sevişme sahnelerinin hikayeyi baltaladığını düşünenler paylaşımlarda bulundu.
26.05.2023 Televizyon
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın"
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! "Sen buna karışamazsın" Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile ateşli sahneleri dikkat çekiyordu. Yeni boşanan Özdemir hakkında Pınar Eliçe boşanma hakkında bir iddiada bulundu. Eliçe iddiasını Oğuzhan Koç'un ailesinin yakınlarına dayandırdı.
21.05.2023 Magazin
Kadınlar cinsel ilişki konusunda çok farklı düşünüyor! Erkekleri şaşırtacak sonuç
Kadınlar cinsel ilişki konusunda çok farklı düşünüyor! Erkekleri şaşırtacak sonuç Cinsel ilişki, birçok insan için temel ihtiyaç olarak görülüyor. Cinsellik hakkında çok çeşitli araştırmalar yapılıyor. Cinsel ilişki hakkında yapılan son araştırmanın sonuçları oldukça sarsıcı. Yapılan ankete katılan erkekler ve kadınların sevişme üzerine düşündüklerinin birbirinden tamamen farklı olduğu ortaya çıktı.
17.01.2023 Sağlık
Burcu Özberk: Dizilerde neden 10 kişinin 9'u silah kullanıyor?
Burcu Özberk: Dizilerde neden 10 kişinin 9'u silah kullanıyor? Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide İlhan Şen ile başrol oynayan ve dizisi geçtiğimiz aylarda final yapan Burcu Özberk, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Son zamanlarda sosyal medyanın gündeminde büyük yer edinen dijital projelerdeki sevişme sahneleri hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, dizilerde kullanılan silahlarla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
24.09.2022 Magazin
Sait Faik Abasıyanık eserleri nelerdir? Sait Faik Abasıyanık kitaplarının özellikleri...
Sait Faik Abasıyanık eserleri nelerdir? Sait Faik Abasıyanık kitaplarının özellikleri... Türk öykücülüğünün önde gelen isimlerinden biri olan Sait Faik Abasıyanık, 22 Kasım 1906 tarihinde Sakarya'da doğdu.
18.05.2022 Kültür Sanat
Naz Mila sevişme sorusuna bomba bir yanıt verdi!
Naz Mila sevişme sorusuna bomba bir yanıt verdi! Fenomen gelin adayı Naz Mila, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bir korku filminde rol alan Naz Mila takipçisinden gelen "Sevişme sahnesinde daha güzel oynardın" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
17.05.2022 Magazin
Alicia Vikander'den sevişme sahnesi açıklaması: Kendimi korumasız hissettim!
Alicia Vikander'den sevişme sahnesi açıklaması: Kendimi korumasız hissettim! Rol aldığı Danish Girl (Danimarkalı Kız) adlı filmle 2016 yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar kazanan İsveçli aktris Alicia Vikander, ismini vermeden rol aldığı bir filmdeki sevişme sahnesi hakkında konuştu.
8.04.2022 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri...
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri... 2021 yılına aşklarıyla damga vuran çiftlerden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Çiftinin ayrılma sebebinin Aşk Taktikleri isimli filmdeki sevişme sahneleri olduğu ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile sevişme sahnesini görünce küplere bindiği iddia edildi.
13.02.2022 Magazin
Dünyada eşi yok! Turistlerin cinsel hayatı orayı yok etme noktasına getirdi...
Dünyada eşi yok! Turistlerin cinsel hayatı orayı yok etme noktasına getirdi... Dünyanın hemen hemen tüm ülkesinin ekonomisi için turizm çok önemlidir. Ülkeler gelirlerini artırmak ve döviz girişini sağlamak için turizme çok önem verir. İspanya'da yapılan bir araştırmanın sonuçları ise adeta skandal: Turistlerin açık havada sevişme merakı, Avrupa'nın son kalan doğal güzelliklerinden birinin sonunu getirmek üzere...
29.11.2021 Dünya
"Eşim bana karışmaz"
"Eşim bana karışmaz" Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın kendi işine hiçbir şekilde müdahale etmediğini söyledi
11.08.2021 Magazin
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları!
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları! Erektil disfonksiyon (ED) yani erkeklerde sertleşme bozukluğu pek çok çift için kabusa dönüşen durumların başında geliyor. Ancak ereksiyon sorunu (sertleşme bozukluğu) varsa tam olarak cinsel yaşamın da bittiği anlamına gelmiyor. Her yıl kıtasal olarak 30 milyon erkek bu sorundan etkileniyor ve pek çok vaka yaşam tarzı değişikliklerine, ilaçlara, ameliyatlara ve tedavilerle iyileşebiliyor. İşte erkeklerde ereksiyon (sertleşme) sorunları için basit ipuçları...
