Sen Olsan Bari

Sen Olsan Bari

Son dakika Sen Olsan Bari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sen Olsan Bari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sen Olsan Bari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sen Olsan Bari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sen olsan bari gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 sen olsan bari haberi bulunmuştur. Tüm sen olsan bari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu Galatasaray'dan Manchester United maçı öncesi dikkat çeken bir hamle geldi. Mauro Icardi'nin gol müziği değişti.
29.11.2023 Galatasaray
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum! 14 yaşında şöhreti yakalayıp büyük bir beğeni kitlesine ulaşan; 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan Aleyna Tilki’nin çok konuşulan v tepkisi sonrası anne Havva Öztel'den açıklama geldi.
23.09.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!"
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!" 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan, son olarak da 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' parçasıyla adından söz ettiren pop müziğin başarılı ismi Aleyna Tilki, son olarak nehir kenarında bikinisiyle poz verdi. Aleyna Tilki’nin bikinili paylaşımında en çok ise ayaklarındaki değişim dikkat çekti.
30.08.2023 Magazin
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Aleyna Tilki yeni şarkısının klibini sosyal medyada yaınladı
Aleyna Tilki yeni şarkısının klibini sosyal medyada yaınladı Geçtiğimiz günlerde Londra’ya giden genç şarkıcı Aleyna Tilki, dünyaca ünlü DJ ve Prodüktör Dillon Francis’le güçlerini birleştirdi. Aleyna Tilki, yeni şarkısının klibini sosyal medya sayfasından yayınladı. Aleyna Tilki’nin klipte dans ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı.
6.10.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesinin zor anları!
Aleyna Tilki'nin annesinin zor anları! Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınan Aleyna Tilki, yurt dışına uçtu. “İki senedir zor bir dönem geçiriyorum" diyen Tilki'yi annesi Havva Öztel uğurladı. Anne Havva Öztel zor anlar yaşadı.
24.09.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Yenilgiye uğramışlar beni durduramaz!
Aleyna Tilki: Yenilgiye uğramışlar beni durduramaz! Müzik kariyerinde 51. yıla giren Özdemir Erdoğan (79) Posta'ya verdiği röportajda Aleyna Tilki'yi (18) ve ona destek olan Selda Bağcan'ı (71) ağır bir dille eleştirmişti.
11.03.2019 Magazin
Mitroglou transferinde eş faktörü!
Mitroglou transferinde eş faktörü! Türk kökenli eşi, Mitroglou'nun Galatasaray'a transferini kolaylaştırdı.
1.02.2019 Galatasaray
Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor
Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor 'Cevapsız Çınlama', 'Sen Olsan Bari, 'Yalnız Çiçek ve 'Dipsiz Kuyum' şarkıları büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, yakında şiir kitabı çıkaracağını açıkladı
15.12.2018 Magazin
Fulin: Kalçalarım benden ayrı bir dünya
Fulin: Kalçalarım benden ayrı bir dünya Şarkıcı Fulin, teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.
26.10.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin babasına icra şoku
Aleyna Tilki'nin babasına icra şoku 'Cevapsız Çınlama, 'Sen Olsan Bari' ve 'Yalnız Çiçek'in ardından son günlerde 'Dipsiz Kuyum' parçasıyla da adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, bu kez "babasının evine icra takibi başlatıldığı" haberleriyle gündemde...
19.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler!
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler! 87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşen Çim Konserleri'nde sahne alan Aleyna Tilki'yi binlerce hayranı dinledi. Son günlerde 'Dipsiz Kuyum' şarkısıyla gündemde olan genç popçu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
13.09.2018 Magazin
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor!
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor! Yeni şarkısı "Yalnız Çiçek" için klip çeken Aleyna Tilki'nin, Youtube'a yüklediği klibi 1 saatte 300 binden fazla kişi tarafından izlendi.
6.06.2018 Magazin
Üç dakikaya sığan bir ömür!
Üç dakikaya sığan bir ömür! Türkiye Ligi’nin gol kralının sıra dışı öyküsü... Senegalli göçmen bir ailenin 9 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Futbolla hayata tutundu. Eşi benzeri görülmemiş hastalığı ile sallandı ama yıkılmadı. Sahada bir anda bayılan, 3 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi gollerine devam eden Bafetimbi Gomis’in La Seyne-sur-Mer’den İstanbul’a uzanan öyküsü...
26.05.2018 Arşiv
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı Süper Lig'i şampiyon bitiren Galatasaray, TT Stadyumu'nda 19:05 itibariyle kutlamalara başladı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün elinden aldı.
20.05.2018 Galatasaray
Aleyna Tilki'den Galatasaray sürprizi
Aleyna Tilki'den Galatasaray sürprizi "Sen olsan bari" şarkısıyla listelerde zirveyi kimseye bırakmayan Aleyna Tilki, Galatasaray'ın 21. şampiyonluk kutlamalarına katılacağını açıkladı.
20.05.2018 Galatasaray
'Çatlayın çok güzelim'
'Çatlayın çok güzelim' Mart ayında 18 yaşına girecek olan Aleyna Tilki’nin Malibu sahilinden paylaştığı fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
23.02.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımlarına yorum yağdı
Aleyna Tilki'nin paylaşımlarına yorum yağdı Genç popçu Aleyna Tilki'nin Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar olay oldu
23.02.2018 Magazin
Aleyna Tilki 300 milyon tıklandı!
Aleyna Tilki 300 milyon tıklandı! ‘O Sen Olsan Bari’ şarkısıyla gönüllerde taht kuran Aleyna Tilki şarkısının 300 milyon tıkladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
20.02.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den rekor anlaşma
Aleyna Tilki'den rekor anlaşma Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Aleyna Tilki, bir içecek firmasının reklamlarında oynamak için 2 milyon liraya anlaştı. Aleyna, aldığı ücretle Hülya Avşar ve Murat Boz gibi birçok ünlüyü geride bıraktı.
5.02.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımı mide bulandırdı!
Aleyna Tilki'nin paylaşımı mide bulandırdı! Geçtiğimiz günlerde ABD'den Türkiye'ye dönen genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı kahvaltı tabağıyla ağızları açıkta bıraktı.
31.01.2018 Magazin
Bafetimbi Gomis: Krallıkta rakibim var şampiyonlukta yok
Bafetimbi Gomis: Krallıkta rakibim var şampiyonlukta yok Gomis, Tudor sonrası Fatih Terim yönetiminde yaşanan atmosferi anlattı..
12.01.2018 Galatasaray
Aleyna Tilki söyledi Şeyma Subaşı oynadı!
Aleyna Tilki söyledi Şeyma Subaşı oynadı! Yılbaşı gecesi yayınlanacak 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programı çekimleri yapıldı. Programa ünlü yağdı. Aleyna'nın, 'Sen Olsan Bari' şarkısını seslendirdiği görüntüleri sızdı.
28.12.2017 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
2017 müzik raporu
2017 müzik raporu 2017 biterken birçok müzik platformu bu yıl en çok dinlediğimiz isimleri listeler halinde önümüze sundu. Birçok dergi yılın en iyi 50 albümünü seçti ve müzikal olarak bu yıl neler yaşadığımızı derledi. Dinlediğimiz her bir şarkı bize anılar yarattı ve hayata başka pencereler açtı. Kimi beklentiyi karşılarken, kimi ise kendini sadece tekrar etti. Kişisel 2017 müzikal haritama gelirsek eğer...
9.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sen Olsan Bari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sen olsan bari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.