Şeref Madalyası

Şeref Madalyası

Son dakika şeref madalyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeref madalyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeref madalyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeref Madalyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeref madalyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 şeref madalyası haberi bulunmuştur. Tüm şeref madalyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Devlet Şeref Madalyası' önerisi: Takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşkanımızındır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Devlet Şeref Madalyası' önerisi: Takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşkanımızındır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı ve tevcihi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurt içinde veya yurt dışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren muhterem isimlere 'Devlet Şeref Madalyası'nın layık görülmesi, terörle mücadelenin şevk ve iradesini hem destekleyecek hem de mükafatlandıracaktır. Elbette takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşkanımızındır." ifadelerini kullandı.
17.08.2022 Siyaset
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında?
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında? Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un yargılandığı davada 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Peki, İlker Başbuğ kimdir, nereli, kaç yaşında, hakkında kaç yıl hapis istendi? İşte İlker başbuğ biyografisi…
9.06.2022 Gündem
ABD'den Adnan Şen'e şeref madalyası
ABD'den Adnan Şen'e şeref madalyası Adnan Şen, ABD hükümeti tarafından Ellis Adası Şeref Madalyası'na layık görüldü
16.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle ortaya çıkan fotoğraflarıyla ilgili olarak "Malum terör örgütünden birisi ile resimler yayınlanıyor. Gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz. PKK terör örgütünün uzantılarını görmek istemiyoruz." diye tepki gösteren Erdoğan memur zammı ile ilgili olarak da, "Önümüzdeki Temmuz ayında şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz. Fahiş fiyata karşı her alanda ciddi tedbirler almaya başladık. Özel okullardaki artış üst sınırını yüzde 36 seviyesi ile sınırladık." dedi.
12.01.2022 Siyaset
Bakan Selçuk duyurdu! 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı
Bakan Selçuk duyurdu! 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katıldığı törenle 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
12.04.2021 Gündem
Barış Manço vefatının üzerinden 22 yıl geçti! İşte Barış Manço'nun hayatı!
Barış Manço vefatının üzerinden 22 yıl geçti! İşte Barış Manço'nun hayatı! Türkiye'nin yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olan, yalnızca Türkiye'de değil, yurt dışında da yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Barış Manço'nun vefatının üzerinden 22 yıl geçti. Yaklaşık 40 yıllık sanat hayatında 200 besteye imza atan usta sanatçı, "Türk televizyonlarının ilk gezgini" olarak da gösterilerek, yaptığı programlar aracılığıyla 5 kıtada 140 değişik yörede 800 bin kilometreye yakın yol katetti. Peki, Barış Manço kimdir? İşte Barış Manço'nun hayatı ve şarkıları!
1.02.2021 Gündem
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez!
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez! AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Kendisi gibi düşünmeyen sanatçılara hakaret eden, kendisine oy vermeyen öğretmenleri aşağılayan, iktidara gelirse bazı gazetelere el koyacağını söyleyen, AK Parti'ye oy vermenin 'haram' olduğunu iddia eden, Türk Ordusuna 'satılmış' diyen bir anlayış, bize demokrasi dersi veremez." diyerek, Kılıçdaroğlu'na sert bir dille tepki gösterdi.
7.12.2020 Siyaset
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti.
3.10.2020 Gündem
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı?
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Takdim töreninde konuşma yapınca Devlet Övünç Madalyası hakkında merak edileneler de arttı. Devlet Ödünç Madalyası kimlere verilir? Devlet Ödünç Madalyası ne işe yarar? Devlet Ödünç Madalyası nedir?
17.09.2020 Gündem
Son dakika... Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı hayatını kaybetti
Son dakika... Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı hayatını kaybetti Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı İstanbul'da 88 yaşında yaşamını yitirdi.
26.05.2020 Gündem
Bakan Hulusi Akar: O hainlerin inleri başlarına yıkılacak!
Bakan Hulusi Akar: O hainlerin inleri başlarına yıkılacak! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden arındırılan bölgenin batısında ve doğusunda kalan kesimlerde hala teröristlerin olduğunu, bunların bölgedeki Mehmetçik tarafından gece-gündüz takip edildiğini belirtti. Akar, "Şu anda bir heyetimiz Moskova'da, onlar bu konuları görüşüyorlar." dedi.
