Şarampole

Şarampole

Son dakika şarampole haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarampole ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarampole haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarampole

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarampole gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.678 şarampole haberi bulunmuştur. Tüm şarampole haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde meydana trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
30.04.2024 Yerel Haberler
Çığın sürüklediği minibüs şarampole yuvarlandı: 1 kişi can verdi
Çığın sürüklediği minibüs şarampole yuvarlandı: 1 kişi can verdi Van-Hakkari karayoluna düşen çığın sürüklediği yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
27.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
9.02.2024 Gündem
Asker eğlencesi dönüşü kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Asker eğlencesi dönüşü kaza: 2 ölü, 1 yaralı Burdur'da, asker eğlencesinden dönen 3 arkadaşın bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü İsmail Çolak (20) ile Mustafa Akalın (21) hayatını kaybetti, Bedirhan Yıldız (23) ise ağır yaralandı.
5.02.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta cenazeden dönenleri taşıyan Kadıköy Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün, kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde, şarampole devrildiği kazada, 14 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza Karabük'ün Eskipazar ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Turgut Hızarcıoğlu (68) ağır yaralandı, eşi Esma Hızarcıoğlu (64) hayatını kaybetti.
16.01.2024 Gündem
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı Mersin’in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntüsünü paylaştı. Bakan Yerlikaya "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Çanakkale’de servis otobüsü devrildi: 5 yaralı
Çanakkale’de servis otobüsü devrildi: 5 yaralı Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde işçi servis otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 5 kişi yaralandı.
1.01.2024 Gündem
Siirt'te feci kaza! Anne ve 5 çocuğu kişi yanarak can verdi
Siirt'te feci kaza! Anne ve 5 çocuğu kişi yanarak can verdi Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde çıkan yangında anne ve 5 çocuğu yanarak hayatını kaybetti, sürücü olan baba yaralandı.
6.11.2023 Gündem
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı Zonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Yaşam
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu!
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu! Sivas'ta yolcu otobüsünün şarampole devrilip, 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu edildi, diğerlerinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
16.10.2023 Yaşam
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı Manavgat'ta hatalı 'U' dönüşü yapan ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosikletten fırlayan sürücü taksinin arka camında içeri girerek asılı kaldı.
24.09.2023 Yaşam
Erzurum'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var
Erzurum'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var Erzurum'un Horasan ilçesinde yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 21 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
24.09.2023 Gündem
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Kamyon, şarampole yuvarlandı! Feci kaza
Kamyon, şarampole yuvarlandı! Feci kaza Adana'nın Ceyhan ilçesinde şarampole yuvarlanan kamyonun şoförü İrfan Özbek, hayatını kaybetti.
2.09.2023 Yaşam
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Yozgat’ta yolcu otobüsü şarampole uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Yozgat’ta yolcu otobüsü şarampole uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
21.08.2023 Haber
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. Gelen ilk bilgilere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Tunç, kazayla ilgili adli soruşturmanın başladığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu
21.08.2023 Yaşam
İzmir’de feci kaza! İki kişi hayatını kaybetti
İzmir’de feci kaza! İki kişi hayatını kaybetti İzmir’in Tire ilçesinde bir otomobilin şarampole uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Aracın bagajında bulunan 2 keçi ise kazadan sağ olarak kurtuldu.
19.08.2023 Yaşam
Arazi anlaşmazlığında kan aktı!
Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Sivas'ın Kangal ilçesinde Ali K. (62), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurarak öldürdü.
18.08.2023 Yaşam
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yolcu otobüsünün viyadükten uçup, şarampole devrildiği kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından 27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi
4.08.2023 Ekonomi
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı Ankara'nın Elmadağ ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra bariyerleri yıkarak şarampole yuvarlanan TIR'da çıkan yangın sırasında aracın lastikleri patladı. Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası yakınında meydana gelen kazada patlama sesleri, çevrede oturanlar tarafından fabrikada daha önce olduğu gibi patlama meydana geldiği endişesiyle panik ve korku yaşadı.
27.07.2023 Gündem
Afyonkarahisar'da korkunç kaza!  Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 6 ölü, 8 yaralı
Afyonkarahisar'da korkunç kaza! Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 6 ölü, 8 yaralı Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, tarım işçilerinin taşındığı minibüsün devrilmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.
22.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şarampole ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarampole haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.