Tadına bakan vazgeçemiyor! Osmanlı Hamburgeri
Tadına bakan vazgeçemiyor! Osmanlı Hamburgeri Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir girişimci tarafından içine Afyonkarahisar'da yapılan Osmanlı sucuğu, kaşar peyniri, salça, domates ve marul konularak üretilen "Osmanlı hamburgeri", tatilciler tarafından beğeniyle tüketiliyor. Hamburgerin üreticisi Behiç Babadostu:"Herkes hamburgeri köfteyle yapıyor. Sanırım insanlar köfteyle yapılan hamburgerden bıkmış durumda. O yüzden de Osmanlı sucuğu ile yaptığımız, geçmişten günümüze getirdiğimiz bu tat çok tuttu".
27.08.2018 Yaşam
Ekim sonu deniz keyfi! 'Yazdan daha ılık'
Ekim sonu deniz keyfi! 'Yazdan daha ılık' Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkıp güneş altında 30 dereceyi bulmasını fırsat bilen vatandaşlar, ekim ayına karşın güneşli günün tadını denize girerek çıkardı. Suyun tadını çıkaranlardan gurbetçi bir vatandaş "Yılın 6 ayını Almanya'da, 6 ayını ise burada geçiriyorum. Şu anda çok mutluyum ve suda yüzmekten başka gayem yok" dedi.
22.10.2017 Yaşam
Sarımsaklı Plajı'nda tepki çeken görüntüler
Sarımsaklı Plajı'nda tepki çeken görüntüler Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nin Küçükköy Mahallesi sınırları içinde bulunan dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajı'nda tuvalet, duş kabinleri ile büfeler bakımsız ve kirli görüntüsüyle çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.
4.06.2015 Yaşam