Şenay Gürler

Şenay Gürler

Son dakika Şenay Gürler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şenay Gürler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şenay Gürler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenay Gürler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenay gürler gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 şenay gürler haberi bulunmuştur. Tüm şenay gürler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu!
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu! İyi Adamın 10 Günü filmi dijital bir platformda yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur ve Barış Falay'ın yer aldığı filme ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmde, İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu.
8.03.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses, Bodrum'da 5 dairesini depremzedelere açtı
İbrahim Tatlıses, Bodrum'da 5 dairesini depremzedelere açtı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de depremzedeler için evlerini açtı. Ünlü şarkıcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası Bodrum'da bulunan 5 dairesini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası için açtı. "İmkanınız varsa siz de evlerinizi açın" diyen sanatçı, sosyal medyada çağrıda bulundu.
21.02.2023 Magazin
Nilüfer: Çocukları koruyamadık
Nilüfer: Çocukları koruyamadık Ünlü şarkıcı Nilüfer, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından üzüntüsünü dile getirdi. Şarkıcı, "Günlerdir boğazım düğüm düğüm, içim acıyor. Çocuklar öldü, bu depremde bebekler öldü. Benim güzel ülkem bunu hak etmedi. Her bir çocuk bizim umudumuz, bizim geleceğimiz ama onları koruyamadık" dedi.
21.02.2023 Magazin
Şenay Gürler'den yürek yakan sözler: Hayalimdeki şehirdi şimdi paramparça
Şenay Gürler'den yürek yakan sözler: Hayalimdeki şehirdi şimdi paramparça 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkiledi. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan binlerce acı haber geldi. Oyuncu Şenay Gürler'den son paylaşımı yürekleri sızlattı. Gürler, deprem olmasaydı önceki gün Hatay-Antakya'da oyun sahneleyecekti. İşte o paylaşım...
21.02.2023 Magazin
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak?
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde için hazırlıklara başlandı. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturduğu, senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları, konusu ve ne zaman başlayacağı merak edilmeye, araştırılmaya başlandı.
16.07.2020 Gündem
Şenay Gürler: Bu fotoğrafı bulmak hoşuma gitti
Şenay Gürler: Bu fotoğrafı bulmak hoşuma gitti Oyuncu Şenay Gürler, ev çıkmadığı bu günlerde yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
14.04.2020 Magazin
Hale Akınlı son yolculuğuna uğurlandı
Hale Akınlı son yolculuğuna uğurlandı İBB Şehir Tiyatroları’nın ve Türk Sineması’nın değerli sanatçısı Hale Akınlı, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.
17.12.2019 Magazin
Bu hafta 7 film vizyona girecek!
Bu hafta 7 film vizyona girecek! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona girecek.
5.12.2019 Kültür Sanat
Şenay Gürler'in yeni oyun heyecanı
Şenay Gürler'in yeni oyun heyecanı Oyuncu Şenay Gürler, önceki gün City's AVM'de keyifli hali ve kendi özgü giyimiyle görüntülendi.
6.09.2019 Magazin
Şenay Gürler sağlığına kavuştu
Şenay Gürler sağlığına kavuştu Geçtiğimiz ay evde düşüp ayağını sakatlayan oyuncu Şenay Gürler, sağlığına kavuştu.
27.06.2019 Magazin
Şenay Gürler'den 'öpüşme sahnesi' cevabı
Şenay Gürler'den 'öpüşme sahnesi' cevabı Oyuncu Şenay Gürler, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere yansıdı.
7.12.2018 Magazin
Çukur, haftayı zirvede açtı!
Çukur, haftayı zirvede açtı! Show TV'de ekrana gelen Çukur, dün akşam yayınlanan bölümüyle hem reytingleri alt üst etti hem de sosyal medyada zirveye yerleşti.
6.11.2018 Televizyon
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kaan Taşaner ile 4 yıllık ilişkisi son bulan Selin Şekerci ile ilgili bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Selin Şekerci'nin hayatına dair detaylar...
2.04.2018 Gündem
'Şahsiyet'in kadrosuna usta oyuncu da dahil oldu!
'Şahsiyet'in kadrosuna usta oyuncu da dahil oldu! Ay Yapım’ın Puhutv için çektiği “Şahsiyet” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.
12.02.2018 Televizyon
'Sizi Böyle Alalım'ın ilk konuğu İrem Derici!
'Sizi Böyle Alalım'ın ilk konuğu İrem Derici! Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, 'Sizi Böyle Alalım' adlı programla FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 8 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10.00’da ekrana gelecek programın ilk konuğu şarkıcı İrem Derici oldu.
5.01.2018 Televizyon
Yeni kadro belli oldu
Yeni kadro belli oldu Kanal D’nin sevilen dizisi Adı Efsane 2. Devre’nin başlamasına sayılı günler kaldı.
30.06.2017 Magazin
Adı Efsane'nin yeni oyuncuları belli oldu!
Adı Efsane'nin yeni oyuncuları belli oldu! Ekran macerasına kısa bir ara veren Adı Efsane dizisinden yeni bir tanıtım geldi. Merak uyandıran yeni tanıtım hem yeni yayın tarihini hem de dizinin yeni oyuncularını duyurdu.
23.06.2017 Magazin
Telefon keyfi
Telefon keyfi Şenay Gürler’le dünyaca ünlü bilardocu sevgilisi Semih Saygıner’in Bodrum tatili devam ediyor.
12.06.2017 Magazin
Süper anneanne
Süper anneanne Oyuncu Şenay Gürler ve sevgilisi Semih Saygıner’le önceki gün Bodrum Ortakent plajındaydı.
7.06.2017 Magazin
Uyumlu çift
Uyumlu çift Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, önceki akşam sevgilisi Şenay Gürler’le Asmalımescit’teydi.
8.04.2017 Magazin
Şenay Gürler’den gelinlikli paylaşım
Şenay Gürler’den gelinlikli paylaşım Şenay Gürler, sosyal medya hesabından gelinlikli bir fotoğrafını yayımladı.
6.04.2017 Magazin
Kısa Film Uzun Etki
Kısa Film Uzun Etki Sabancı Vakfı’nın, ‘Kısa Film Uzun Etki’ ismiyle ilkini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
27.01.2017 Magazin
'İçerde' dizisinde şok ayrılık!
'İçerde' dizisinde şok ayrılık! Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral'ın rol aldığı 'İçerde' zirvedeki yerini koruyor. 'Leyla' karakteri son bölümde vurulunca, Şenay Gürler de diziye veda etti.
27.12.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Şenay Gürler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenay gürler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.