Set Ekstra

Set Ekstra

Son dakika set ekstra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan set ekstra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını set ekstra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Set Ekstra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan set ekstra gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 set ekstra haberi bulunmuştur. Tüm set ekstra haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar!
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran oyuncu Özgü Kaya, bu hafta sevilen şef Arda Türkmen’in mutfağına konuk oldu. Çekimler sonrası Set Ekstra programından Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ikili samimi açıklamalarda bulundu.
16.01.2023 Televizyon
Set Ekstra pazar akşamlarına damga vuran Yargı'nın setinde!
Set Ekstra pazar akşamlarına damga vuran Yargı'nın setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra' her bölümü merakla beklenen, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu.
27.11.2022 Magazin
Set Ekstra ekibi Aşk ve Umut setini ziyaret etti!
Set Ekstra ekibi Aşk ve Umut setini ziyaret etti! Kanal D'nin çok izlenen yapımlarından Aşk ve Umut dizisi Set Ekstra ekibini konuk etti. Dizinin oyuncuları çok özel açıklamalarda bulunurken, aynı zamanda perde arkasında eğlenceli anlar yaşandı.
7.11.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen beşinci bölümünde, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu. Ceylin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Pınar Deniz, Ilgaz Savcı rolüyle Kaan Urgancıoğlu ve Komiser Eren rolüyle Uğur Aslan, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu.
23.10.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen dördüncü bölümünde, Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş'in setine konuk oldu. 'Türkan' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Özgü Kaya ile dizinin 'Somer'i Berker Güven ve diğer oyuncular, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili canlandırdıkları karakterler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.10.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ikinci bölümünde, Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Erkan Petekkaya ve yapımın Zeynep'i Dilin Döğer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili, aralarındaki baba-kız ilişkisi ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.10.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Set Ekstra başlıyor!
Set Ekstra başlıyor! Kanal D’nin en sevilen dizilerine ve programlarına dair her şey Set Ekstra’da ekrana gelecek.
23.09.2022 Magazin
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri?
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri? 19 Ekim ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta elektronik ürünlerden, kışlık giyime, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar birçok ürün raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta; Katlanır Masa, Toz Torbalı Süpürge, Fantom Islak Kuru Süpürge, eldiven, bere çeşitleri uygun fiyattan satışa sunulacak. İşte ŞOK 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.10.2022 Ekonomi
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off canlı yayınları Misli.com'da!
Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off canlı yayınları Misli.com'da! Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off 1-4 heyecanı başlıyor. Misli.com mobil uygulamaları üzerinden yayınlanacak karşılaşmalar nefesleri kesecek. Play-Off 1-4 serisinin ilk karşılaşması Türk Hava Yolları-Vakıfbank arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Mücadele 22 Nisan Cuma günü saat 15.00’de Misli.com mobil uygulamalarından canlı yayınlanacak.
22.04.2022 İddaa
Yargı'nın Laçin'i Nilgün Türksever: Uğur Polat hocamdı kocam oldu!
Yargı'nın Laçin'i Nilgün Türksever: Uğur Polat hocamdı kocam oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da Laçin karakterini canlandıran Nilgün Türksever, dizi ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Uğur Polat ile karı-kocayı canlandıran oyuncu, “Uğur Polat konservatuvarda hocamdı, dizide kocam oldu” dedi.
23.01.2022 Magazin
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..."
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..." Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, MisliTV'de Gökhan German ve Nazlıcan Elestekin'in sorularını yanıtladı.
16.11.2021 Basketbol
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu...
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu... Milyonlarca öğrenci bekliyordu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında duyurdu. Okulların kapanacağı tarih belli oldu. Bakan Selçuk, yüz yüz eğitimde ilk ve ortaokullarda yüzde 80'in üzerinde katılım olduğunu açıkladı. Selçuk ayrıca, koronavirüs aşısı olan öğretmenlerle ilgili olarak, "Sanırım 80 küsur bin öğretmeniz zaten aşılandı. Öncelik olarak başlandı. Tedarik süreci hızlandığında, aşı süreci de hızlanacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Selçuk eğitim süresi hakkında bilgi aktarırken, ara tatil olmadan eğitimin 2 Temmuz'a kadar devam edeceğini açıkladı.
