Sergey Ryabkov

Sergey Ryabkov

Son dakika Sergey Ryabkov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sergey Ryabkov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sergey Ryabkov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sergey Ryabkov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sergey ryabkov gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 sergey ryabkov haberi bulunmuştur. Tüm sergey ryabkov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i adeta kıskaca almaya başladı. Rus askerleri çevredeki kasabalara saldırırken, şehir merkezinde de direniş için tam anlamıyla teyakkuz var. Ankara’ya ulaşan istihbarat bilgilerine göre, Kiev merkezi açılan siperlerle köstebek yuvasına dönmüş durumda. Neredeyse her askerin ve gönüllünün omzunda bir taşınabilir füze sistemi görülüyor...
13.03.2022 Dünya
ABD ve Rusya arasında vize krizi!
ABD ve Rusya arasında vize krizi! Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İşler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev,"Skandal bir durum, Dışişleri Bakanlığı üzerinden sert adımlar atılacak.Bu, açıklaması ve mazereti olmayan bir eylemdir. ABD'nin inisiyatifiyle oluşan bu durum, ikili ilişkilerimizi bozuyor" dedi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise "Washington, uluslararası yükümlülüklerini doğrudan ihlal ediyor" iadelerini kullandı.
24.09.2019 Dünya
Rusya'dan peş peşe açıklamalar!
Rusya'dan peş peşe açıklamalar! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin orta ve kısa menzilli füze geliştirmesi halinde kendilerinin de aynı yolu izleyeceklerini duyurdu. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov da ABD'nin, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'nın (INF) mezarını kazdığını belirterek, "ABD anlaşmadan çekilmekle, yıllarca varolan silah kontrol mekanizmasına ağır darbe vurdu" dedi.
5.08.2019 Dünya
Rusya'dan ABD'ye uyarı
Rusya'dan ABD'ye uyarı Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD'nin, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Antlaşması (INF) kapsamında yasaklanan nükleer füzelerini Avrupa'ya yerleştirmesinin, Rusya'yı harekete geçirebileceğini ifade etti.
31.07.2019 Dünya
Rusya, İran'a yönelik yeni yaptırımlara karşı
Rusya, İran'a yönelik yeni yaptırımlara karşı Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD'nin İran'a yönelik yeni yaptırımlarının durumu kötüleştireceğini söyledi. Ryabkov, ABD Başkanı Donald Trump'ın, İran'a yeni yaptırımların yürürlüğe gireceği yönündeki sözlerini gazetecilere değerlendirdi.
24.06.2019 Dünya
Rusya'dan ABD'ye uyarı! Savaşın sonuçlarını...
Rusya'dan ABD'ye uyarı! Savaşın sonuçlarını... Rusya Dışişleri Bakanlığı, İran'a saldırı hazırlığı yapan ABD'ye seslendi ve savaşın sonuçlarını iyi düşünmesini istedi.
21.06.2019 Dünya
Savaşın ayak sesleri! Dünya tetikte, peş peşe açıklamalar geliyor...
Savaşın ayak sesleri! Dünya tetikte, peş peşe açıklamalar geliyor... ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), İran'ın ABD'ye ait bir insansız hava aracını (İHA) düşürmesinin ardından Basra Körfezi ve Umman Körfezinin İran kontrolündeki hava sahasında Amerikan havacılık firmalarının uçuşlarına yasak getirdiğini açıkladı. Öte yandan ABD Başkanı Trump'ın İran'a yönelik bir saldırı kararından son anda vazgeçtiği iddia edildi. İran düşürülen İHA'nın koordinatlarını paylaştı. Ayrıca İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Abbas Arakçi, hava sahalarının ihlal edilmesiyle ilgili protestolarını ABD hükümetine bildirdiklerini söyledi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD'ye seslendi ve "İran ile savaşın sonuçlarını iyi düşünmeli' açıklaması yaptı.
21.06.2019 Dünya
Rusya'dan Orta Doğu'da yeni savaş uyarısı
Rusya'dan Orta Doğu'da yeni savaş uyarısı Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, "ABD, İran ile ilgili durumu bilinçli olarak kötüleştiriyor. Bölgede yeni bir çatışma yaşanabilir. Bu kesinlikle kabul edilemez" dedi.
20.06.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'dan S-400 açıklaması!
Son dakika... Rusya'dan S-400 açıklaması! Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemlerini temmuz ayında teslim etmeyli planladığını bildirdi.
11.06.2019 Dünya
Putin'den kritik hamle! Durduracak!
Putin'den kritik hamle! Durduracak! Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rusya’nın Orta ve Kısa Menzilli Füzeler Anlaşması’nın geçerliliğini geçici olarak durdurmasına yönelik yasa tasarısını Duma’ya sunduğunu bildirdi.
30.05.2019 Dünya
Rusya'dan ABD'ye uyarı
Rusya'dan ABD'ye uyarı Müttefiki İran'a destek veren Moskova yönetimi, "Sinirleri bozma niyetiyle hareket eden ABD ve müttefiklerinin, Basra Körfezi'ndeki durumu kötüleştirmemesi gerekiyor" açıklamasını yaptı.
