Serdal Adalı

Serdal Adalı

Son dakika Serdal Adalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdal Adalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdal Adalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdal Adalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdal adalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 713 serdal adalı haberi bulunmuştur. Tüm serdal adalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdal Adalı TJK tarihine geçti: Adalı 5. kez TJK başkanı seçildi
Serdal Adalı TJK tarihine geçti: Adalı 5. kez TJK başkanı seçildi Adana'nın tanınmış İş insanlarından Serdal Adalı TJK'da 5. Kez Başkanlığa seçilerek Atçılık camiasında ulaşılması güç bir rekora imza attı.
25.02.2024 Adana
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 1-0 öne geçmesine rağmen konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Deneyimli çalıştırıcı, ayrılığı sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kararının perde arkası, Mert Günok, Gedson ve Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Çalımbay'ın kendisine gelen feshetme yazısı ile ilgili sözleri dikkat çekti.
22.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi!
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Süper Lig'in 17'nci haftasında sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.
22.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Arat 7271, rakibi Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.
4.12.2023 Beşiktaş
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
BJK Başkanı Hasan Arat kimdir, ne iş yapıyor? Hasan Arat serveti ne kadar?
BJK Başkanı Hasan Arat kimdir, ne iş yapıyor? Hasan Arat serveti ne kadar? Beşiktaş Kulübü'nün başlanı Hasan Arat kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Olağanüstü kongreye giden BJK'da Serdal Adalı ile yarışan Hasan Arat Beşiktaş'ın yeni başkanı oldu. Peki Hasan Arat ne iş yapıyor?
3.12.2023 Futbol
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.
3.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı İstanbul’da yaşamını yitirdi. Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu söyledi.
24.12.2021 Magazin
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 95'incisinin galibi, Burgas adlı atıyla Ahmet Çelik oldu. Jokey Ahmet Çelik, üst üste 7. Gazi Koşusu zaferini yaşayarak rekor kırdı.
10.11.2021 At Yarışı
Melisa Ural'dan aşk iddialarına cevap! 'Arkadaşımın nişanlısı'
Melisa Ural'dan aşk iddialarına cevap! 'Arkadaşımın nişanlısı' Sibel Can’ın kızı Melisa Ural, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın oğlu Serhan Adalı’yla ilişki yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
7.11.2020 Magazin
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı!
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı! Corona virüs nedeniyle diğer spor müsabakaları gibi at yarışları da yapılamıyordu. Pek çok kişi de at yarışları ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) açıklama yaptı. Peki, at yarışları ne zaman başlayacak? İşte at yarışları ile ilgili Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) açıklaması...
8.05.2020 Gündem
TJK, Ankara çıkarması yaptı
TJK, Ankara çıkarması yaptı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Genel Sekreter Ahmet Özbelge ve Genel Müdür Tuncel Aydın’ın, bir dizi görüşme yapmak üzere bu sabah Ankara’ya gittiği öğrenildi.
10.11.2021 At Yarışı
Beşiktaş'ta UEFA'dan gelen para menajer Ahmet Bulut'a gitmiş!
Beşiktaş'ta UEFA'dan gelen para menajer Ahmet Bulut'a gitmiş! Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet'yen Bilal Meşe'ye verdiği röportajda çok çarpıcı ifadelere yer verdi.
5.12.2019 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'yi 2.8 milyar TL’lik borç bekliyor
Ahmet Nur Çebi'yi 2.8 milyar TL’lik borç bekliyor Siyah-Beyazlılar’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübü 2.8 milyar TL’lik borçla devralacak. Çebi’nin, daha mazbatayı almadan ay sonuna kadar 105 milyon TL’lik ödeme yapması gerekiyor
21.10.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın 34. başkanı Ahmet Nur Çebi oldu!
Beşiktaş'ın 34. başkanı Ahmet Nur Çebi oldu! Beşiktaş Kulübünde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda yeni başkan Ahmet Nur Çebi oldu.
20.10.2019 Beşiktaş
Serdal Adalı rakibine yüklendi: Ahmet Nur Çebi kaçtı gitti
Serdal Adalı rakibine yüklendi: Ahmet Nur Çebi kaçtı gitti Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı, Fanatik gazetesine yaptığı ziyarette başkanlık yarışındaki rakibine yüklendi: “Ahmet Nur Çebi işler kötü gidince kaçtı. Seçim kararı almadan 2 ay önce ayrılmayı kafaya koymuş. Seçim kararı alınmadan 2 ay önce Ümraniye’deki odasını toplamış. Bizim camiamızda 2. başkanın, başkanın arkasında olma terbiyesi vardır. Beşiktaş’ta kolay bir dönem olmadı. Becerirsen böyle bir dönemde becerirsin. Ben durumun böyle olacağını biliyordum yoksa oturur ofisimde dernekleri arardım. İşte pusu kültürü bu. Başka bir beklentin yoksa kötü günde gel el at!”
19.10.2019 Beşiktaş
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası!
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası! Beşiktaş'ta seçime kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı Serdal Adalı, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği politikaları açıkladı.
18.10.2019 Beşiktaş
Serdal Adalı'dan Ahmet Nur Çebi'ye sert yanıt!
Serdal Adalı'dan Ahmet Nur Çebi'ye sert yanıt! Serdal Adalı, kendisi için, 'Mevcut düzenin devamı' diyen başkanlık yarışındaki rakibi Ahmet Nur Çebi’ye sert çıktı. Adalı, “6.5 yıl ikinci başkanlık yapacaksınız sonra da çıkacaksınız mağduru oynayacaksınız! Sanıyorum Ahmet Nur Çebi’nin psikolojisi bozuk” diye konuştu.
17.10.2019 Beşiktaş
Çebi: Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum
Çebi: Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum Beşiktaş'ta pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adayı Ahmet Nur Çebi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan Fikret Orman'ın açıklamalarına tepki gösteren Çebi, "Dün beni acıtan bu olay yaşadım. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ben Şenol Güneş ile ekip değilmişim. Bunu söyleyen, bana 'ağabey' diyen, biz demeyi başaramayan, sürekli ‘ben’ diyen ve 6.5 yıl birlikte görev yaptığım insan. Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum" dedi.
16.10.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Serdal Adalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdal adalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.