Sare

Sare

Son dakika sare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sare gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 sare haberi bulunmuştur. Tüm sare haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
SMA hastası Elif Sare için gerekli para toplandı, Amerika yolculuğu başlıyor
SMA hastası Elif Sare için gerekli para toplandı, Amerika yolculuğu başlıyor Niğde'de Uzman Çavuş Tahir (38) ve Esra Mahin (34) çiftinin SMA Tip-1 ile mücadele eden 20 aylık bebekleri Elif Sare’nin tedavi olması için gereken 1 milyon 849 bin dolar, aylar süren kampanya sonucunda toplandı. Esra Mahin, “Kızım Elif Sare, destek verenler sayesinde yakında Amerika’da olacak. Kızımızı hep beraber kurtardık. Herkese minnettarız” dedi.
29.05.2023 Yaşam
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu oyunu İstanbul'da kullandı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu oyunu İstanbul'da kullandı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte oyunu İstanbul’da kullandı.
14.05.2023 Gündem
7 yaşındaki Ayşe'yi zehirleyen tarihi geçmiş köfteyi satan markete 6 bin lira ceza
7 yaşındaki Ayşe'yi zehirleyen tarihi geçmiş köfteyi satan markete 6 bin lira ceza Antalya'nın Serik ilçesinde ailesinin bir marketten aldığı son kullanma tarihi 1 ay geçmiş köfteyi yiyen Ayşe Sare Dalıç (7), gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Ailenin açtığı tazminat davasında mahkeme, marketi 6 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.
12.05.2023 Yaşam
Kamyonetle çarpışan petrol tankeri alev topuna döndü: 1 ölü, 5 yaralı
Kamyonetle çarpışan petrol tankeri alev topuna döndü: 1 ölü, 5 yaralı Şırnak'ın İdil ilçesinde kamyonetle kafa kafaya çarpışan petrol yüklü tanker alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
26.04.2023 Yaşam
Minik Sare'den ağlatan cevap: 'Acele etmeyin, bir şeyim yok'
Minik Sare'den ağlatan cevap: 'Acele etmeyin, bir şeyim yok' Kastamonu'dan Kahramanmaraş'a arama kurtarma çalışmalarına giden AFAD ekipleri, enkaz altında annesi ile sıkışan minik Sare'ye ulaşmaya çalışırken "Korkma, geldik" dedi. Bunun üzerine minik Sare, "Acele etmeyin, benim bir şeyim yok" şeklinde cevap verdi. Enkaz altında kurtarılmaya bekleyen Kevser de kendi canını unutup, AFAD ekiplerine annesi ve babasını arttırarak onlarla konuştu.
8.02.2023 Gündem
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023 Diğer Sporlar
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü?
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü? Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
12.10.2022 Gündem
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi! Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu önceki gün özel üretim Ferrari’siyle Bebek trafiğindeydi.
29.09.2022 Magazin
Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur?
Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur? Hz. Sare, Hz. İbrahim'in eşidir. Sare, İbranice bir isim olmakla beraber Sarah isminden gelir. Peki, Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur? İşte Hz. Sare hakkında bilgiler…
14.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. İshak kimdir? Hz İshak ne zaman, kaç yıl yaşamıştır?
Hz. İshak kimdir? Hz İshak ne zaman, kaç yıl yaşamıştır? Hz. İshak, Hz. İbrahim'in oğludur. Babasının ölümünden sonra Şam bölgesinde Hz. İshak peygamberlik yapmıştır. Hz. İshak kimdir? Hz İshak ne zaman, kaç yıl yaşamıştır? Hz İshak hayatı ve kıssası ne? İşte Hz. İshak mucizeleri ve ilgili ayetler…
13.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. İbrahim kimdir? Hz İbrahim'in mucizeleri nelerdir? Hz İbrahim'in hayatı ve özellikleri!
Hz. İbrahim kimdir? Hz İbrahim'in mucizeleri nelerdir? Hz İbrahim'in hayatı ve özellikleri! Hz. İbrahim Kur'an'da isminden sıkça bahsedilen bir peygamberdir. Hz. Muhammed'e (sav) görüntü olarak en çok benzeyen peygamber olarak da bilinmektedir. Peki, Hz. İbrahim kimdir? Hz İbrahim'in mucizeleri nelerdir? Hz. İbrahim kıssası nedir? Hz. İbrahim ile ilgili ayetler neler? İşte Hz. İbrahim hakkındaki bilgiler…
13.09.2022 Dini Bilgiler
İzmir- Ankara kara yolunda 2 ayrı kaza! 11 yaralı
İzmir- Ankara kara yolunda 2 ayrı kaza! 11 yaralı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İzmir-Ankara kara yolu üzerindeki alt geçitte meydana gelen 2 ayrıda kazada, 1'i bebek, 3'ü çocuk 11 kişi yaralandı.
