Şehit Yakınları

Şehit Yakınları

Son dakika şehit yakınları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit yakınları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit yakınları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Yakınları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit yakınları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.388 şehit yakınları haberi bulunmuştur. Tüm şehit yakınları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim”
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim” Adana’nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde şehitliğe giden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Murat Özkozanoğlu’nun babası Hasan Özkozanoğlu, "Keşke bizler de gidip mücadele edip şehit olsak” dedi.
9.04.2024 Adana
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında şehitler için Ayasofya Camii'nde Kur'an-ı Kerim okunarak 252 hatim indirildi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri için Ayasofya Camii'nde hatim indirildi
15 Temmuz şehitleri için Ayasofya Camii'nde hatim indirildi 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında şehitler için Ayasofya Camii'nde Kur'an-ı Kerim okunarak 252 hatim indirildi.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde '15 Temmuz'
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde '15 Temmuz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümünde, İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı.
15.07.2023 Gündem
65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı 2023? 65 yaş maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı, 65 yaş aylığı ne kadar?
65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı 2023? 65 yaş maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı, 65 yaş aylığı ne kadar? Muhtaçlık sınırının altında geliri olan ve bu Valiliklerce/Kaymakamlıklarca tespit edilen kişiler, başvuru yaptıktan sonra şartları karşılaması durumunda yaşlılık maaşı ödemelerinden faydalanabiliyor. Bayram öncesi yaşlılık maaşı alan vatandaşlar “65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı 2023? 65 yaş maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı?” sorusuna yanıt arıyor.
12.04.2023 Ekonomi
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli bayram ikramiyeleri nisanın kaçında verilecek?
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli bayram ikramiyeleri nisanın kaçında verilecek? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri 14-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
5.04.2023 Emekli
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı Edirne'de Balkan Savaşları'nda şehit düşen askerler, Sarayiçi'nde bulunan Balkan Şehitliği'nde düzenlenen törenle anıldı. 
26.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2023 Gündem
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp Üniversite öğrencilerine her yıl geleneksel olarak düzenlenen kış kampları, bu yıl on beş farklı temayla on beş farklı ilde gerçekleştirilecek. 30 Ocak–3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamplarda farklı şehirlerde öğrenim gören öğrenciler, ilgilerini çeken temalarla ilgili pek çok değerli isimle bir araya gelecek. Kamp süresince gençler, bulundukları şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı da bulacak.
31.01.2023 Eğitim
EYT'de kademeli prim gün şartı olacak mı? Uzman isim tek tek açıkladı
EYT'de kademeli prim gün şartı olacak mı? Uzman isim tek tek açıkladı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)de merak edilenleri CNN Türk'te Ekonomist Muhammet Bayram ve osyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya yanıtladı. Bayram, "EYT'de başlangıç prim günü 5000 olacak, 5975'e çıkabilecek. Prim günü ve çalışma süresini dolduran emekli olacak." dedi.
30.01.2023 Çalışma Hayatı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi
Kadro müjdesi! Kapsam genişliyor: Taşeronlar, ücretli öğretmenler, uzman askerler
Kadro müjdesi! Kapsam genişliyor: Taşeronlar, ücretli öğretmenler, uzman askerler Sözleşmeli personele kadro verilmesi ile ilgili düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanırken, kapsam dışı kalan 140 bin personele kadro yolu açıldı. Cumhur İttifakı'ndan başta taşeronlar olmak üzere ücretli öğretmenler, uzman askerler, gazi ve şehit yakınlarını ilgilendiren yeni bir düzenleme sinyali geldi. Söz konusu kanun teklifinin de önümüzdeki günlerde Meclis'e sunulması bekleniyor. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeliye kadroda son dakika gelişmesi! Uzman çavuşlar, gaziler ve şehit yakınları da kapsama alınıyor
Sözleşmeliye kadroda son dakika gelişmesi! Uzman çavuşlar, gaziler ve şehit yakınları da kapsama alınıyor Memur olmak isteyen sözleşmeli personelle ilgili son dakika gelişmesi! Yüz binlerce sözleşmeli personel bekliyordu. Meclis'te yasalaşarak yürürlüğe giren 'sözleşmeliye kadro' yasasında kapsam genişliyor. Sanatçılar, vekil imamlar ile vekil ebe-hemşirelerden sonra mahalli idareler çalışanları, uzman çavuşlar, gazi, şehit yakınları ve sözleşmeli öğretmenler de kapsama alındı. Peki hangi sözleşmeli devlet görevlileri kadroya geçecek? İşte ayrıntılar...
