Samuel Eto'o

Samuel Eto'o

Son dakika Samuel Eto'o haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samuel Eto'o ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samuel Eto'o haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samuel Eto'o

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samuel eto'o gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 samuel eto'o haberi bulunmuştur. Tüm samuel eto'o haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atiker Konyaspor'da Eto'o ile yollar ayrıldı
Atiker Konyaspor'da Eto'o ile yollar ayrıldı Atiker Konyaspor, geçen sezon ara transfer döneminde 2.5 yıllığına kadrosuna kattığı Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
3.08.2018 Konya Spor
Eto'o'dan "EURO 2024" için Türkiye çağrısı
Eto'o'dan "EURO 2024" için Türkiye çağrısı Atiker Konyaspor Futbol Takımı oyuncusu Samuel Eto'o, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığına destek verdi.
2.06.2018 Konya Spor
Eto'o'nun adaylık isteği 1 Nisan şakası çıktı!
Eto'o'nun adaylık isteği 1 Nisan şakası çıktı! Atiker Konyaspor'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun, ülkesinde 2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmak istediğini açıkladığı röportaj olay oldu. Röportajın ise 1 Nisan şakası kapsamında hayali olduğu ortaya çıktı.
1.04.2018 Konya Spor
Atiker Konyaspor'da Eto'o ilk antrenmanına çıktı
Atiker Konyaspor'da Eto'o ilk antrenmanına çıktı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek olan Atiker Konyaspor, hazırlıklarını tamamlarken, yeni transfer Samuel Eto'o da idmana gelerek takım arkadaşlarıyla tanıştı.
31.01.2018 Konya Spor
Son dakika! Samuel Eto'o'nun yeni takımı...
Son dakika! Samuel Eto'o'nun yeni takımı... Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü kendisine gelen flaş teklifi değerlendirecek.
10.01.2018 Antalyaspor
Son dakika: Eto'o'nun menajeri Beşiktaş'ı açıkladı!
Son dakika: Eto'o'nun menajeri Beşiktaş'ı açıkladı! Samuel Eto'o'nun menajeri Wilfried De Happi, konuştu. Eto’o, Barcelona’da oynarken ırkçılığa maruz kaldığı zaman Beşiktaş taraftarları onun için destek mesajı yayınlamıştı. Beşiktaş taraftarı, bundan dolayı her zaman onun kalbinde. Eğer Beşiktaş’la yolları kesişirse taraftarların sevgisine karşılık vermek için gollerini atacaktır.
4.01.2018 Antalyaspor
Samuel Eto'o depremi!
Samuel Eto'o depremi! Süper Lig'de Samuel Eto'o depremi yaşanıyor. Antalyaspor'un Kamerunlu dünya yıldızı, ara transfer döneminde Türkiye kariyerini noktalamayı amaçlıyor. Siyahi golcünün yeni adresi İspanya...
13.12.2017 Antalyaspor
Arda'nın Eto'o hayali gerçekleşti
Arda'nın Eto'o hayali gerçekleşti Antalya'da özel bir hastanesinde ilik kanseri tedavi gören 9 yaşındaki Muhammet Arda Sulu, hayranı olduğu Antalyaspor takım kaptanı Samuel Eto'o ile tanışmak için sosyal medya aracılığıyla video paylaştı. Hastaneye ziyarete giderek Arda'ya imzalı formasını hediye eden ünlü futbolcu, tedavi gören diğer çocuklarla da sohbet etti.
28.11.2017 Antalyaspor
Ali Şafak Öztürk'ten Eto'o'ya sert sözler!
Ali Şafak Öztürk'ten Eto'o'ya sert sözler! Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Samuel Eto'o ile ilgili açıklamada bulundu.
7.09.2017 Antalyaspor
Rıza Çalımbay: Eto'o'yu kaybedemeyiz
Rıza Çalımbay: Eto'o'yu kaybedemeyiz Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samuel Eto'o'nun yönetimle olan sorununu çözeceğine inandığını belirtirken 'Benim için çok önemli bir oyuncu' dedi.
7.09.2017 Antalyaspor
Eto'o'dan mesaj: Beni alın!
Eto'o'dan mesaj: Beni alın! Antalyaspor’dan ayrılma kararı alan Kamerunlu yıldız, transfer döneminin bitimine iki gün kala Kartal’ın kapısını çaldı ve “Beni kadronuza katın. Beşiktaş’ta futbol oynamadan Türkiye’den ayrılmak istemiyorum” diye konuştu.
7.09.2017 Beşiktaş
Antalyaspor'dan Samuel Eto'o açıklaması
Antalyaspor'dan Samuel Eto'o açıklaması Antalyaspor Kulübü, Samuel Eto'o'nun transferiyle ilgili herhangi bir teklif alınmadığını duyurdu.
24.07.2017 Fenerbahçe