8.08.2022 Yaşam
Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki kamyona çarptı: 2'si ağır 5 yaralı
Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki kamyona çarptı: 2'si ağır 5 yaralı Eskişehir'de sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki kamyona çarptı. Kazada orta refüje çıkarak hurdaya dönen araçta 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
3.08.2022 Yaşam
Halil Falyalı soruşturması tamamlandı
Halil Falyalı soruşturması tamamlandı KKTC'de silahlı saldırı sonucu Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede, Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin "Tasarlayarak öldürme" ve "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi ve 12'şer yıla kadar hapisleri istendi. Diğer 4 şüphelinin ise "Tasarlayarak öldürmeye yardım" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlarından ise 32 yıl 6 aydan 46 yıla kadar hapisleri talep edildi. İddianamede, Halil Falyalı'nın öldürülmesinin eylülde planlandığı ancak Falyalı cezaevinde olduğu için 6 ay sonra gerçekleştirildiği belirtildi. İddianamede, son derece planlı ve profesyonel bir şekilde işlendiği de kaydedildi.
4.07.2022 Yaşam
Yağmur Sarıoğlu ile Sabri Sarıoğlu'ndan çifte kutlama!
Yağmur Sarıoğlu ile Sabri Sarıoğlu'ndan çifte kutlama! Yağmur Sarıoğlu ve Sabri Sarıoğlu çifti, çocukları Sarp ve Sare’nin yaş günlerini aynı organizasyonla kutladı. İkili, etkinlikten fotoğrafları da Instagram'dan paylaştı. Çiftin kutlamasına yorum ve beğeni yağdı.
22.06.2022 Magazin
Davutoğlu: Çiftçilerimiz için kur korumalı mazot getireceğiz
Davutoğlu: Çiftçilerimiz için kur korumalı mazot getireceğiz Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kur korumalı mevduat düzenlemesini eleştirerek, "Çiftçilerimize bunların yaptığının aksine, kur korumalı mevduat değil, çiftçilerimiz için kur korumalı mazot getireceğiz, kur korumalı yem getireceğiz, kur korumalı gübre getireceğiz. Kurda herhangi bir artış olduğunda hiçbir çiftçimiz mazot fiyatı artışından kaygı duymayacak" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri Halikarnas Balıkçısı adıyla bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum gününde unutulmadı. Halikarnas Balıkçısı yazdığı roman ve hikayelerle Bodrum’a büyük katkılar sağladı. Bodrum’un girişinde tatilcileri selamlayan şiiriyle akıllarda kalan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum günüde anılıyor. Peki, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
17.04.2022 Yaşam
Mehmet Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek hakkında merak edilenler…
Mehmet Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek hakkında merak edilenler… Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'in hayatı merak ediliyor. 2009-2015 yılları arasında maliye bakanı olarak görev yapmış olan Şimşek, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım'ın kurduğu hükûmetlerde yer aldı. Peki, Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek nereli, kaç yaşında, şu an nerede, hangi partide çalışıyor?
23.03.2022 Siyaset
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler?
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? Ünlü manken Tuba Ünsal verdiği bir röportajda hastalığı sonrasında yaşadıklarını anlattı. Hastalığı nedeniyle zor günleri geride bırakan ünlü mankenin “Namaz kılmaya başladım” açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? İşte Tuba Ünsal’ın açıklamaları ve hastalığı ile ilgili detaylar…
20.03.2022 Sağlık
Tuba Ünsal: Namaz kılmaya başladım!
Tuba Ünsal: Namaz kılmaya başladım! Manken ve oyuncu Tuba Ünsal bir dergiye verdiği röportajla gündem oldu. Tuba Ünsal, "Zor anlarında nelerden güç aldınız?" sorusuna "Dua ederim. Küçükken çok dindar bir ailenin parçasıydım, babaannem Sare kara çarşaflı bir Müslüman idi. Kızıma onun adını verdim. Namaz kılmaya başladım, önceden bunu söylemeye çekinirdim" diye cevapladı.
20.03.2022 Magazin
İçişleri Bakanı Soylu, ABD'yi Rusya konusunda eleştirdi
İçişleri Bakanı Soylu, ABD'yi Rusya konusunda eleştirdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt'un kurtuluşunun 104'üncü yılı sebebiyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Soylu, ABD'yi, Rusya konusunda eleştirerek, "Zannettiler ki Amerika her şeyin hakimidir. Gelip aşağıda terör koridoru kurup, bu ülkenin huzurunu ve birliğini bozmaya çalışan tezgahları kurmak elbette büyük devlete yakışan bir iş değildir" dedi.
26.02.2022 Gündem
Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, hikayesi gerçek mi? Yalnız Kurt kimi anlatıyor, hangi konuları ele alacak?
Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, hikayesi gerçek mi? Yalnız Kurt kimi anlatıyor, hangi konuları ele alacak? Yalnız Kurt ilk bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak. Terör olaylarını, toplumsal kırılmalar gibi konuları ele alacak dizinin başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay yer alıyor. Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi Yalnız Kurt yakın döneme ait bir çok olayı ele alacak. Peki, Yalnız Kurt konusu nedir? Yalnız Kurt hikayesi ne, gerçek bir hikaye mi ele alınıyor?
20.04.2022 Televizyon
Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda mülakat belasını kaldıracağım
Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda mülakat belasını kaldıracağım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda bu mülakat belasını kaldıracağım. KPSS'ye giriyor, kim kaç puan alıyorsa puanına göre yerleştireceksiniz" dedi.
29.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.