22.05.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'dan ABD'ye çağrı: Çekilin
Son dakika... Rusya'dan ABD'ye çağrı: Çekilin Moskova, ABD'ye Suriye'den tamamen çekilme çağrısı yaptı.
11.02.2019 Dünya
'Amerikan yardımı’na karşı sınıra barikat
'Amerikan yardımı’na karşı sınıra barikat Venezuela’da siyasi kriz devam ederken, uluslararası insani yardımların ülkeye gelişine karşı ordu, Kolombiya sınırındaki köprüye barikat kurdu. Bu önlemin, ABD’nin insani yardım kılıfı altında ülkeye silah sokabileceği gerekçesiyle alındığı belirtiliyor.
8.02.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'dan uyarı: Bunun sonuçları korkunç olur
Son dakika... Rusya'dan uyarı: Bunun sonuçları korkunç olur Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Ryabkov, Venezuela'nın iç işlerine yönelik askeri müdahalenin en kötü senaryo olacağını ve bu tür bir girişimin korkunç sonuçlara yol açacağını söyledi.
7.02.2019 Dünya
Son dakika... 'Rusya ve İsrail birleşiyor! İran'a karşı...'
Son dakika... 'Rusya ve İsrail birleşiyor! İran'a karşı...' Beşşar Esed rejimi saflarında savaşan Moskova ile Tahran'ın desteklediği iki grup arasındaki çatışmalar, dikkatleri Suriye'de Rusya ve İran arasında süren gizli gerginliğe çevirdi. Analizlerde, iki ülkenin çıkar ortaklığının bittiği, şimdi ise Rusya'nın İsrail ile İran'ı Suriye'den çıkarmak için çalışacağı değerlendirmesi yapılıyor. Esed rejimi saflarında savaşan iki grup, Suriye'nin Hama ilinde bir süredir çatışıyor.
31.01.2019 Dünya
Rusya'dan ABD'ye: İhlal etmedik
Rusya'dan ABD'ye: İhlal etmedik Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rusya'nın Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Antlaşması'nı ihlal eden herhangi bir füzeye sahip olmadığını açıkladı.
26.11.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye ilk tepki
Rusya'dan ABD'ye ilk tepki Rusya, ABD Başkanı Donald Trump'ın 1987’de Sovyetler Birliği ile imzalanan Orta ve Kısa Menzilli Füzeler Anlaşması’ndan çekileceği yönündeki açıklamasına yanıt verdi: "Çok tehlikeli bir adım."
21.10.2018 Dünya
Rusya'dan son dakika Türkiye açıklaması!
Rusya'dan son dakika Türkiye açıklaması! Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rusya'nın Türkiye ile Suriye konusundaki pozisyonlarında farklılıklar olabileceği, ancak tarafların ortak payda arayışında olduğunu söyledi.
11.09.2018 Dünya
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! Rusya'dan İstanbul talebi
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! Rusya'dan İstanbul talebi Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye'deki durum İdlib'deki sorun çözülmeden normalleşmez" diye açıklama yaptı. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi ise "Kuzey Suriye'deki durumla ilgili Türkiye ile temas halindeyiz" açıklaması yaptı. Rusya Savunma Bakanlığı, İdlib'deki hedeflerini vurduğunu kabul etti. Rusya'dan "İdlib'deki sorun çözülmeden Suriye normale dönemez" açıklaması geldi. Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Suriye konusunda Türkiye, Fransa ve Almanya’yla İstanbul’da zirve yapmak istediklerini duyurdu.
5.09.2018 Dünya
Rusya: ABD sürece ket vuruyor
Rusya: ABD sürece ket vuruyor Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov: “ABD İdlib’deki terörle mücadele sürecine ket vuruyor” dedi.
22.08.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye yanıt: İlk ülke Rusya olmayacak
Rusya'dan ABD'ye yanıt: İlk ülke Rusya olmayacak ABD'nin eleştirilerine yanıt veren Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, uzaya silah konuşlandıran ilk ülkenin Rusya olmayacağını söyledi.
20.08.2018 Dünya
Hayaldi gerçek oldu
Hayaldi gerçek oldu ABD Başkanı Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Singapur’daki tarihi zirvede bir araya geldi. Trump, görüşmenin harika geçtiğini ve Kim’le birlikte ‘kapsamlı’ bir anlaşma imzaladıklarını açıkladı
12.06.2018 Dünya
Rusya: Şeytan ayrıntıda gizlidir
Rusya: Şeytan ayrıntıda gizlidir Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Singapur'daki zirveyi olumlu bulduklarını söyledi ancak, “Ancak şeytan ayrıntıda gizlidir" yorumunu yaptı.
12.06.2018 Dünya
Son dakika... ABD'yi çıldırtacak açıklama!
Son dakika... ABD'yi çıldırtacak açıklama! Rusya'dan İran ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, İran'la ilişkileri derinleştirmeye kararlılıkla devam edeceklerini bildirdi.
10.05.2018 Dünya
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması!
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması! Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı, Suriye'ye yönelik bundan sonra yapılacak herhangi bir saldırıya karşı koyacaklarını söyledi
16.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Ryabkov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sergey ryabkov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.