Şarkılar Bizi Söyler Konukları

Şarkılar Bizi Söyler Konukları

Son dakika Şarkılar Bizi Söyler konukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şarkılar Bizi Söyler konukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şarkılar Bizi Söyler konukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkılar Bizi Söyler Konukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkılar bizi söyler konukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 şarkılar bizi söyler konukları haberi bulunmuştur. Tüm şarkılar bizi söyler konukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor? 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor? 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları gündemdekini yerini aldı. Bu akşam ekrana gelecek programın yeni bölümünde elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanıyor. Sibel Can ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte detaylar...
17.06.2023 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları…
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” bayramın ikinci günü ekranlara gelecek. Her bölümü ayrı bir müzik ziyafetine sahne olan programı Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam Ramazan Bayramı'na özel bölümüyle ekranlara geliyor. Peki, 22 Nisan 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
22.04.2023 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? Yılbaşı Gazinosu 31 Aralık konukları!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? Yılbaşı Gazinosu 31 Aralık konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı bölüm fragmanı yayınlandı. Şarkılar Bizi Söyler'in 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı bölümünde "Yılbaşı Gazinosu" ile çok özel anlar yaşanacak. İzleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatacak özel isimler programda sahne alacak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler?
28.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne?
Şarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne? Şarkılar Bizi Söyler  konukları ve konsepti sorgulanıyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programlarından Şarkılar Bizi Söyler’de 'Serdar Ortaç Şarkıları' söylenecek. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?
10.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları ve 3 Aralık konsepti! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler konukları ve 3 Aralık konsepti! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler? Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuyla devam ediyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her akşam farklı konuklarla evlere konuk olan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni hafta konukları araştırılıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 3 Aralık Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları...
3.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak?
Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak? Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuna başlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi buluşturan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezon konukları araştırılmaya başlandı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 22 Ekim 2022 Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları...
22.10.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? 15 Ekim Şarkılar Bizi Söyler programına kimler konuk olacak?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? 15 Ekim Şarkılar Bizi Söyler programına kimler konuk olacak? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin keyifli dakikalar yaşattığı Şarkılar Bizi Söyler programına her hafta birbirinden değerli sanatçılar katılıyor. Şarkılar Bizi Söyler, 15 Ekim 2022 Cumartesi akşamı, izleyicileri müziğe doyuracak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim, 15 Ekim Şarkılar Bizi Söyler programına kimler konuk olacak?
14.10.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler bu akşam akşam var mı, 15 Ocak Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler bu akşam akşam var mı, 15 Ocak Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? 15 Ocak Şarkılar Bizi Söyler’in konukları merak edilirken, bu akşam yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Yılbaşı tatili gibi geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Şarkılar Bizi Söyler bu akşam var mı?
15.01.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları…
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları… Kanal D'nin müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları merak ediliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? 6 Kasım 2021 Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları…
5.11.2021 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Karadeniz’den Kafkaslara, Balkanlara, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerin şarkıları, türküleri ve dans şovları yer alacak.
16.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 62. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 62. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in 17 Aralık Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümünde "Etnik Şarkılar" konseptiyle yöre yöre şarkılar söylenecek.
11.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 60. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 60. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in 3 Aralık Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümünde "Eskimeyen Şarkılar" konsepti yaşanacak.
27.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları!
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları! Bendeniz, Buray ve İlker Ayrık’ın konuk olduğu bölümde kahkaha tufanı yaşanacak.
17.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Biraz Pop Biraz Taverna" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
10.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Taverna Şarkıları" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları ise Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
6.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "90'lardan Günümüze" konsepti yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Yonca Evcimik, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın oluyor.
26.05.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Uzun Yol Şarkıları" konseptli gece yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Sinan Özen, Hamdi Alkan ve Oya Başar oluyor.
18.05.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Arabesk" gecesi yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Hakan Taşıyan, Işın Karaca ve Ersin Korkut oluyor.
11.05.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Gazino Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise İrem Derici, Cem Belevi, Kamuran Akkor, Abdullah Şahin ve Nilgün Belgün oluyor.
1.03.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 37. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 37. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Türkü Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Mahmut Tuncer ve Latif Doğan oluyor.
22.02.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi!
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi! Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta Ayhan Aşan, Tuğçe Tayfur, Ümit Yaşar, Cevher ve Sefa Doğanay konuk oldu.
6.02.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Şarkılar Bizi Söyler Konukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkılar bizi söyler konukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.