Sevcan Orhan

Sevcan Orhan

Son dakika Sevcan Orhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevcan Orhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevcan Orhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevcan Orhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevcan orhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 sevcan orhan haberi bulunmuştur. Tüm sevcan orhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı! Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.
26.08.2022 Magazin
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Ünlü türkücü Sevcan Orhan’dan sürpriz karar! İşte yeni mesleği...
Ünlü türkücü Sevcan Orhan’dan sürpriz karar! İşte yeni mesleği... Geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülenen Sevcan Orhan, gazeteciler ile sohbet etti. Oyunculuk denemesi yapmak için hazırlıkları olduğunu ifade eden Sevcan Orhan, "Oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum" dedi.
12.07.2022 Magazin
Sevcan Orhan: Sizin de böyle anılarınız var mı?
Sevcan Orhan: Sizin de böyle anılarınız var mı? Sanatçı Sevcan Orhan, yıllar önce bayramda çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, takipçilerini eski günlere götürdü. O karelerin hikayelerini de anlatan Orhan, ardından kullanıcılara, "Sizin de böyle anılarınız var mı?" sorusunu yöneltti
22.12.2021 Magazin
Sevcan Orhan: Konser karşılığı Bitcoin de olur!
Sevcan Orhan: Konser karşılığı Bitcoin de olur! Sevcan Orhan geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs’taki Kaya Artemis Hotel’de sahneye çıktı. Orhan, konser öncesi basın mensuplarını kulisinde ağırladı.
30.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı
Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Kafa dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşamaya başladı. Gökhan Dağıstanlı, ilişkilerini sosyal medyada ilan edip, fotoğraf altına “Belki de biraz geç rastladım sana” notunu yazdı. Söz konusu gelişmenin ardından Gökhan Dağıstanlı kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularına yanıt aranamaya başlandı.
17.08.2021 Gündem
Sevcan Orhan ile Gökhan Dağıstanlı aşklarını ilan etti!
Sevcan Orhan ile Gökhan Dağıstanlı aşklarını ilan etti! Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Kafa dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşamaya başladı. Çift, beraberliklerini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu
17.08.2021 Magazin
Sevcan Orhan: Kilolarımdan kurtuldum
Sevcan Orhan: Kilolarımdan kurtuldum Sevcan Orhan, karşılaştığı basın mensuplarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi.
31.07.2021 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten aşı çağrısı
Beyazıt Öztürk'ten aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca koronavirüs ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Beyazıt Öztürk de kolları sıvadı. Öztürk, bilime ve aşıya güvenin dedi.
27.07.2021 Gündem
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Sevcan Orhan: Çok işsizim
Sevcan Orhan: Çok işsizim Sevcan Orhan işsizlikten dert yandı. Orhan, "Malum iş yapamıyoruz. Sosyal medyadan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yine de çok işsizim" açıklamasında bulundu.
30.10.2020 Magazin
Sağlığına kavuştu
Sağlığına kavuştu Akciğerindeki kitle nedeniyle geçtiğimiz yıl operasyon geçiren Sevcan Orhan, Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.
10.08.2020 Magazin
Sevcan Orhan: 2020 türkülerin yılı olacak
Sevcan Orhan: 2020 türkülerin yılı olacak Sevcan Orhan, Kıbrıs'taki otelde özel bir gecede sahne aldı. Orhan, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
11.02.2020 Magazin
Sevcan Orhan: Şimdilik sürpriz olsun
Sevcan Orhan: Şimdilik sürpriz olsun Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Sevcan Orhan, geçtiğimiz gün Vadistanbul’daydı.
21.12.2019 Magazin
Sevcan Orhan hastane odasından paylaştı! İşte son durumu
Sevcan Orhan hastane odasından paylaştı! İşte son durumu Akciğerinden operasyon geçiren Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Sevcan Orhan, hastane odasında çektiği video ile sağlık durumunu açıkladı.
22.05.2019 Magazin
Sevcan Orhan operasyon geçirdi
Sevcan Orhan operasyon geçirdi Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan geçirdiği rahatsızlık sonucu 'Videotorakoskopi' operasyonu geçirdi
20.05.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Tarkan ile türkü hayali
Tarkan ile türkü hayali Türk Halk Müziğinin güçlü yorumcusu Sevcan Orhan, Maltepe Mektup Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.
26.05.2017 Magazin
Kardeş dayanışması
Kardeş dayanışması ‘İlmek’ isimli albümünü geçen yaz müzikseverlerle buluşturan Cihan Orhan’a kardeşi Sevcan Orhan’dan destek geldi...
22.11.2016 Magazin
Yalnız kadını oynadı
Yalnız kadını oynadı Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu Sevcan Orhan, 2014 yılında çıkardığı ‘Düşten Gerçeğe’ isimli albümüne üçüncü klibini ‘Var Gibi’ adlı türküye çekti...
8.09.2016 Magazin
Hasan ‘Şaş’ırttı
Hasan ‘Şaş’ırttı GS’lı eski futbolcu Hasan Şaş, eski eşi Sibel Yalçın ve çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapıyor...
10.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevcan Orhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevcan orhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.