26.01.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Akar'dan Yunanistan'a uyarı: Karşılıksız bırakmayız!
Bakan Akar'dan Yunanistan'a uyarı: Karşılıksız bırakmayız! Bakan Akar, Şam'la gerçekleştirilen üst düzey görüşmeye ilişkin, "Terörle mücadelemizde asla taviz vermeyeceğimizi söyledik." dedi. Bakan Akar, Yunanistan'a da uyarı da bulunarak, "Bize yapılan hiçbir tacizi karşılıksız bırakmayız." dedi.
6.01.2023 Gündem
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilir?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilir? 2022 yılının sonuna yaklaşılırken yaklaşık 12 milyon emekliye ödenen ikramiyeler ile ilgili araştırmalar da arttı. Bayramlarda emekliye ödenen ikramiyelerin yılbaşında da verilip verilmeyeceği merak edilirken, ikramiyelerin ödeme takviminde yılbaşının olup olmadığı da araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilir? Kimler emekli ikramiyesi alabilir? İşte detaylar…
6.12.2022 Emekli
2023 tütün ikramiyesi ne zaman yatacak? 2023 tütün ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi?
2023 tütün ikramiyesi ne zaman yatacak? 2023 tütün ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? 40 bin üzerinde hak sahibini ilgilendiriyor! SGK tarafından yapılan ek ödemeler kapsamında yer alan tütün ikramiyesinden vazife-harp malulü erbaş ve erler ile 2330 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan korucu ve siviller ile bunlardan ölenlerin dul ve yetimlerine maluliyet dereceleri esas alınarak ödeniyor. SGK tarafından yapılan sosyal yardımlar kapsamında olan tütün ikramiyesinin ödeneceği tarih merak ediliyor. Peki, 2023 tütün ikramiyesi ne zaman yatacak? Tütün ikramiyesi 2023 miktarı ne kadar? 2023 tütün ikramiyesi için başvuru yapmak gerekiyor mu? 2023 tütün ikramiyesine zam gelecek mi? İşte tütün ikramiyelerinin yatacağı tarih…
21.11.2022 Ekonomi
THY'den indirimli bilet satışı başladı
THY'den indirimli bilet satışı başladı Türk Hava Yolları (THY), gazi, şehit veya gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet satışına başladı.
17.11.2022 Ekonomi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık’tan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık’tan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında şehit yakınları ve gazilerle ilgili yaptığı konuşmasına ilişkin, “Onlar çarpıtmaktan yılmıyorsa biz de anlatmaktan yılmıyoruz” dedi.
15.11.2022 Siyaset
Şehit yakını ve gazilere aylık ödenen miktara zam geldi
Şehit yakını ve gazilere aylık ödenen miktara zam geldi Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfınca, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık miktar 2 bin 600 liradan 4 bin liraya yükseltildi.
1.11.2022 Ekonomi
THY gazi ve şehit yakını indirimi! Gazilere şehit yakınlarına uçak bileti indirimi var mı?
THY gazi ve şehit yakını indirimi! Gazilere şehit yakınlarına uçak bileti indirimi var mı? THY'den gazilere ve şehit yakınlarına indirim yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat arasında bugün imzalanacak protokolle şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanacak.
14.10.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehit yakınları ve gazilere özel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2022 yılı itibarıyla kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık" dedi.
23.09.2022 Çalışma Hayatı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Yakınları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit yakınları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.