Sedye

Sedye

Son dakika sedye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedye gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 sedye haberi bulunmuştur. Tüm sedye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a konuk oldu. İlk yarısı Olympiakos'un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta itirazından dolayı tepki gören Edin Dzeko, Yunan taraftarlara formasındaki Türk bayrağı ile cevap verdi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Yıldız futbolcu oyuna devam edemedi
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Yıldız futbolcu oyuna devam edemedi UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, Olympiakos'a konuk oldu. Müsabakanın 43. dakikasında sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu oyuna devam edemedi ve sedye ile sahadan çıktı.
11.04.2024 Fenerbahçe
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadın ile bebeği tedavi altına alındı. Bebeğe Asmin adı verildi. Doğum yapan Mizgin Güçlü, "Minibüste bir anda sancım başlayınca kendimi yere attım. Minibüste bir sürü erkek vardı, ben de onlardan çekindiğim için bağıramadım. Minibüsün demirlerinden tutunarak sessizce kendimi sıktım. Sıkınca da zaten bebek geldi" dedi. Baba Murat Güçlü, "Herkes minibüsçüye seslendi hızlansın diye. O da sağ olsun ambulans şoförü gibi sürmeye başladı. Hızlandı ve yoldakilere seslenerek yolu açtı. Tam hastanenin önüne geldiğimizde eşim minibüsün içerisinde doğum yaptı" dedi. Sürücü Hakan Yücel de "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu.
27.01.2024 Gündem
Ukrayna ordusu kayıpları önlemek için ‘elektronik sedye’ kullanacak
Ukrayna ordusu kayıpları önlemek için ‘elektronik sedye’ kullanacak Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları Servisi, istatistiklere göre cepheden yaralı askerlerin tahliyesi sırasında kayıpların iki katına çıktığını belirterek, kayıpları azaltmayı öngören elektrik sedyeyi tanıttı.
28.12.2023 Dünya
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi Kocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi. 
21.12.2023 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini duyurdu. Kadın terörist, kahraman askerlerin kendisine nasıl davrandığını anlattı: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
5.08.2023 Gündem
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremden etkilenen illerde oy verme işlemine seçmenlerin ilgisi yoğun oldu. Karabük'te yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26) ise, oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Gündem
87 yaşındaki Mustafa amca oy kullanmaya ambulansla geldi
87 yaşındaki Mustafa amca oy kullanmaya ambulansla geldi Eskişehir’de 87 yaşındaki Mustafa Uzun isimli vatandaş, sedye üzerinde ambulansla geldiği okulda oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü Türk Telekom'un kazanması durumunda hem Eurocup şampiyonu olup Euroleague’e direkt olarak katılım hakkı elde edeceği tarihi Gran Canaria maçı öncesi İspanyollar büyük bir skandala imza attı.
Cenk Tosun, Tayyip Talha'nın sakatlığını açıkladı: Uzun süre...
Cenk Tosun, Tayyip Talha'nın sakatlığını açıkladı: Uzun süre... Fenerbahçe maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan alınan Tayyip Talha hakkında açıklamalarda bulunan Cenk Tosun " İlk duyumlar, uzun süre uzak kalacak gibi" ifadelerini kullandı.
2.04.2023 Beşiktaş
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Hatay'da anne ve iki çocuğu enkazdan sağ olarak çıkarıldı
Hatay'da anne ve iki çocuğu enkazdan sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş depreminin büyük yıkıma sebep olduğu Hatay'dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.
7.02.2023 Gündem
Avcılar'da asansör boşluğuna düştü, sedyeye halatla bağlanarak çıkarıldı
Avcılar'da asansör boşluğuna düştü, sedyeye halatla bağlanarak çıkarıldı Avcılar'da inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen Fedai Tunur (50), itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
30.12.2022 Gündem
Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi
Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi Akılalmaz olay herkesi şaşkına çevirdi. 'L' olarak tanımlanan kadın, kendini öldü gibi gösterdi, bununla da kalmayıp cenazesinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlattı. Bunu neden yaptığını duyanlar şok oldu.
24.12.2022 Dünya
Beşiktaş'tan Romain Saiss açıklaması! Dünkü maçta sakatlanınca...
