Selami Şahin

Selami Şahin

Son dakika selami şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selami şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selami şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selami Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selami şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 527 selami şahin haberi bulunmuştur. Tüm selami şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı Etiler'de kadınları ofisine davet ettiği iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Şahin, 38 yıllık eşi Didem Şahin'in tepkisini çekmişti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Şahin'in tavrına eşi de anlam veremedi.
26.10.2023 Magazin
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı Selami Şahin, doğum gününü, İzmir Alaçatı’da bir mekanda verdiği konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi.
16.08.2023 Magazin
Tescilli güzel Ecem Çırpan ve Lider Şahin'in aşk tatili!
Tescilli güzel Ecem Çırpan ve Lider Şahin'in aşk tatili! Ecem Çırpan ile Lider Şahin önceki gün Çeşme’nin serin sularının keyfini çıkardı. Birlikte denize girdiler, oyunlar oynayıp şakalaştılar.
13.08.2023 Magazin
Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum 2018 yılında dünyeevine girdiği Erol Sebebci ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci çocuğuna hamile olan şarkıcı Atiye, geçtiğimiz akşam babası Orhan Yılmaz ve kızı ile Kuruçeşme’de görüntülendi.
24.06.2023 Magazin
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Selami Şahin taciz iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Bana tuzak kurdular'
Selami Şahin taciz iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Bana tuzak kurdular' Usta sanatçı Selami Şahin'in, kadın hayranlarını çeşitli nedenlerle sürekli ofisine davet ettiği iddia edilmişti. Basında çıkan haberlere dair menajerlik ajansından açıklama gelen Şahin, geçtiğimiz gün trafikte görüntülendi. Hakkındaki iddialar sorulan ünlü isim, "Bana tuzak kurdular" diyerek dikkat çeken açıklamalar yaptı.
1.06.2023 Magazin
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz?
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz? 'Alışmak Sevmekten Zor', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Seni Sevmediğim Yalan', 'Tapılacak Kadınsın' ve 'Seninle Başım Dertte' gibi unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tuttuğu ve yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği iddia edilmişti. Eşiyle Etiler'de görüntülenen tiyatrocu Behzat Uygur, günlerce konuşulan bu haberleri tiye aldı.
19.04.2023 Magazin
Selami Şahin'in acı günü! Kardeşi hayatını kaybetti
Selami Şahin'in acı günü! Kardeşi hayatını kaybetti Ünlü sanatçı Selami Şahin acı haberle sarsıldı. Şahin'in kardeşi hayatını kaybetti.
5.04.2023 Magazin
Selami Şahin hakkındaki iddiaya yanıt geldi!
Selami Şahin hakkındaki iddiaya yanıt geldi! Usta sanatçı Selami Şahin'in, kadın hayranlarını çeşitli nedenlerle sürekli ofisine davet ettiği iddia edildi. Basında çıkan haberlere dair Şahin'in menajerlik ajansından açıklama geldi.
28.03.2023 Magazin
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi...
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi... İki yıldır birlikte olan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in ilişkileri doludizgin sürüyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çiftten Çırpan, sevgilisi Lider Şahin'in doğum gününü "İyi ki doğdun, deliler gibi..." sözleriyle kutladı.
4.12.2022 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Programın cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne usta isim Selami Şahin konuk oluyor.
3.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 56. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 56. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Selami Şahin Şarkıları" konsepti yaşanacak.
30.10.2022 Televizyon
Selami Şahin hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacak
Selami Şahin hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacak Ünlü sanatçı Selami Şahin, Bursa’da sevenleriyle buluştu. Bartın’da meydana gelen maden faciası hakkında duygularını ifade eden Şahin, İstanbul’a döndüğünde, hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edeceğini belirtti.
16.10.2022 Magazin
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı!
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı! 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Ecem Çırpan şimdilerde Lider Şahin ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çırpan, yıllar önce çekilen çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
28.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Burcu Güneş ve Selami Şahin Kuruçeşme'de buluştu
Burcu Güneş ve Selami Şahin Kuruçeşme'de buluştu Türk müzik tarihine sayısız hit’i ve besteleriyle adını yazdıran usta sanatçı Selami Şahin ve başarılı müzik kariyeriyle ülkemizin güçlü seslerinden Burcu Güneş, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam bir araya geldi.
3.08.2022 Magazin
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir'
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir' Usta sanatçı Selami Şahin'in 37 yaşındaki müzisyen oğlu Lider Şahin, Şubat 2021'den beri Miss Turkey 2015 yarışmasının birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Önceki gün şarkıcı Burcu Güneş ile Maslak'ta bir mekanda konuklarına müzik ziyafeti sunan Selami Şahin, konser öncesi torun özlemini dile getirdi.
7.05.2022 Magazin
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı?
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı? Bir süredir usta sanatçı Selami Şahin'in oğluLider Şahin ile aşk yaşayan Ece Çırpan'ın paylaşımı kafaları karıştırdı. Takipçileri, sevgilisiyle vesikalık fotoğraflarını, "Konuyu biliyorsunuz" ifadeleriyle paylaşan Çırpan'a, "Nikah hazırlığı mı?" diye sordu.
28.04.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Selami Şahin yaşadığı büyük kazayı anlattı: Başıma darbe aldım bazı bölümlerde saç var bazılarında yok!
Selami Şahin yaşadığı büyük kazayı anlattı: Başıma darbe aldım bazı bölümlerde saç var bazılarında yok! Usta sanatçı Selami Şahin, Armağan Çağlayan’ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' isimli programın bu haftaki konuğu oldu. 1980’li yıllarda geçirdiği trafik kazası sonrası hayata nasıl tutunduğunu da anlatan sanatçı, "Kafama darbe yediğim için bir yerde saç var, bir yerde de yok" açıklamasında bulundu.
11.04.2022 Magazin
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Kazada yaralanmıştı...
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Kazada yaralanmıştı... Manisa'da minibüsün kamyonete arkadan çarptığı kazada yaralanan aralarında şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in (35) de olduğu 4 kişinin tedavileri sürüyor. Emirhan Şahin'e göğüs tüpü takıldığı, genel cerrahi servisinde gözlem altında tutulduğu bildirildi.
2.04.2022 Magazin
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi!
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kamyonetle çarpışan minibüste, aralarında ünlü şarkıcı, besteci ve söz yazarı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in de olduğu 4 kişi yaralandı. Yaralılardan Andreas Rangavis'in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
1.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selami Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selami şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.