Sarılma

Sarılma

Son dakika sarılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 sarılma haberi bulunmuştur. Tüm sarılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Kuru Üzüm Kaç Kalori? Kuru Üzüm Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kuru Üzüm Kaç Kalori? Kuru Üzüm Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kuru üzüm, sonbaharda toplanan üzümlerin kurutulmasından elde edilen bir kuruyemiş türüdür. Besin değeri yüksek bir ürün olan kuru üzüm, aynı zamanda lif kaynağıdır. Sarılma özelliği bulunan asmalarda yetişen üzüm salkımları ayıklanarak kuru üzüm olarak üretilmektedir.
18.12.2023 Sağlık
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var Türkiye’de son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar, “Ailede bir kişi hastalandıysa, şikayeti olmasa bile evdeki herkes eş zamanlı tedavi olmalı. Ailede herkes tedavi olmazsa yeniden bulaşabilir” dedi.
16.11.2023 Yaşam
Karia Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Karia Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Karia Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Karia Suresi okumanın yararları ve faziletleri Karia Suresi iniş sırasına göre 30. suredir ve 11 ayetten oluşmaktadır. Karia Suresi Kureyş suresinden sonra ve Kıyame suresinde önce Mekke'de indirilmiş olan bir suredir.
3.05.2023 Sureler
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Uzmanından mutlu bir ilişki için 10 altın öneri geldi
Uzmanından mutlu bir ilişki için 10 altın öneri geldi Huzurlu ve mutlu bir ilişki için çiftlere önerilerde bulunan Psikolog İrem Naz Kırım, bir ilişkide mutluluğa giden yolun insanın kendisini ve partnerini tanımaktan geçtiğini söyledi.
7.11.2022 Sağlık
'Camdaki Kız' AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
'Camdaki Kız' AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız yayınlanan yeni bölümüyle AB kategorisinde günün en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, 5.47 reyting ve 16.24 izlenme payı alarak zirvede yer aldı.
7.10.2022 Televizyon
Maymun çiçeği ilk kez insanlardan köpeklere bulaştı
Maymun çiçeği ilk kez insanlardan köpeklere bulaştı Dünya genelinde aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 89 ülkede görülen maymun çiçeği hastalığı endişelendirmeye devam ediyor. Fransa'da ilk kez insanlardan köpeklere maymun çiçeği hastalığı bulaştığı duyuruldu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) veABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri’nden (CDC) yapılan açıklamalarda konuyla ilgli yeni tavsiyeler verildi.
16.08.2022 Dünya
Makyaj videosu çeken YouTuber Bailey Sarian'ın anlattıkları kan donduruyor! Servet kazanıyor...
Makyaj videosu çeken YouTuber Bailey Sarian'ın anlattıkları kan donduruyor! Servet kazanıyor... Makyaj videosu çekerken kullandığı yöntem kan donduruyor. Youtube’da oldukça ilgi gören maktaj videolarına getirdiği konsept izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor. ABD’de yaşayan Bailey Sarian'ın makyaj ve suç gibi bağımsız iyi ayrı konuyu bir araya getirerek çektiği ve milyonlarca kez izlenen sıra dışı videolar, pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Uzmanlar ise altında yatan sebepler konusunda uyarıyor.
1.08.2022 Dünya
Koronavirüsün uğramadığı köyde ilk vaka muhtar oldu
Koronavirüsün uğramadığı köyde ilk vaka muhtar oldu Türkiye’de korona virüs (Kovid-19) salgınının başlamasından bu yana uygulanan tedbirler sayesinde hiç vaka görülmediği için ‘mavi köy’ olarak bilinen Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gökpınar köyünde virüse ilk yakalanan köy muhtarı oldu. Aldığı sıkı önlemler ve koruyucu uygulamalarla köy halkını salgından korumayı başaran 60 yaşındaki muhtar Metin Şahin, yaklaşık 2,5 yılın ardından yakalandığı hastalığı olduğu aşılar sayesinde hafif belirtilerle atlatıyor.
28.07.2022 Yaşam
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik ABD’de dün itibariyle iki çocukta maymun çiçeğinin görülmesiyle bugün açıklama yapan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ek maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesinin artırdıklarını açıkladı. ABD sağlık yetkilileri, 2023’ün ortasına kadar 6.9 milyon dozdan fazla aşının teslim edileceğini belirtti.
23.07.2022 Dünya
Nurten Hanımı bayıltan kişi kim?
Nurten Hanımı bayıltan kişi kim? Gelinim Mutfakta 958. Bölümde Nurten Hanım, yüzü korkunç kel bir adamın kendisine hamle yaptığını ve bu andan itibaren bayılma anını hatırlamadığını anlatıyor!
