Sarmat

Sarmat

Son dakika sarmat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarmat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarmat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarmat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarmat gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 sarmat haberi bulunmuştur. Tüm sarmat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü Antalya’nın Alanya ilçesinde sahte alkol ya da 'zombi' tabir edilen sentetik uyuşturucu aldığı tahmin edilen Rus turist krize girerek yaklaşık 15 polise adeta ecel teri döktürdü.
3.09.2023 Yaşam
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir'
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir' İlk kez geçtiğimiz Şubat Biden'ın Kiev ziyareti sırasında ateşlenen ancak başarısız olan, sesten 12 kat hızlı giden 'Sarmat' füzesine gizli bir görev verildiği ortaya çıktı.
3.09.2023 Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı...
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı... Rusya Ukrayna topraklarındaki saldırıları devam ederken Rusya casus skandalı ile sarsılmış durumda. Tabiri caizse Putin'in gözü gibi koruduğu silahlarda sorumlu bir bilim insanı daha vatana ihanet suçlaması ile tutuklandı. Rus basını bilim insanının bilgi sızdırarak casusluk yaptığını yazdı.
8.08.2022 Dünya
Rus devlet televizyonundan dünyaya duyurdu: 3. Dünya Savaşı başladı!
Rus devlet televizyonundan dünyaya duyurdu: 3. Dünya Savaşı başladı! Ukrayna'daki Rusya işgali devam ederken Rus devlet televizyonu çok konuşulacak bir yayına imza attı. Ukrayna'daki savaşı değerlendiren Rus sunucu '3. Dünya Savaşı başladı' dedi. Kremlin'in güdümündeki kanalın yayınında NATO'ya da tehdit gibi bir uyarıda bulunuldu.
31.05.2022 Dünya
Atina'dan çirkin oyun! Türkiye'yi hedef gösterdi...
Atina'dan çirkin oyun! Türkiye'yi hedef gösterdi... Atina'nın çirkin oyunu ortaya çıktı Türkiye tatbikattan çekildi. Yunanistan, ev sahipliğinde yapılacak ve Türk Hava Kuvvetleri unsurlarının da katılacağı ‘NATO Kaplan Filolarını’ buluşturacak ‘Tiger Meet’ tatbikatında Türkiye’yi hedef gösterdi. Yunanistan’ın oyununun tespit edilmesi üzerine, Türk Hava Kuvvetleri tatbikattan çekildi. Türkiye, tatbikattan çekilme kararını 22 Nisan’da Yunan makamlarına iletti.
1.05.2022 Gündem
Tuzla'da kimyasal madde fabrikasında patlama! Felaket 'geliyorum' demiş...
Tuzla'da kimyasal madde fabrikasında patlama! Felaket 'geliyorum' demiş... Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı kimyasal madde fabrikasının ruhsatı olmadığı ortaya çıktı. 2021 yılı sonunda mühürlenen fabrikanın faaliyetlerine devam ettiği tespit edildi.
1.05.2022 Gündem
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı! Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rusya'dan gelen nükleer tehdit tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus şahinler, devlet televizyonunda infografikle Rus nükleer füzelerinin 200 saniyede Avrupa’yı yerle bir edebileceği tehdidinde bulundu. Milletler İyi Niyet Elçisi ünlü aktris Angelina Jolie, Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret ettiği sırada yaklaşan bir roket saldırısı nedeniyle hızla bölgeden kaçtı. Bölge Valisi Kozytsky, "Kimse onun gerçekten o olmadığına inanmadı" dedi. Rusya Devlet Başkanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kremlin kaynaklı haberlere göre, Putin, kanser ameliyatı geçirecek. Rus lider bu süreçte koltuğunu ise adı komplo teorileri ile anılan bir isme emanet edecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Kiev'de görüştü. Rus ordusunun son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda, 4'ü çocuk 9 sivil yaralandı.
1.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'yıldırım hızıyla' vururuz dedi İngiltere ve Almanya'dan anında yanıt geldi...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'yıldırım hızıyla' vururuz dedi İngiltere ve Almanya'dan anında yanıt geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle sürerken savaşın diğer ülkelere sıçrama ihtimali her geçen gün artıyor. Almanya’da hükümet ve ana muhalefet Ukrayna’ya ağır silahlar gönderilmesi konusunda anlaşırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den tehdit gibi açıklamalar geldi. Savaşa dışarıdan müdahale etmeye çalışan ülkelere 'yıldırım hızıyla' yanıt vereceklerini belirten Putin envanterlerinde rakiplerinde bulunmayan silahlar olduğunu belirtti ve 'gerekirse kullanırız' derken İngiltere'den anında yanıt geldi: 'Ukrayna'ya olan desteğimizi ikiye katlamalıyız'
28.04.2022 Dünya
Kiev'i alamayan Rusya'yı Rasputitsa durdurdu! İşte Ukrayna'nın gizli silahı...
Kiev'i alamayan Rusya'yı Rasputitsa durdurdu! İşte Ukrayna'nın gizli silahı... 57 gündür Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Rusların alışılmadık ama etkili bir silahı göz ardı ettikleri ortaya çıktı. Rus Haber ajansının iddiasına göre Rusya Savunma Bakanı Şoygu Putin'e Mariupol kentinin alındığını iletti. Şehirde bulunan bin 478 Ukraynalı askerin Rus güçlerine teslim olduğu bildirildi. Pentagon, diğer ülkelerin ABD’ye uçak verdiğine ilişkin açıklamayı geri çekti. ABD’den Rus kripto para madenciliği şirketi BitRiver’a yaptırım geldi. ABD’li yetkililer, Rusya'nın kıtalararası balistik füze denemesinin önceden planlandığını ve ABD’nin uluslararası anlaşmalar dahilinde bilgilendirildiğini ifade ederek, ABD’nin füzeyi takip ettiğini ve endişelenmediğini aktardı.
