Sefirin Kızı

Sefirin Kızı

Son dakika sefirin kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sefirin kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sefirin kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefirin Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefirin kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 sefirin kızı haberi bulunmuştur. Tüm sefirin kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Hande kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de ilk bölümüyle ekrana gelen Vermem Seni Ellere dizisinde Hande'yi İlayda Ildır canlandırıyor. Pek çok projede farklı rollerle izlediğimiz İlayda Ildır geçen zaman içinde oldukça başarılı bir performansla geri döndü. Nikah masasında Mehmet tarafından terk edilen Hande'yi canlandıran İlayda Ildır kimdir, kaç yaşında? İlayda Ildır hangi dizilerde rol aldı?
18.06.2023 Televizyon
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi!
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in çektiği kızı Ada ile bu karesini "En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker" notuyla paylaştı.
19.10.2022 Magazin
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı!
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı! Neslihan Atagül, sosyal medyada hesabından yeni pozlarını paylaştı. Atagül, bornozlu kareleriyle kısa sürede ilgi odağı oldu. Paylaşımına, ünlü isimler de dahil birçok kişi yorum yaptı.
11.10.2022 Magazin
Neslihan Atagül hayalini açıkladı! O kişiyi oynamak istiyor...
Neslihan Atagül hayalini açıkladı! O kişiyi oynamak istiyor... Son olarak Sefirin Kızı dizisinde ekranlarda olan Neslihan Atagül, 2016 yılında nikâh masasına oturduğu eşi Kadir Doğulu ile sekiz yıl aradan sonra başrolü paylaşacakları 'Gecenin Ucunda' dizisinin setinde buluşacak. Hayatını oynamaktan heyecan duyacağı ünlü ismi de açıklayan Atagül, "Çocuk özlemi çekiyor musunuz?" sorusunu da cevapladı.
9.08.2022 Magazin
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye!
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye! Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanan dizide 'Avukat Macide'yi canlandıracak. Atagül'ün partneri ise eşi Kadir Doğulu oldu. Güzel oyuncu, mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşine övgüler yağdırdı.
3.08.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi!
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi! Cesur ve Güzel, Kara Para Aşk, Sefirin Kızı, Asi ve Ihlamurlar Altında gibi yapımlarda rol alan Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de sık sık adından söz ettirmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
Sefirin Kızı dizisinin 'Melek'i olarak tanındı! Ablası güzelliği ile hayran bıraktı...
Sefirin Kızı dizisinin 'Melek'i olarak tanındı! Ablası güzelliği ile hayran bıraktı... Sefirin Kızı dizisinde oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ekranın çocuk oyuncusu ablası ile fotoğrafını paylaştı. Genç kız güzelliği ile dikkat çekti.
12.05.2022 Magazin
Neslihan Atagül aşka geldi! "Olduğun her gün şölen senin!"
Neslihan Atagül aşka geldi! "Olduğun her gün şölen senin!" Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Birlikte çıktıkları tatilden fotoğrafları yayınlayan güzel oyuncunun aşk dolu notu dikkat çekti.
20.04.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün partneri belli oldu! 9 yıl sonra aynı projede...
Neslihan Atagül'ün partneri belli oldu! 9 yıl sonra aynı projede... Neslihan Atagül, "Sefirin Kızı" dizisinden geçirgen bağırsak sendromu hastalığı yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştı. Atagül, bir süre sağlık problemleriyle boğuşmak zorunda kalmış neyse ki eski sağlığına kavuşmuştu. Şimdilerde yeni diziye başlayacak olan Neslihan Atagül’ün partneri belli oldu.
3.04.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu!
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu! Neslihan Atagül, Ocak 2021'de 'Sefirin Kızı'nda rol alırken hastalanmış, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, eylül ayında ekranlara dönecek.
19.03.2022 Magazin
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler!
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler! İddialara göre Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de bulunduğu bir grup ünlü isim Bektaşiliğe gönül vermişti. Kadir Doğulu kendisine bu konuda sorulan sorulara Kadir Doğulu “Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler" yanıtı vererek yeniden gündem oldu.
