Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması için 223,7 milyon lira kaynak ayırdı. Yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması için özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını bildirdi. Peki, SED yardım başvurusu nasıl yapılır? SED yardımı kimlere verilir? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımı şartları!
11.09.2022 Eğitim
SED yardımı nedir? SED yardımı başvurusu nasıl yapılır? (SED yardımı başvurusu)
SED yardımı nedir? SED yardımı başvurusu nasıl yapılır? (SED yardımı başvurusu) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla geçici süre ile ekonomik destek veriyor. SED olarak adlandırılan yardımlar pek çok çocuğun ihtiyaçlarının karşılayan önemli desteklerden biri. Peki, SED yardımı başvuruları nasıl yapılır? SED başvurusu nereden yapılır? SED başvurusu şartları nelerdir? Kimler öğrenci yardım parası alabilir? İşte SED başvuruları hakkında detaylar...
8.09.2020 Gündem