21.04.2022 Dünya
Rusya resmen açıkladı! Bomba füze hamlesi, dünyanın en güçlüsü...
Rusya resmen açıkladı! Bomba füze hamlesi, dünyanın en güçlüsü... Rusya Savunma Bakanı Şoygu, yeni kıtalararası balistik füze uçuş denemelerinin 2021’de başlayarak 2022’de bitmesi gerekeceğini ve Stratejik Füze Güçleri’ne teslim edilmesi gerektiğini belirtti.
7.08.2021 Dünya
Dünya merakla bekliyordu! Ortaya çıktı! İşte Putin'in uçan hayaleti!
Dünya merakla bekliyordu! Ortaya çıktı! İşte Putin'in uçan hayaleti! Rusya, Putin'in üç yıl önce bahsettiği ve o günden beri dünyanın merakla beklediği yeni füzesini test etmeyi planlıyor. 10 bin kilometre gidebileceği söylenen balistik füzenin diğer özellikleri de duyuruldu. Putin'in "1957 Sovyet fırlatmasına benzer bir teknolojik ilerleme" dediği füzenin savaşta ne zaman kullanılmaya başlanacağı da açıklandı.
4.01.2021 Dünya
Putin'in 'yenilmez' silahı kullanıma hazır!
Putin'in 'yenilmez' silahı kullanıma hazır! Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ordu envanterine dahil edilen "Avangard" kıtalararası hipersonik füzenin kullanıma hazır hale geldiğini duyurdu.
27.12.2019 Dünya
Son dakika... Tansiyon yükseliyor! Putin'den flaş açıklama
Son dakika... Tansiyon yükseliyor! Putin'den flaş açıklama Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, stratejik nükleer silahlarının potansiyelinin gelecek yıl artırılması gerektiğini söyledi.
18.12.2018 Dünya
Rusya'nın yeni silahı dünyayı şoke etti! Fransa’yı haritadan silebilir...
Rusya'nın yeni silahı dünyayı şoke etti! Fransa’yı haritadan silebilir... Geçtiğimiz Mart ayında Putin, bizzat yaptığı açıklamayla Rusya'nın yeni "yenilmez" nükleer silahını tanıtmıştı.
25.07.2018 Dünya
Rusya, dünyanın her yerini vurabilen füzesini test etti
Rusya, dünyanın her yerini vurabilen füzesini test etti Hipersonik başlığa sahip Avangard füzesinin geliştirildiğini duyuran Moskova, nükleer başlık taşıyabilen Sarmat füzesinin ise fırlatma testlerinin bittiğini açıkladı.
19.07.2018 Dünya
'Yenilmez silahları'da hazırlıklar tamamlanıyor
'Yenilmez silahları'da hazırlıklar tamamlanıyor Rusya Devlet Başkanı Putin'in "yenilmez" olarak tanımladığı silahlardan, kıtalar arası hipersonik füze sisteminin geliştirilmesinin ve kıtalararası balistik füzenin ise fırlatma testlerinin tamamlandığı bildirildi.
19.07.2018 Dünya
Hipersonik silah savaşa hazır hale geliyor
Hipersonik silah savaşa hazır hale geliyor Amerikan istihbarat çalışanlarına göre ABD'nin hava savunma sistemini rahatlıkla aşabilecek Rusya'nın yeni hipersonik silahı, 2020'ye doğru savaşa hazır hale getirilecek.
18.05.2018 Dünya
'Tüm sahilleri yok edebilir!' 'Kıyamet silahı...'
'Tüm sahilleri yok edebilir!' 'Kıyamet silahı...' Rusya’nın yeni nesil insansız denizaltısı Batı basınını telaşlandırdı. ‘Kıyamet silahı’ denilen denizaltı kıtalararası nükleer füzeleriyle 100 metrelik tsunamiler oluşturabilecek kapasitede...
27.04.2018 Dünya
Dünyanın her yerini vurabilir!
Dünyanın her yerini vurabilir! Rus Savunma bakanlığı yaptığı açıklamada, Rusya'nın en yeni ve en uzun menzilli füzesi (ICBM) olan Sarmat kıtalararası balistik füzesinin ikinci atış testinin başarıyla gerçekleştirildiğini bildirdi. Sarmat füzesinin ilk testi geçtiğimiz Aralık ayında yapılmıştı
30.03.2018 Dünya
Tehlike kapıda! Rusya...
Tehlike kapıda! Rusya... Rusya, son dönemde geliştirilen "sınırsız menzilli" silahlar ve Kuzeybatı Avrupa sınırına yerleştirdiği geliştirilmiş füzeler nedeniyle Batılı devletlerin tepkisini çekiyor.
8.03.2018 Dünya
Rus Hava Savunma Birlikleri, S-300’lerle tatbikatta
Rus Hava Savunma Birlikleri, S-300’lerle tatbikatta Rusya’nın Doğu Askeri Birimi’ndeki Hava Savunma Birlikleri’nin Habarovsk bölgesinde S-300 savunma sistemleri ile tatbikata başladığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Rusya'nın yeni füzesinin ilk görüntüleri
Rusya'nın yeni füzesinin ilk görüntüleri 'Satan 2' adı verilen RS-28 Sarmat kıtalararası füze, ABD Teksas veya Fransa'yı yok edebilecek kapasitede. 100 tonluk termo-nükleer balistik füze, dünyanın her yerine 10 ton yük taşıyabilecek. Füzenin menzili 11 bin kilometreden daha fazla
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarmat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarmat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.