24.12.2019 Siyaset
Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı Eşi Filiz Büyükanıt’ın hayatını kaybetmesinden 4 gün sonra hayata gözlerini yuman eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.
23.11.2019 Gündem
ABD'de 3 Türk'e "Ellis Adası Şeref Madalyası" verildi
ABD'de 3 Türk'e "Ellis Adası Şeref Madalyası" verildi ABD'nin en saygın ödüllerinden Ellis Adası (Ellis Island) Şeref Madalyası'na layık görülenler arasında bu yıl üç Türk de yer aldı.
13.05.2019 Dünya
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kimdir?
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kimdir? Binali Yıldırım, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının ardından seçmenlerin araştırdığı isim oldu. Daha önce, milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık, TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunan Binali Yıldırım, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler...
27.03.2019 Siyaset
Bakan Pekcan: ABD'nin ek vergisine karşı ilk davayı kazandık
Bakan Pekcan: ABD'nin ek vergisine karşı ilk davayı kazandık Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Dünya Ticaret Örgütü'nde demir çelik sektörüyle ilgili oldukça yoğun çalışmalarımız var. ABD yüzde 15 ek vergi koymuştu, yüzde 25 artı yüzde 25'ten önce. İlk davamızı dün kazandık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
19.12.2018 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar'dan 'mavi vatan' çıkışı
Milli Savunma Bakanı Akar'dan 'mavi vatan' çıkışı Milli Savunma Bakanı Akar, "Kararlı mücadele sonucu terör örgütünde ciddi kırılmalar meydana geldi. Ege'de, Doğu Akdeniz'de, 'mavi vatan'da hak ve menfaatlerimizi korumaya devam edeceğiz" dedi.
16.12.2018 Gündem
Dostum Binali Bey yolunu şaşırmadı
Dostum Binali Bey yolunu şaşırmadı “Siyaset yolculuğu ancak sizi anlayan, sizinle aynı hedeflere kilitlenen yol arkadaşlarınızla yürünebilir. Binali Bey ile 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı başarıyla atlatmıştır. 40 yıllık yoldaşlığımızda bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi bazıları gibi yolunu da şaşırmadı”
13.07.2018 Siyaset
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'a Şeref Madalyası verildi
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'a Şeref Madalyası verildi Yeni dönemin ilk Meclis Başkanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verildi. Yıldırım, hayatını anlatan kısa film gösterilirken ve Erdoğan'ın yol arkadaşlıklarına yönelik sözlerini duyunca gözyaşlarını tutamadı.Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada "Binali Bey, 40 yıllık yoldaşlığımızda bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi, bazıları gibi yolunu da şaşırmadı. Gücünü ve itibarını makamından değil; millete yapmış olduğu hizmetlerden alan bir arkadaşımız oldu" ifadelerini kullandı. Meclis Başkanı Yıldırım da Erdoğan'a teşekkür etti.
13.07.2018 Siyaset
Erdoğan, Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verecek
Erdoğan, Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verecek Yeni hükümet sisteminin ilk kabine toplantısının bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacağı duyurulmuştu. Anadolu Ajansı ise bu sabah saatlerinde Ankara'dan iki sürpriz gelişmeyi duyurdu. AA'nın duyurduğuna göre Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bugün TBMM Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası tevcih edilecek. Saat 14.00'te ise eski TBMM Binası'nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Töreni düzenlenecek.
13.07.2018 Gündem
Hulusi Akar kimdir?
Hulusi Akar kimdir? Halen Genelkurmay Başkanı olarak görev yapan Orgeneral Hulusi Akar kimdir, nerelidir?
9.07.2018 Gündem
Süper Lig'de yeni sezonun adı belli oldu
Süper Lig'de yeni sezonun adı belli oldu Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun adının Lefter Küçükandonyadis sezonu olduğu açıklandı.
4.07.2018 Süper Lig
Özden Örnek hayatını kaybetti
Özden Örnek hayatını kaybetti Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, İstanbul'da Koç Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
29.04.2018 Gündem
Kanada tarihinde bir ilk! Şeref madalyası aldı
Kanada tarihinde bir ilk! Şeref madalyası aldı Kanada tarihinde ilk kez bir Türk, Kanada toplumuna üstün hizmetlerde bulunanlara verilen en büyük ödül olan "Kanada Şeref Madalyası (Order of Canada)" ile ödüllendirildi.
13.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şeref Madalyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeref madalyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.