8.03.2021 Eğitim
Bakan Albayrak'tan flaş sözler: 15 yılda önemli mesafe katettik!
Bakan Albayrak'tan flaş sözler: 15 yılda önemli mesafe katettik! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin son 16 yıldaki başarı hikayesine kadınların çok değerli katkılar sunduğunu belirterek, "Türkiye'nin başarı hikayesinin büyüyerek devam etmesi için kadınlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra engel tanımadan yeni hikayelerle bizlere yeni ufuklar açması çok önemli. Kadınlarımıza güveniyoruz, Türkiye'nin değişim ve dönüşümüne vazgeçilmez katkılar sunacaklarına sonuna kadar inanıyoruz." dedi.
8.03.2019 Siyaset
Aykut Kocaman sorusuna Avcı'dan yanıt
Aykut Kocaman sorusuna Avcı'dan yanıt Avcı, “Lider durumdayız ve kalan 15 haftada bu pozisyonumuzu korumak istiyoruz” dedi.
29.01.2018 Başakşehir
Arka Sokaklar 12 yıl daha devam eder
Arka Sokaklar 12 yıl daha devam eder Arka Sokaklar’ın sevilen isimleri Zafer Ergin ve Oya Okar rollerini oynamaya doyamadıkları için dizinin 12 yıl daha devam edeceğini söylüyor.
3.11.2017 Arşiv
'Doğru plan ile her şey başarılır'
'Doğru plan ile her şey başarılır' ‘İnançlı komünist’, ‘futbol anarşisti’ yakıştırmaları yapıldı ama o Osmanlı’nın başında elde ettiği zaferlerle ‘Avrupa Fatihi’ unvanını kazandı. Bugüne kadar hiç konuşmamıştı, Antyalya kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.01.2017 Futbol
Yaşıtlarım gibi yaşamak ve davranmak istiyorum
Yaşıtlarım gibi yaşamak ve davranmak istiyorum Paramparça’da canlandırdığı Hazal karakteriyle dikkat çeken Alina Boz, nasıl biri olduğundan bahsederek, "En sevdiğim renk, en sevdiğim müzik gibi şeylerin cevabı bende yoktur. Hoşuma giden her şeyi severim. Ama çok kararsızımdır" diyor
4.11.2016 Arşiv
Balık ve mezeyi bir arada yemeyin!
Balık ve mezeyi bir arada yemeyin! Balık restoranları arasında tek füzyon mutfağını uygulayan, klasik mezeleri ve balıkları kendine özgü yorumla sunan Set Balık'ın sahibi ve şefi Ferda İşleri dünya mutfaklarından aldığı tatları Türk damak tadına uyarlamasıyla fark yaratıyor...
19.08.2016 Arşiv
Fatih Terim'den flaş karar! Ozan Tufan...
Fatih Terim'den flaş karar! Ozan Tufan... EURO 2016'da Hırvatistan yenilgisinin ardından tartışılan futbolculardan Ozan Tufan, İspanya karşısında da formasını giyecek. Herkesin merak ettiği Arda Turan kararı da Fatih Terim’in kafasında netleşti. Tecrübeli çalıştırıcı, kaptanından yine vazgeçmeyecek.
23.09.2021 Futbol
Hayat her zaman iyi davranmıyor
Hayat her zaman iyi davranmıyor Furkan Andıç’ı daha önce “Umutsuz Ev Kadınları”, “Kaçak Gelin”, “Kırgın Çiçekler” dizilerinde izlemiştik. Şimdi ise Furkan Andıç Kanal D’de yayınlanan “Tatlı İntikam”da Sinan rolünü üsteniyor ve Pelin karakterine hayat veren Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolü paylaşıyor. Furkan Andıç’la “Tatlı İntikam” setinde buluştuk, diziyi ve özel hayatını konuştuk
9.04.2016 Magazin
İzdivaçtan istifa etti, her şeyi anlattı!
İzdivaçtan istifa etti, her şeyi anlattı! İzdivaç programlarında görev alan Psikoterapist Lütfü Kaan Özdemir, perdenin arkasındakileri görüp istifa eden bir isim...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Set Ekstra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki set ekstra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.