Serkan Kodaloğlu

Serkan Kodaloğlu

Son dakika Serkan Kodaloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serkan Kodaloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serkan Kodaloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Kodaloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan kodaloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 serkan kodaloğlu haberi bulunmuştur. Tüm serkan kodaloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Petek Dinçöz ve işletmeci Nida Büyükbayraktar, 16 Ağustos 2022'de nikah masasına oturmuştu. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan ise geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” İfadeleriyle duyurmuştu. Son olarak Büyükbayraktar çifti, 1. evlilik yıl dönümlerini evlendikleri otelde baş başa romantik bir ortamda kutladı.
17.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet!
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet! Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyleyen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.
16.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 5 ay önce Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra apar topar Miami'ye gitmiş sonra da apar topar dönerek gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenmişti. Geçtiğimiz gün ameliyat olan Petek Dinçöz iyileşince kendini kuaföre attı ve imaj değiştirdi.
16.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan!
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan! Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra oğlu İrfan Aslan ile ABD'nin Miami kentine yerleşen Petek Dinçöz, üçüncü evliliğinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Ünlü şarkıcı, büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası eşi Nida Büyükbayraktar ile kimsesiz kalmış bir çocuğun koruyucu ailesi olmak istediğini duyurdu. Dinçöz, "Sosyal medyada değil, e-Devlet'e yazın" şeklindeki yorumlara cevap verdi.
11.02.2023 Magazin
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı İstanbul'u terkedip Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.
1.01.2023 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi!
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, oğlunun babası olan Serkan Kodaloğlu ile evliliğini 5 ay önce bitirdi. Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girmişti.Taze evli çiftten son olarak aşk paylaşımı geldi.
26.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ortaya atıldı! Nida Büyükbayraktar ile...
Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ortaya atıldı! Nida Büyükbayraktar ile... Bir dönemin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine girmişti. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından ABD’ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturarak üçüncü kez dünyaevine girdi. Petek Dinçöz’ün neden apar topar bir evlilik yaptığı dair ortaya yeni bir iddia atıldı.
19.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?
Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne? İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini mart ayında sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Nişan yüzüğünü parmağına takan Petek Dinçöz, yarın Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girecek. Peki, Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Petek Dinçöz’ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?
17.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz evleniyor! 8 yıllık eşinden nisan ayında boşanmıştı...
Petek Dinçöz evleniyor! 8 yıllık eşinden nisan ayında boşanmıştı... Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan nisan ayında boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşmişti. Petek Dinçöz, pazartesi günü işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evleniyor.
6.08.2022 Magazin
Oğluyla birlikte Miami'ye yerleşmişti! Petek Dinçöz: Sürprizlere açık olun
Oğluyla birlikte Miami'ye yerleşmişti! Petek Dinçöz: Sürprizlere açık olun Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, önceki gün Etiler’de ortaya çıktı.
16.07.2022 Magazin
Petek Dinçöz'ü gören şaşkına döndü! "Heykel gibi kadınsın"
Petek Dinçöz'ü gören şaşkına döndü! "Heykel gibi kadınsın" Son dönemlerde magazin gündeminde sık sık yer alan Petek Dinçöz, 15 Mart'ta 8 yıllık eşi Serkan Kodaloğlu ile tek celsede boşanmıştı. Oğlunun velayetini alan Dinçöz, boşanmanın ardından Miami'ye taşındı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dinçöz, mini şortuyla verdiği bir pozunu yayınladı. Paylaşımıyla sosyal medyayı sallayan şarkıcı için "Heykel gibi kadınsın" yorumu yapıldı.
11.05.2022 Magazin
Petek Dinçöz iddialara son noktayı koydu! Miami'deki evi...
Petek Dinçöz iddialara son noktayı koydu! Miami'deki evi... İş insanı Serkan Kodaloğlu ile geçtiğimiz ay tek celsede boşanan Petek Dinçöz, radikal bir karar alarak ABD’ye taşınmıştı. Hakkında birçok iddia ortaya atılan Petek Dinçöz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak Miami’de yaşamını sürdürdüğü konutu nasıl aldığını açıkladı.
29.04.2022 Magazin
Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca yakalandı! Boşanma sonrası yeni aşkı...
Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca yakalandı! Boşanma sonrası yeni aşkı... 2014 yılında evlendiği şarkıcı ve sunucu Petek Dinçöz'den geçtiğimiz haftalarda boşanan iş insanı Serkan Kodaloğlu, önceki gece Tarabya’da bir mekanda 2018 Best Model of the World birincisi Iman Casablanca ile görüntülendi. Kameraları fark edince panik olan ikilinin, basına birlikte görüntü vermeme planı tutmadı.
24.04.2022 Magazin
Petek Dinçöz Miami'ye yerleşti! Sosyal medyadan paylaştı...
Petek Dinçöz Miami'ye yerleşti! Sosyal medyadan paylaştı... 2014 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz ay boşanan şarkıcı Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan ile Miami'ye yerleştiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
Petek Dinçöz bayram harçlığını beğenmedi: Kusura bakma, akşam yemek yok!
Petek Dinçöz bayram harçlığını beğenmedi: Kusura bakma, akşam yemek yok! Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adından oğulları olan çift, Ramazan Bayramı'nı ailece kutladı. Dinçöz bu anları takipçileriyle paylaştı.
13.05.2021 Magazin
Çağrıda bulundu! Acun Ilıcalı, Demet Akalın ve Alişan...
Çağrıda bulundu! Acun Ilıcalı, Demet Akalın ve Alişan... İkinci kez anne olmak için gün sayan Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayına, SMA hastası İsmail bebeğin ailesini konuk etti.
17.09.2020 Magazin
Petek Dinçöz'den müjdeli haber!
Petek Dinçöz'den müjdeli haber! Petek Dinçöz, 2014 yılında Ispartalı iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturdu. 2015 yılında ise çiftin, oğulları İrfan Aslan doğdu.
10.08.2020 Magazin
Kendimi rölantiye aldım
Kendimi rölantiye aldım Son şarkısı ‘Aşkım’ ile ilk kez Farsça bir şarkı söyleyen Petek Dinçöz, Kaan Ülker’in programına konuk oldu.
17.09.2018 Magazin
Petek Dinçöz sahnelere geri döndü!
Petek Dinçöz sahnelere geri döndü! Denizli'de bir otelde yılbaşı gecesi sahneye çıkan Petek Dinçöz, oğlunun doğumundan sonraki ilk programında hayranlarını coşturdu.
1.01.2018 Kültür Sanat
Kocam çok cimri
Kocam çok cimri Petek Dinçöz, geçtiğimiz gün eşi Serkan Kodaloğlu’yla birlikte İstinyePark AVM’de alışveriş yaparken görüntülendi.
1.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Kodaloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan kodaloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.