Beşiktaş'tan Romain Saiss açıklaması! Dünkü maçta sakatlanınca... Dün akşam Portekiz'le oynanan çeyrek final maçının 57.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Romain Saiss için Beşiktaş Kulübü geçmiş olsun dileklerini iletti.
11.12.2022 Beşiktaş
Antalya'da anne ve 5 yaşındaki kızı okul dönüşü ölümden döndü
Antalya'da anne ve 5 yaşındaki kızı okul dönüşü ölümden döndü Antalya’da kızını okuldan alarak evine dönen annenin kullandığı otomobil, yaklaşık 70 metre yükseklikten şarampole uçtu. Anne-kız kazayı yaralı olarak atlattı.
7.12.2022 Yaşam
Akıllı ilaçla 8 ayda gelen sağlık! Tümör vücuduna yayılmıştı, hepsi kayboldu
Akıllı ilaçla 8 ayda gelen sağlık! Tümör vücuduna yayılmıştı, hepsi kayboldu İzmir'de, 7 yıl önce meme kanserini yenen Tülin Gece (39), ikinci çocuğuna hamileyken hastalığının tüm vücuduna yayıldığını öğrendi. Beyin, kemik, karaciğer, akciğer ve birçok alanda lenf bezi metastazları tespit edilen Gece'ye, görme kayıpları başlayıp, tekerlekli sandalyeye mahkum olmuşken, kemoterapi yerine akıllı ilaç tedavisi uygulandı; 8 ayda sağlığına kavuştu.
25.11.2022 Sağlık
Ataşehir'de hastanede tepki çeken görüntülerle ilgili 4 kişi tutuklandı
Ataşehir'de hastanede tepki çeken görüntülerle ilgili 4 kişi tutuklandı İstanbul Ataşehir'deki özel bir hastanede hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Bunun yanı sıra video çekilirken olaya şahit olan hastanenin temizlik görevlisi Murat Y.'nin şüphelilerden gizlice ele geçirdiği görüntüleri hastanenin kurumsal mail hesabına atarak şantaj yaptığı öğrenildi. Görüntülerin kaydedildiği özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hastaların farklı hastanelere nakledildiği kaydedildi. Hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan 9 şüpheliden 4’ü ’beden bakımından kendini savunamayacak olan kişiye eziyet’ suçundan tutuklandı. Diğer 5 şüpheliden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
6.10.2022 Gündem
Hastanede yaşlı kadına eziyet skandalında yeni gelişme! Ses kaydı ortaya çıktı
Hastanede yaşlı kadına eziyet skandalında yeni gelişme! Ses kaydı ortaya çıktı İstanbul’daki Özel bir hastanenin yoğun bakımında hemşirelerin yaşlı bir kadın hastayla dalga geçerken çektikleri görüntüler infial yarattı. Savcılık görüntülerdeki personellerle ilgili soruşturmanın ardından 8 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Hastanenin faaliyetleri durduruldu. Sağlık Bakanı Koca, “Suçlular kesinlikle cezasını çekecek” dedi. Öte yandan hastanede çekildiği iddia edilen bir ses kaydı da ortaya çıktı.
6.10.2022 Gündem
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi!
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi! Geçtiğimiz aylarda vasiyetine dair açıklama yaparak, vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer; sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyuran ve "Asla dönmem” diyen 64 yaşındaki Özer, iki ay sonra bu kararından vazgeçti. İşte detaylar...
22.09.2022 Magazin
Kaza yapan sürücü eşini aradı: 'Büşra sakin ol, kaza geçirdim'
Kaza yapan sürücü eşini aradı: 'Büşra sakin ol, kaza geçirdim' Bursa'nın İnegöl ilçesinde TIR’ın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilde sıkışarak yaralanan sürücü Berk Aktaşçay telefonla eşini arayarak “Alo Büşra sakin ol, kaza geçirdim. Toplanın İnegöl Devlet Hastanesine gelin” dedi.
26.08.2022 Yaşam
Sedyede cinsel istismar iddiası! Doktora hapis cezası
Sedyede cinsel istismar iddiası! Doktora hapis cezası Mersin'de, muayene ettiği kadın hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan doktora 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
25.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sedye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.