Şaşırtan Değişim

Şaşırtan Değişim

Son dakika şaşırtan değişim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırtan değişim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırtan değişim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan Değişim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan değişim gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 şaşırtan değişim haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan değişim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam 39 kilo vermişti! Tanyeli’den kahreden haber geldi: 'Yeneceğime inanıyorum'
Tam 39 kilo vermişti! Tanyeli’den kahreden haber geldi: 'Yeneceğime inanıyorum' Pandemi döneminde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve bir döneme damga vuran ünlü oryantali Tanyeli’den sevenlerini üzen bir haber geldi. Geçtiğimiz verdiği kilolarla gündem olan ve yeni yaşına tam 39 kilo vererek giren Tanyeli, değişimin mutluluğunu yaşarken aldığı haberle sarsıldı. Ünlü oryantal haberi, “Her şeyin iyi olacağını umuyorum” diyerek duyurdu.
21.06.2023 Magazin
Bir dönem dansıyla şimdi de değişimiyle gündemde! Tanyeli tam 39 kilo verdi
Bir dönem dansıyla şimdi de değişimiyle gündemde! Tanyeli tam 39 kilo verdi Pandemi döneminde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren, bir zamanların en ünlü oryantali Tanyeli, verdiği kilolarla gündeme geldi. Yeni yaşına tam 39 kilo vererek giren Tanyeli'yi, şarkıcı Fatih Ürek ve diğer yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü ismin değişimi, kısa sürede gündem olmayı başardı.
6.01.2023 Magazin
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı...
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı... Oyuncu Ahu Tuğba ile yaptığı programla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdiğini açıkladı: “İsmim artık Mahmut.”
10.02.2022 Magazin
Meriç Erkan son hali ile şaşırttı!
Meriç Erkan son hali ile şaşırttı! Oyuncu Ahu Tuğba ile yaptığı programla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdiğini açıkladı...
10.02.2022 Magazin
Salako'nun Emine'si Meral Zeren'in son hali görenleri hayrete düşürüyor! Tanımak çok zor...
Salako'nun Emine'si Meral Zeren'in son hali görenleri hayrete düşürüyor! Tanımak çok zor... 1974 yapımı Salako filmi, Yeşilçam ekranlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Filmde, Kemal Sunal'ın partneri 'Emine' karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Zeren'in yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşkına çevirdi.
30.12.2021 Magazin
Tarihi tabyada şaşırtan değişim
Tarihi tabyada şaşırtan değişim Çanakkale’de 2’nci Abdülhamid tarafından yaptırılan tarihi Anadolu Hamidiye Tabyası, restorasyon çalışmalarında büyük değişime uğradı. Tarihi tabya, sosyal yaşam alanına dönüşürken, betonlaşma nedeniyle yeşil alan miktarı azaldı
5.01.2017 Yaşam
Sarı saçlarından sen suçlusun!
Sarı saçlarından sen suçlusun! Seksi oyuncu Megan Fox'tan şaşırtan değişim...
2.05.2015 Magazin
Habertürk'te şaşırtan değişim!
Habertürk'te şaşırtan değişim! Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın ardından bir isim daha 'gazetenin künyesiyle yollarını ayırdı!'
1.04.2014 Televizyon
Uzaylı Türkücü’nün eşinden şaşırtan değişim
Uzaylı Türkücü’nün eşinden şaşırtan değişim Uzaylı türkücü’ Mustafa Topaloğlu’nun eşi Derya Topaloğlu, tesettürden vazgeçti
7.09.2008 Magazin
'Türkiye'nin bu diziye ihtiyacı var'
'Türkiye'nin bu diziye ihtiyacı var' Efsane dizilerin yaratıcısı Kandemir Konduk yine iddialı... 'Aman Annem Görmesin' bu akşam başlıyor
10.04.2008 Televizyon
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı
Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre aylık enflasyon yüzde 9.09 olurken yıllık enflasyon yüzde 58.94 olarak açıklandı.
4.09.2023 Ekonomi
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet' filmiyle izleyici ile buluşan Selçuk Yöntem hem filmi hem hayata dair samimi açıklamalarda bulundu. Yöntem, Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Adnan Bey' karakteriyle de ilgili konuştu. İşte detaylar...
22.01.2023 Magazin
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün...
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün... Ehliyeti olan ya da yeni ehliyet almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor. Ehliyeti eski olanlar dikkat! 1 Ocak 2016 tarihinden önce verilen ehliyetlerin yenilenmesi gereken süre daralırken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden sürücülere uyarı geldi. Ehliyetini yenileyecekler ‘randevu.nvi.gov.tr’den ya da Alo 199’dan randevu alabiliyor. Ayrıca yeni ehliyet alacakları ilgilendiren bir hizmet devreye alındı. Motorlu taşıt sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama hizmeti "e-Devlet" üzerinden vatandaşların kullanımına açıldı.
8.05.2022 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Önümüzdeki dönemde mali disiplin içerisinde enflasyon ile mücadeleyi sürdürmekte kararlıyız. Enflasyon karşısında yaşadığımız zorluklarda takılı kalıp hadiseyi sonsuza dek sürecek gibi görmek, bizim bakış açımızda yer almamaktadır. Döviz kurunu kapsamlı ve yenilikçi metotlar ile düşürdüğümüz gibi enflasyonu da önümüzdeki dönemde düşüreceğiz." dedi.
3.03.2022 Ekonomi
Yasak Elma son bölüm rüya mıydı? Yasak Elma'da ters köşe! Herkes bunu konuşuyor!
Yasak Elma son bölüm rüya mıydı? Yasak Elma'da ters köşe! Herkes bunu konuşuyor! Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da ilginç bir gelişme yaşandı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde 5 yıl sonrası ekranlara geldi ve izleyenler duruma şaştı kaldı. Sosyal medyada trend olan Yasak Elma dizisindeki senaryo değişimi takipçilerini şarşırttı. Yangın nedeniyle yıllarca komada kalan Yıldız uyandığında yepyeni bir hayatı karşısında buldu. Yasak Elma'da şirketini kaybeden Hasan Ali seyyar kebapçılık yapmaya başlarken, Şahika da değişimiyle hayretler içinde bıraktı. Peki, Yasak Elma son bölüm rüya mıydı? Yasak Elma son bölümde neler oldu? Yasak Elma dizisinde senaryo neden değişti? İşte Yasak Elma dizisinin son bölümü ile ilgili merak edilenler...
23.03.2021 Gündem
Tuğçe Özbudak kimdir? Nerelerde rol almıştır? Tuğçe Özbudak kaç yaşında?
Tuğçe Özbudak kimdir? Nerelerde rol almıştır? Tuğçe Özbudak kaç yaşında? Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tuğçe Özbudak, son haliyle en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka biri haline gelen Tuğçe Özbudak kimdir? Nerelerde rol almıştır? Tuğçe Özbudak kaç yaşında? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Fenerbahçe Kulübü, yeni sportif direktörü Damien Comolli için imza töreni düzenledi. Başkan Ali Koç düzenlenen törende teknik direktör için tek yerli alternatifin Aykut Kocaman olduğunu açıkladı.
13.06.2018 Fenerbahçe
İşte Benim Stilim'de büyük sürpriz!
İşte Benim Stilim'de büyük sürpriz! İşte Benim Stilim'de büyük bir sürpriz yaşandı. Fenomen olan günlük yarışma İşte Benim Stilim, yeni sezonda farklı bir juri üyesiyle izleyicileri karşısına çıkacak. İşte Benim Stilim'deki yeni juri üyesi kim?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan Değişim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan değişim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.