24.07.2021 Sağlık
Özlem Balcı Netflix teklifini reddetti! Nedeni ise...
Özlem Balcı Netflix teklifini reddetti! Nedeni ise... Ünlü oyuncu Özlem Balcı gelen teklifi reddetti. Birçok oyuncunun beklediği teklifi neden reddettiği merak konusu oldu. Özlem Balcı Netflix'in teklifini neden kabul etmediğini açıkladı.
22.02.2021 Magazin
Elit İşcan davasında avukata tepki! 'Bu nasıl savunma'
Elit İşcan davasında avukata tepki! 'Bu nasıl savunma' Oyuncu Elit İşcan’a yönelik cinsel saldırı davasının önceki günkü karar duruşmasına Efecan Şenolsun’un avukatı Nail Gönenli’nin savunması damga vurdu.
13.02.2021 Magazin
Adli Tıp Kurumu, intihar eden İpek Er'in iddialarını doğruladı! İfadeler ortaya çıktı
Adli Tıp Kurumu, intihar eden İpek Er'in iddialarını doğruladı! İfadeler ortaya çıktı Siirt'te, intihar teşebbüsünden 34 gün sonra hayata veda eden 18 yaşındaki İpek Er'in, uzman çavuş Musa Orhan (24) tarafından cinsel saldırıya uğradığı yönündeki iddialarını, Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan raporun doğruladığı ortaya çıktı. Er'in intihar girişiminden 9 gün önce yaptığı şikayet üzerine Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 27 Temmuz günü hazırlanan iddianamede, Adli Tıp Kurumu raporunun, şüphelinin, genç kıza yönelik eylemini doğruladığı ifade edilerek, Orhan'ın tutuklanarak, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklanması istendi.
20.08.2020 Gündem
“Kalp hastaları cinsel ilişkiden korkmamalı”
“Kalp hastaları cinsel ilişkiden korkmamalı” Kalp hastalığı gibi kronik hastalıkları olan erkekler cinsel yaşamları ile ilgili olarak birçok kaygı yaşıyor. Erkeklerin cinsel gücü arttıran ilaçlar almak, cinsel ilişki sırasında kalp krizi geçirmek ya da kalp hastalığı sonrası yaşanan performans düşüklüğü gibi kaygılar taşıdığını belirtten Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat bu sorunların hepsinin aslında çözümü olduğunu ancak yardım almaktan çekindiklerini söyledi.
5.05.2020 Sağlık
Nurgül Yeşilçay'ın üç şikayeti!
Nurgül Yeşilçay'ın üç şikayeti! Nurgül Yeşilçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, 19 yıldır çalıştığı dizi ve film sektörünü eleştirdi.
9.03.2020 Magazin
"Artık açık saçık sahnelerde oynamayacağım"
"Artık açık saçık sahnelerde oynamayacağım" Ünlü oyuncu iki çocuk annesi olduğunu ve artık beyazperdede açık sahnelerde oynamayacağını, çıplak görüntü vermeyeceğini söyledi.
7.03.2020 Magazin
'Sevişme ve öpüşme sahnelerini yapamam'
'Sevişme ve öpüşme sahnelerini yapamam' Manken ve oyuncu Ece Gürsel, "Oyunculukta her sahneye açık mısınız? Var mı kurallarınız?" sorusunu cevapladı.
25.02.2020 Magazin
Erken boşalma nedenleri ve tedavi yöntemleri?
Erken boşalma nedenleri ve tedavi yöntemleri? Üroloji ve Androloji Prof.Dr. Ömer Faruk Karataş” Erken boşalma nedenleri ve tedavi yöntemleri? hakkında bilgi verdi. Erken boşalma belli bir ön sevişme sırasında, vajinal penetrasyon öncesinde vajinal giriş gerçekleştikten hemen sonra ya da çoğunlukla ilk 1 dakikalık süreç içerisinde gerçekleşen boşalma durumuna erken boşalma kabul edilmektedir. Tüm bu çiftler kendi içerisinde değerlendirilip uygun bir tedavi planlamak gerekir" dedi.
11.02.2020 Sağlık
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor"
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor" Atiye dizisiyle setlere dönen Beren Saat yeni keşfettiği müzikal yeteneğini, hayatını, ülkeyi, sosyal medyayı, evliliğini ve aşkı anlattı. İşte o röportaj...
29.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.