Son dakika! Eto'o ile anlaşma tamam...
Son dakika! Eto'o ile anlaşma tamam... Fenerbahçe transferde kimsenin beklemediği bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Kadronun en büyük ihtiyacı olan forvet pozisyonuna Türkiye'den bir takviye yapacak olan Fenerbahçe, Antalyaspor'un dünyaca ünlü santraforu Samuel Eto'o ile anlaşmak üzere.
24.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Samuel Eto'o açıklaması
Fenerbahçe'den Samuel Eto'o açıklaması Fenerbahçe Kulübü, Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'yla ilgilenmediklerini açıkladı.
23.07.2017 Fenerbahçe
Günün bombası! Samuel Eto'o geliyor...
Günün bombası! Samuel Eto'o geliyor... Antalyaspor’un 36 yaşındaki yıldızı için Sarı-Lacivertliler çalışma başlattı. Fenerbahçe, Süper Lig’e damgasını vuran Eto’o konusunda Aatif’ı takasta önerirken bir miktar para da gözden çıkartıldı.
23.07.2017 Fenerbahçe
Eto’o iddiayı kazandı!
Eto’o iddiayı kazandı! Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'un yıldızı Eto'o, bir taraftarla iddiaya girmişti. Lig bitti ve işte o iddianın kazananı...
2.06.2017 Antalyaspor
'Bende Eto'o var da ben mi oynatmadım?'
'Bende Eto'o var da ben mi oynatmadım?' Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bende Eto'o var da ben mi oynatmadım" dedi.
20.05.2017 Futbol
Eto'o, Türk Milli Takımı formasını giydi
Eto'o, Türk Milli Takımı formasını giydi Antalyasporlu Samuel Eto'o, "Maddeye Bağlanma Spora Bağlan" sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan gösteri maçına ay-yıldızlı formayla çıktı.
18.05.2017 Antalyaspor
Eto'o 4 gol sonra Antalyaspor'un tarihine geçiyor
Eto'o 4 gol sonra Antalyaspor'un tarihine geçiyor ANTALYASPOR'da geçen yıl 20 gol atarak kulüp tarihinin en golcü yabancısı unvanını alan 36 yaşındaki Samuel Eto'o, 2 sezonda 34 gol atan ilk futbolcu olurken bir maçta 3 gol atan ilk yabancı olurken 4 gol daha attığı taktirde en golcü ismi olarak adını kulüp tarihine yazdıracak.
2.05.2017 Antalyaspor
Samuel Eto'o sen n'aptın! Tarihte ilk...
Samuel Eto'o sen n'aptın! Tarihte ilk... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Adanapor'a konuk olan Antalyaspor, bu karşılaşmada bir ilki de yaşadı.
1.05.2017 Antalyaspor
Eto'o, Türkiye'deki yıldız adayını açıkladı
Eto'o, Türkiye'deki yıldız adayını açıkladı Samuel Eto'o ve takım arkadaşları Yekta Kurtuluş ile Serdar Özkan, Antalya Bilfen Koleji'ndeki söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı.
20.04.2017 Antalyaspor
Eto'o: 'Sadece Türkiye'de değil...'
Eto'o: 'Sadece Türkiye'de değil...' Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o, dünyanın her yerinde terörizm olduğunu belirterek, "Sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde oluyor. Türkiye bence Paris'ten, Almanya'dan daha tehlikeli bir ülke değil" dedi.
29.03.2017 Antalyaspor
Deniz Kadah: Beşiktaş'ı yeneceğiz
Deniz Kadah: Beşiktaş'ı yeneceğiz Eto'o ile birlikte Antalyaspor'u sırtlayan Deniz Kadah'tan samimi bir röportaj ve Beşiktaş'a mesaj: “Beşiktaş’ı nasıl yeneriz sadece onu düşünüyoruz. Biz kazandıkça ligin üstünde heyecan artıyor. Biz de kazanarak hedeflerimize bir adım daha yaklaşıp, ligin heyecanını artırmak istiyoruz”
16.03.2017 Antalyaspor
Eto'o futbolu hangi takımda bırakacağını açıkladı!
Eto'o futbolu hangi takımda bırakacağını açıkladı! Antalyaspor'da ikinci sezonunu geride bırakan Samuel Eto'o, futbolu bırakmak istediği kulübü açıkladı. Türkiye'de mutlu olduğunu belirten Kamerunlu yıldız, hangi takımda kariyerini noktalayacağını söyledi.
12.03.2017 Antalyaspor
Samuel Eto'o'ya pastalı kutlama
Samuel Eto'o'ya pastalı kutlama Antalyaspor'un dünyaca ünlü Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun 36'ncı yaş günü takım arkadaşları tarafından antrenman sahasında kutlandı.
13.03.2017 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Samuel Eto'o ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samuel eto'o haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.