22.06.2022 Televizyon
YKS heyecanı nasıl yenilir? Sınav öncesi kaygı nasıl azaltılır? Son günlerde YKS çalışılmalı mı? YKS sınav stresini yenmenin yolları!
YKS heyecanı nasıl yenilir? Sınav öncesi kaygı nasıl azaltılır? Son günlerde YKS çalışılmalı mı? YKS sınav stresini yenmenin yolları! YKS maratonu hafta sonu yapılacak sınavlarla sona erecek. Adaylar tüm yıl boyunca hazırlandıkları sınava istedikleri üniversitelere yerleşebilmek için ter dökecek. Uzmanlar, sınav öncesi kaygısını yönetebilmelerini sağlamak amacıyla sık sık uyarılarda bulunuyor. Peki, YKS heyecanı nasıl yenilir? Sınav öncesi kaygı nasıl azaltılır? Son günlerde YKS çalışılmalı mı? İşte YKS öncesi motivasyon önerileri!
12.06.2022 Eğitim
Kan vermek orucu bozar mı? Oruçluyken kan verilir mi, tahlil ve kan bağışı için kan vermek ve aldırmak oruç ibadetini bozar mı?
Kan vermek orucu bozar mı? Oruçluyken kan verilir mi, tahlil ve kan bağışı için kan vermek ve aldırmak oruç ibadetini bozar mı? Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde merak edilen konuların başında Kan vermek orucu bozar mı? sorusu geliyor? Peki Kan vermek orucu bozar mı? merak edilen detayları sizin için derledik.
4.04.2022 Gündem
Sarılmak 20 saniyede mutluluğu artırıyor
Sarılmak 20 saniyede mutluluğu artırıyor Sarılmanın insanlar üzerinde çok önemli bir gücü olduğunu belirten Psikolog Buse Gökçe, “Yapılan bir araştırmada birbirini seven iki insanın 20 saniye boyunca sarılmasının, vücutlarındaki mutluluk veren dört hormondan ikisini harekete geçirdiği tespit edilmiştir. Bunlar oksitosin ve seratonin hormonudur” dedi.
21.01.2022 Sağlık
Anne babalar dikkat! İstismarın habercisi olabilir
Anne babalar dikkat! İstismarın habercisi olabilir Çocuklarda görülen tıkanırcasına yemek yeme veya yemek reddi, hiç yememe gibi bozuklukların nedenlerinin mutlaka araştırılması gerektiğine dikkat çeken Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elif Türel, “Çocuklarda görülen hırçınlık, saldırganlık, alt ıslatma ve dışkı kaçırma, yeme bozukları gibi birçok davranış problemi, çocuğun yaşadığı istismarın habercisi olabilir” uyarısında bulundu.
11.01.2022 Sağlık
AIDS artık ölümcül değil kronik bir hastalık
AIDS artık ölümcül değil kronik bir hastalık 1 Aralık Dünya AIDS Günü nedeniyle düzenlenen seminerde bir araya gelen uzmanlar toplum tarafından ayrımcılığa uğrayan ve korku oluşturan AIDS’in uygulanan tedaviler sonucu artık ölümcül değil kronik bir hastalık olarak seyrettiğini vurguladı.
1.12.2021 Sağlık
AVM PCR testi zorunlu mu? PCR testi nerelerde zorunlu? Negatif PCR testi zorunluluğu
AVM PCR testi zorunlu mu? PCR testi nerelerde zorunlu? Negatif PCR testi zorunluluğu Koronavirüs önlemlerinde Türkiye yeni bir döneme geçti. Aşılama süreci devam ederken vaka sayılarının yeniden artması aşı olmayanlara karşı yeni önlemlerin alınmasına neden oldu. Türkiye'de 6 Eylül itibarıyla çeşitli toplu alanlara girmek isteyen aşısız vatandaşlardan negatif PCR testi istenecek. Peki, AVM PCR testi zorunlu mu? PCR testi nerelerde zorunlu? Negatif PCR testi zorunluluğu…
6.09.2021 Gündem
Pazartesi yasak var mı yok mu? PCR testi zorunluluğu ne zaman başlayacak?
Pazartesi yasak var mı yok mu? PCR testi zorunluluğu ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında geçtiğimiz günlerde toplanan Kabine’de yüze eğitim, doğal afetler ve koronavirüs başta olmak üzere birçok konuda ek tedbirler ve karar alındı. PCR testi zorunluluğu ile ilgili genelge yayınlandı. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, ‘Bazı Faaliyetler İçin PCR Testi Zorunluluğu’ konulu genelge gönderdi. Genelgede PCR testinin zorunlu olacağı yerlerin yanı sıra test zorunluluğunun başlayacağı tarih de yer alıyor. Peki, Pazartesi yasak var mı yok mu? PCR testi zorunluluğu ne zaman başlayacak?
27.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.