Seda Güven

Seda Güven

Son dakika Seda Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 seda güven haberi bulunmuştur. Tüm seda güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Seda Güven kızı ile pozlarını paylaştı! Açıklaması herkesi güldürdü
Oyuncu Seda Güven kızı ile pozlarını paylaştı! Açıklaması herkesi güldürdü Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Seda Güven 2019 yılında Ali Güzel ile nikâh masasına oturmuştu. Güven, bir yıl sonra oğlu Yiğit Ali'yi kucağına almıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çift, 21 Ağustos 2022 tarihinde de ikinci çocuklarına kavuşmuştu. Kızlarına Adel adını veren ikiliden ünlü oyuncu, bir aylık bebeğiyle çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
20.09.2022 Magazin
Keremcem'den şaşırtan Yasemin Allen açıklaması!
Keremcem'den şaşırtan Yasemin Allen açıklaması! Keremcem, konuk olduğu programa Yasemin Allen ile ilgili açıklamasıyla damga vurdu. Ünlü şarkıcı, birlikte rol aldıkları projede kilolu olduğu için Allen’e bikini giydirmediklerini söyledi.
12.08.2022 Magazin
Seda Güven anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar...
Seda Güven anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar... Ünlü oyuncu Seda Güven doğuma günler kala sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
10.08.2022 Magazin
Seda Güven ikinci kez anne oluyor!
Seda Güven ikinci kez anne oluyor! Oyuncu Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile nikah masasına oturmuş, Aralık 2020'de de oğlu Yiğit Ali'yi kucağına almıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan ve son olarak oğluyla verdiği pozları paylaşan Güven, güzel haberi Instagram'dan duyurdu.
3.04.2022 Magazin
Seda Güven: Sevgili sevgilim iyi ki doğdun
Seda Güven: Sevgili sevgilim iyi ki doğdun Seda Güven, eşi Ali Güzel'in doğum gününü sosyal medyadan da kutladı. Ünlü oyuncu, Güzel'e, "Sevgili sevgilim iyi ki doğdun. Çok be!" ifadeleriyle seslendi.
25.12.2021 Magazin
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi?
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim filmi hakkında aramalar arttı. Başrollerinde Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi, Öldür Beni Sevgilim filminin konusu ve oyuncuları nedir?
23.10.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Güven'in acı günü
Ünlü oyuncu Seda Güven'in acı günü Son dakika haberine göre; Ünlü oyuncu Seda Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasını kaybettiğini açıkladı.
17.07.2021 Magazin
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek?
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek? Oyuncu Zeynep Çamcı’nın senaryosunu kaleme aldığı yönetmenliğini de Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı Feride filmi yarın vizyona giriyor. Vizyona girmeden önce film ekibi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, filmi anlattı. Peki, Feride filminin konusu nedir? Feride filminin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Feride Filmi ne zaman vizyona girecek?
23.01.2020 Gündem
"Eskiden tek kaşlıydım!"
"Eskiden tek kaşlıydım!" Oyuncu Zeynep Çamcı, kaleme aldığı 'Feride' filminin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
22.01.2020 Magazin
Seda Güven'in yeni imajı dikkat çekti
Seda Güven'in yeni imajı dikkat çekti Çekimleri devam eden 'Feride' filmine konuk oyuncu olarak katılan Seda Güven, yeni imajıyla çok konuşulacak.
4.11.2019 Magazin
Seda Güven ile Ali Güzel evlendi
Seda Güven ile Ali Güzel evlendi Oyuncu Seda Güven sevgilisi Ali Güzel ile dünyaevine girdi.
22.06.2019 Magazin
Seda Güven'in mutlu günü! Kına yaktı
Seda Güven'in mutlu günü! Kına yaktı Düğün öncesi Ali Güzel ile Bodrum'da tatil yaparak stres atan Seda Güven, dün akşam arkadaşları ve ailesinin katıldığı bir kına gecesi organize etti. Güven, o anları sosyal medya hesabından, "Sedoş'un kınası" notuyla takipçileriyle paylaştı
18.06.2019 Magazin
Çivileme atladı! Fazla kiloları...
Çivileme atladı! Fazla kiloları... Sevgilisi Ali Güzel’le Bodrum’da tatil yapan Seda Güven önceki gün Moon Beach’teydi.
8.06.2019 Magazin
Taş Devri’ndeki Çakıl!
Taş Devri’ndeki Çakıl! Oyuncu Seda Güven, kendisini ‘Taş Devri’ndeki Çakıl’a benzetti.
26.05.2019 Magazin
15 yaş küçük sevgilisini öpücüklere boğdu
15 yaş küçük sevgilisini öpücüklere boğdu Seda Güven'den boşandıktan sonra hayatına kimseyi almayan yakışıklı oyuncu Keremcem, 15 yaş küçük sevgilisi İlay Erkök'ü öpücüklere boğdu.
1.11.2018 Magazin
Denize koştu
Denize koştu Oyuncu Seda Güven, sezonun yorgunluğunu Bodrum tatilinde atıyor.
30.07.2018 Magazin
Zıtların birleşimiyim
Zıtların birleşimiyim Seda Güven’le FOX TV’de yayına giren yeni dizisi Adı Zehra vesilesiyle buluştum. Dizi dışında resim yapan, kıyafet tasarlayan Seda’nın sürprizlerle dolu hayatına konuk oldum.
24.02.2018 Arşiv
Sevgilim yok!
Sevgilim yok! Geçtiğimiz yıl uzun süre aşk yaşadığı Onur Tuna ile ayrılan Seda Güven, kalbinin boş olduğunu söyledi.
8.02.2018 Magazin
Seda Güven şoke etti! Bir anda yere yığıldı...
Seda Güven şoke etti! Bir anda yere yığıldı... Ateşböceği dizisiyle gündemde olan oyuncu Seda Güven arkadaşına ait kuaför salonunda talihsiz bir kaza yaşadı.
23.10.2017 Magazin
İşte Keremcem'in 15 yaş küçük sevgilisi!
İşte Keremcem'in 15 yaş küçük sevgilisi! Şarkıcı ve oyuncu Keremcem sevgilisi ile ilk kez ortaya çıktı.
19.10.2017 Magazin
Kız kıza eğlence
Kız kıza eğlence Sunucu Öykü Serter ile oyuncu Seda Güven, önceki akşam Asmalımescit Tren Pera’da eğlendi.
16.10.2017 Magazin
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor...
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor... Star TV'nın yaz döneminde ekran macerasına başlayan iddialı dizisi ekranlara veda ediyor. İşte final kararı alan o dizi...
10.10.2017 Televizyon
Ateşböceği 12. bölüm fragmanında Barış’ın duyguları açığa çıkıyor!
Ateşböceği 12. bölüm fragmanında Barış’ın duyguları açığa çıkıyor! Ateşböceği 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Ateşböceği 12. bölümde Barış'ın duyguları herkes tarafından fark ediliyor. İşte Ateşböceği 12. bölüm fragmanı ve özeti...
29.09.2021 Gündem
Adaletli bir iş oldu
Adaletli bir iş oldu Enis Arıkan, Önder Açıkbaş, Seda Güven, Tuğçe Karabacak ve Cezmi Baskın ‘Kaç Kaça Bilirsen’ isimli komedi türündeki sinema filmi projesinde bir araya geldi.
23.08.2017 Magazin
Artık insan bağımlısı değilim
Artık insan bağımlısı değilim Seda Güven kendini keşfettiği bir sürece girdiğini ve bundan da çok mutlu olduğunu söylüyor.
19.08.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Seda Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.