Selen Seyven

Selen Seyven

Son dakika Selen Seyven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selen Seyven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selen Seyven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selen Seyven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selen seyven gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 selen seyven haberi bulunmuştur. Tüm selen seyven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı! En son "Avlu" dizisinde rol alan oyuncu Selen Seyven, bir süredir anneliğin keyfini çıkarıyor. 2020 senesinde Baran Yıldırım ile nikah masasına oturan Selen Seyven’in bu evlilikten Marsel isminde bir oğlu oldu. 37 yaşında anne olan Selin Seyven verdiği bir röportajda özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken oğlunun doğumuna ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber!
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber! Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız nikah masasına oturan 35 yaşındaki oyuncu Selen Seyven ile Baran Yıldırım, anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
29.09.2021 Magazin
Selen Seyven doğum için gün sayıyor!
Selen Seyven doğum için gün sayıyor! Geçtiğimiz yıl Baran Yıldırım ile nikah masasına oturan oyuncu Selen Seyven anne olmaya hazırlanıyor.
13.08.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber geldi!
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber geldi! Geçtiğimiz yıl Baran Yıldırım ile evlenen ünlü oyuncu Selen Seyven'den müjdeli haber geldi. Seyven, anne oluyor.
13.06.2021 Magazin
Selen Seyven Katırcıoğlu'na 2.5 yıla kadar hapis istemi!
Selen Seyven Katırcıoğlu'na 2.5 yıla kadar hapis istemi! Oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu ile bir arkadaşı, Şişli’de denetim yapan polis memurlarına küfür ve hakaret ettikleri gerekçesiyle yargılanacak. Ünlü oyuncunun 2,5 yıla kadar hapsi isteniyor.
27.02.2021 Magazin
Oyuncu Selen Seyven'den sürpriz nikah
Oyuncu Selen Seyven'den sürpriz nikah Selen Seyven, dün akşam aile ve yakın dostları arasında İzmir’de gerçekleşen törenle, beş aydır tanıştığı inşaat sektöründe çalışan Baran Yıldırım ile dünyaevine girdi.
21.08.2020 Magazin
Eyvah yanlış kişiye mesaj attım!
Eyvah yanlış kişiye mesaj attım! Rol aldığı dizi biter bitmez imajını yenileyen oyuncu Selen Seyven, önceki gece Cihangir sokaklarında tek başına arkadaşına mesaj atarken görüntülendi.
8.07.2019 Magazin
Erken teşhise dikkat çektiler
Erken teşhise dikkat çektiler Türk Kanser Derneği, meme kanserine dikkat çekmek için düzenlediği davette iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarını bir araya getirdi
9.10.2018 Magazin
Sarmaş dolaş aşk
Sarmaş dolaş aşk ‘Avlu’ dizisine Heves karakteriyle dahil olan Selen Seyven, oyuncu Özgür Emre Yıldırım ile aşk yaşıyor.
22.09.2018 Magazin
Evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenmeyi düşünmüyorum Selen Seyven iki ay süren Bodrum tatili dönüşü Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
16.07.2018 Magazin
Hızlı yürü
Hızlı yürü Selen Seyven, önceki akşam Cihangir’de sevgilisi ile el ele görüntülendi.
12.02.2018 Magazin
Hayranları şokta! Final yapmadan bitirildi...
Hayranları şokta! Final yapmadan bitirildi... Show TV'nin sevilen dizisi final yapmadan bitirildi...
27.11.2017 Televizyon
Show TV'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Show TV'nin iddialı dizisi final yapıyor! Final yapan diziler kervanına bir yenisi daha eklendi.
23.11.2017 Magazin
Show TV'nin iddialı dizisi final mi yapıyor?
Show TV'nin iddialı dizisi final mi yapıyor? Show TV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken iddialı dizi reytinglerde hayal kırıklığına yol açtı.
15.11.2017 Televizyon
'Klavye Delikanlıları' ile güldürecek!
'Klavye Delikanlıları' ile güldürecek! Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'ye ait "Klavye Delikanlıları" adlı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Sinan Çalışkanoğlu da dahil oldu.
12.09.2017 Televizyon
Seray Sever bomba gibi dönüyor!
Seray Sever bomba gibi dönüyor! Show TV'de ekrana gelecek olan 'Klavye Delikanlıları' dizisinin kadrosu şekilleniyor.
23.08.2017 Magazin
Denize girmedi
Denize girmedi Selen Seyven önceki gün Gümüşlük sahilde objektiflere takıldı.
19.08.2017 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? -  17 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 17 Ağustos Perşembe gününde sağlık programı olan Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle başlıyor. Ardından TV8 ekranlarına Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım eğlence programından sonra Yaşamdan Hikayeler canlı olarak yayınlanıyor.Yaşamdan Hikayeler programının ardından ise Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Gerçeğin Peşinde programları sırasıyla yayın akışına giriyor. Akşam kuşağı geldiğinde Abimm yerli sinema filmi TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Gece kuşağında ise sabah kuşağında yer alan programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TV8 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
3 ayda can buldu!
3 ayda can buldu! Sarp Levendoğlu ile evliliğini 3 ay önce bitiren Birce Akalay balet Can Tunalı ile birlikte olmaya başladı
11.04.2017 Magazin
Aşkları yeniden alevlendi!
Aşkları yeniden alevlendi! Oyuncu Selen Seyven, uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de bir mekan girişinde görüntülendi.
19.11.2016 Magazin
Evleniyorlar
Evleniyorlar Oyuncu Selen Seyven, Aralık ayının başından beri Model grubunun davulcusu Kerem Sedef’le yeni bir ilişkiye yelken açmıştı...
16.01.2016 Magazin
İştahlı Selen
İştahlı Selen Selen Seyven önceki gün Nişantaşı’ndaki bir otelin bahçesinde arkadaşlarıyla yemek yedi...
6.09.2015 Magazin
Kocamın Ailesi'nde şok ayrılık
Kocamın Ailesi'nde şok ayrılık 'Kocamın Ailesi' dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi.
1.06.2015 Magazin
Duru, içten
Duru, içten Sedef Avcı bugünlerde iki projesiyle karşımızda: Yeni vizyona giren ve beğeni toplayan sinema filmi Aşk Olsun ve Bedel dizisi. Avcı hayatındaki yenilikleri Instyle’a anlattı
5.05.2015 Magazin
'Gerilla bir genç kızı oynamak istiyorum'
'Gerilla bir genç kızı oynamak istiyorum' Başrollerini Sedef Avcı ve İlker Aksum'la paylaştığı 'Aşk Olsun'daki performansıyla beğeni toplayan Selen Seyven, çekimler sırasında eğlenceli anlar yaşadığını belirtti...
24.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selen Seyven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selen seyven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.