11.02.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber!
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber! 'Kaçış' adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber geldi. Başarılı isim koronavirüse yakalandı.
29.01.2022 Magazin
Engin Akyürek'ten karavan pozu!
Engin Akyürek'ten karavan pozu! 'Sefirin Kızı' dizisinde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolleri paylaşan Engin Akyürek, geçtiğimiz sene Instagram hesabı açarak hayranlarını sevindirmişti. Sık sık çektirdiği fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan oyuncu, bu kez sevimli dostuyla karavanda poz verdi.
20.01.2022 Magazin
Engin Akyürek 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi
Engin Akyürek 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan oyuncu Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Akyürek, Johnny Deep ve Adam Lambert'ı geride bırakarak 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi.
4.01.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den 'Murat Boz' sorusuna yanıt!
Tuba Büyüküstün'den 'Murat Boz' sorusuna yanıt! Son olarak 'Sefirin Kızı' adlı dizide izleyici karşısına çıkan Tuba Büyüküstün, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Atlas Sineması’nda düzenlenen “Oyuncu Bakış Açısıyla Toplumsal Olayların Sinemaya Etkisi“ konulu söyleşiye katıldı. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden oyuncu, ‘Another Self’ dizisinde birlikte rol aldığı ve adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Murat Boz hakkında da konuştu.
11.11.2021 Magazin
Engin Akyürek'in son karesine beğeni yağdı!
Engin Akyürek'in son karesine beğeni yağdı! 'Sefirin Kızı' dizisinde seyirci ile buluşan Engin Akyürek, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı açarak hayranlarını sevindirdi. Akyürek'in son karesine beğeni yağdı.
11.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Neslihan Atagül'den günaydın pozu!
Neslihan Atagül'den günaydın pozu! Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan ve geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu ile yurt dışına çıktı. Ünlü ismin efektli günaydın pozları ise dikkat çekti.
11.10.2021 Magazin
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün!
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün! Tuba Büyüküstün, Rusların dikkatini çekti. Yer aldığı uluslararası projelerle adını dünyaya duyuran güzel oyuncu, Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için Türkiye’de kamera karşısına geçti.
3.08.2021 Magazin
Üç kuruş ne zaman başlayacak, üç kuruş dizisinde kimler oynuyor? Üç Kuruş oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor!
Üç kuruş ne zaman başlayacak, üç kuruş dizisinde kimler oynuyor? Üç Kuruş oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor! Çukur dizisi ekranlara veda edince, Ay Yapım yeni sezona “Üç Kuruş” diziyle devam edeceğinin müjdesini verdi. İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Üç kuruş isimli dizi ile Ay Yapım yeni sezonda da ekranlarda reyting rekorları kırmayı hedefliyor. Peki, Üç Kuruş dizisinin oyuncuları kimler, dizi ne zaman başlayacak?
13.06.2021 Gündem
Tuba Büyüküstün'ün hayatında kim var? Flaş iddia...
Tuba Büyüküstün'ün hayatında kim var? Flaş iddia... Geçtiğimiz yıl işletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
25.05.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün veda etti! Çiçek sorusuna verdiği cevap...
Tuba Büyüküstün veda etti! Çiçek sorusuna verdiği cevap... Oyuncu Tuba Büyüküstün, 'Sefirin Kızı' dizisinin final yapmasıyla Bodrum yaşantısını noktaladı. Ailesiyle vedalaştıktan sonra havalimanına geçen Büyüküstün, neden İstanbul'a döndüğünü ifade ederken; kendisine hediye gelen çiçekler hakkındaki soruya verdiği cevapla akıllarda soru işareti bıraktı.
13.05.2021 Magazin
Sefirin Kızı bitti mi, yayından kaldırıldı mı? Sefirin Kızı bugün yok mu, bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?
Sefirin Kızı bitti mi, yayından kaldırıldı mı? Sefirin Kızı bugün yok mu, bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı'nı bu akşam ekranlarda göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Star TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı'nın bu akşam var mı, yok mu? İşte detaylar
19.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sefirin Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefirin kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.