Saygın Soysal

Saygın Soysal

Son dakika Saygın Soysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saygın Soysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saygın Soysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saygın Soysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saygın soysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 saygın soysal haberi bulunmuştur. Tüm saygın soysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Saygın Soysal gönlünü İlayda Çevik'e kaptırdı!
Saygın Soysal gönlünü İlayda Çevik'e kaptırdı! En son Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Saygın Soysal gönlünü meslektaşı İlayda Çevik'e kaptırdı.
20.03.2022 Magazin
Beklenen tarih açıklandı!
Beklenen tarih açıklandı! Çağatay Ulusoy'un başrolde oynadığı ve Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yayın tarihi açıklandı.
14.11.2018 Televizyon
Saygın Soysal dünya evine girdi
Saygın Soysal dünya evine girdi Son olarak Çukur dizisinde Elvis karakterine hayat veren oyuncu Saygın Soysal, dün akşam Gökçe Uzun ile evlendi. Çiftin düğününe dizide düşmanını oynayan Aras Bulut İynemli'nin break dansı damga vurdu.
27.08.2018 Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Çukur dizisinin 22. yeni bölümde yeni oyuncu sürprizi!
Çukur dizisinin 22. yeni bölümde yeni oyuncu sürprizi! Çukur dizisi 22. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'da yeni oyuncu sürprizi yaşanacak. Peki Elvis kim? Vartolu'nun gözünü döndüren olay nedir? İşte Çukur'un yeni fragmanları...
26.03.2018 Gündem
Çukur'da bomba transfer!
Çukur'da bomba transfer! 'Hatırla Sevgili', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Kara Para Aşk' gibi dizilerde rol alan Saygın Soysal, Show TV'de yayınlanan 'Çukur'un kadrosuna dahil oldu.
23.03.2018 Magazin
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim!
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim! TRT'nin dizisinin kadrosuna üç önemli isim katıldı.
19.02.2018 Televizyon
Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu ve oyuncusu kimler?
Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu ve oyuncusu kimler? TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid isimli yeni bir dizi başlayacak. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Payitaht Abdülhamid için tanıtım videosu da hazırladı. Payitaht Abdülhamid ile ilgili tüm bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamid dizisi konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
Payitaht Abdülhamid dizisi konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Payitaht Abdülhamid adlı dizi çok yakında TRT 1’de başlıyor. Tarihi dizelerin revaçta olduğu şu dönemde Payitaht Abdülhamid adlı yeni dizide çok iddialı sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Peki Payitaht Abdülhamid dizisi konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç yeni oyuncu
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç yeni oyuncu TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamid dizisine üç yeni oyuncu katıldı.
16.01.2017 Televizyon
Sahnede öyle bir şey oldu ki...
Sahnede öyle bir şey oldu ki... “Tatlı Küçük Yalancılar”la adını duyuran Melisa Şenolsun, tiyatroda da oldukça iddialı...
10.11.2016 Magazin
46 Yok Olan dizisi ne zaman final yapacak?
46 Yok Olan dizisi ne zaman final yapacak? Star Tv ekranında yayınlanan 46 Yok Olan dizisinin ne zaman final yapacağı belli oldu. 46 Yok Olan dizisi ekrana gelmeye başladığı günden bu yana reyting kurbanı oldu ve final kararı aldı. İşte 46 Yok Olan dizisi için final tarihi...
25.05.2016 Magazin
46 Yok Olan 3.bölüm fragmanında şok sahne!
46 Yok Olan 3.bölüm fragmanında şok sahne! Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi 46 Yok Olan seyirciyi etkilemeyi başardı. 3.bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan'da bakalım bu hafta neler yaşanacak? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve 46 Yok Olan dizisinin detayları...
8.04.2016 Magazin
46 Yok Olan 3.bölüm fragmanı yayınladı mı? - İzle
46 Yok Olan 3.bölüm fragmanı yayınladı mı? - İzle Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi 46 Yok Olan adından söz ettirmeyi başardı. Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı 46 Yok Olan 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen tüm sorular ve yanıtları 46 Yok Olan detayları ile beraber haberimizde...
4.04.2016 Magazin
Ünlü oyuncunun acı günü
Ünlü oyuncunun acı günü Ünlü oyuncu Erkan Can, annesini son yolculuğuna uğurladı...
1.09.2015 Magazin
Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?
Kara Para Aşk ne zaman final yapacak? Başrollerinde Engin Demiryürek, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin oynadığı Kara Para Aşk’ta heyecan tam gaz devam ediyor. Bu hafta 51.bölüm ile ekranlarda olacak olan Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?
24.06.2015 Magazin
Tutana kadar deneyecekler!
30.10.2013 Televizyon
Evlat acısı
Evlat acısı Eylül’ün cenazesinde gözyaşları sel oldu
15.09.2012 Yaşam
Tulumunu boynuna astı...
Tulumunu boynuna astı... Tiyatro oyuncusu 2 yaşındaki kızını kaybetti...
15.09.2012 Yaşam
Tuba’dan bir dizi aşkı daha
Tuba’dan bir dizi aşkı daha Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan’la yollarını ayıran Tuba Büyüküstün’ün aradığı aşkı buldu
25.11.2010 Magazin
‘Türkan’ heyecanı
‘Türkan’ heyecanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın yaşamını konu alan Türkan dizisi bugün Kanal D’de ekrana geliyor
22.09.2010 Magazin
Dizi yayından kaldırıldı
Dizi yayından kaldırıldı 16 ve 23 Şubat'ta yayınlanmayan dizinin 2 Mart'ta döneceği açıklanmıştı ama...
4.03.2010 Televizyon
Hatırla Sevgili'nin devamında Berrak da var
Hatırla Sevgili'nin devamında Berrak da var Dizide Berrak Tüzünataç da rol alacak
30.07.2009 Televizyon
Yeni aşkı kim?
Yeni aşkı kim? 'Asi' dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün, yeni bir aşka yelken açtı... İşte o isim...
10.02.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Saygın Soysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saygın soysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.