Samsung Galaxy

Samsung Galaxy

Son dakika Samsung Galaxy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samsung Galaxy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samsung Galaxy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsung galaxy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.870 samsung galaxy haberi bulunmuştur. Tüm samsung galaxy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler?
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler? Apple, iPhone 14 modellerinin resmi tanıtım tarihini duyurdu. Tanıtım tarihinin duyurulmasının ardından ‘’iPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Apple'ın iPhone 14 cep telefonlarında kendi üreteceği 5G modemleri kullanacağı, iPhone 14'lerin Pro ve Pro Max versiyonlarında 8 GB'lik RAM olacağı iddia edildi. Peki, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro/Pro Max fiyatı ne kadar, özellikler neler? İşte iPhone 14 resmi tanıtım tarihi…
25.08.2022 Bilim ve Teknoloji
A101 iPhone 13 pro ne zaman gelecek? A101 iPhone 13 256 GB ve iPhone 13 Pro 128 GB fiyatları ne kadar?
A101 iPhone 13 pro ne zaman gelecek? A101 iPhone 13 256 GB ve iPhone 13 Pro 128 GB fiyatları ne kadar? Teknolojik ürünlerin de yer aldığı ‘Aldın Aldın’ kampanyası düzenleyen A101, bu hafta iPhone sahibi olmak isteyenleri sevindirecek bir ilan yayınladı. Peki, A101 iPhone 13 ve 13 pro ne zaman gelecek? A101 IPhone 13 fiyatları ne kadar?
12.04.2022 Ekonomi
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung bir modelinin fişini çekiyor!
Samsung bir modelinin fişini çekiyor! Samsung Note serisinden tamamen elini eteğini çekiyor. Zira bir süre önce yeni model gelmeyeceğini öğrendiğimiz telefon serisinin eski modelleri de güncelleme alamayacak.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak Google, piyasa sürmeyi planladığı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlarında kendi işlemcisini kullanacağını duyurdu. Google Tensor adı verilen işletim sisteminde çok daha iyi fotoğraf ve video çekimine izin verileceği belirtildi.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un merakla beklenen telefonu için yeni iddia! 'Dönen kamera' geliştiriyor
Samsung'un merakla beklenen telefonu için yeni iddia! 'Dönen kamera' geliştiriyor Samsung'un merakla beklenen telefonlarından biri olan Galaxy Z Flip için yeni bir iddia ortaya atıldı.
23.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu?
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android telefonda bazı uygulamaların açılmaması kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Android uygulamalarıyla ilgili yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılar 'MSA nedir? Android telefonlar çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası ne?" sorularını sıklıkla araştırıyor. Android tabanlı telefona sahip milyonlarca kullanıcı bazı uygulamaların hiç açılmadığı, bazıların da açıldıktan sonra kapandığından şikayet ediyor. Peki, Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası çözümü ne? Android sistem webview devre dışı ne demek? İşte android kullanıcılarının sorununun adım adım çözümü
24.03.2021 Gündem
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar...
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Bankada hesabı olan müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yaptığı duyuruda mart sonuna kadar başvurulması durumunda 3 ay boyunca hizmetin ücretsiz olacağını belirtti. İşletmelerin kolay ve güvenli ödeme almalarını sağlayan teknolojiden bahsedildi. Akbank, KOBİ'ler için hızlı ve güvenli ödeme hizmeti sunan Cebe POS ürünü kapsamında esnaf ve noter odaları ile iş birlikleri yapıyor. İşte detaylar...
17.03.2021 Ekonomi
Salgında yeni hayata uyumu 'mobil cihazlar' sağladı
Salgında yeni hayata uyumu 'mobil cihazlar' sağladı Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünler ve Stratejiden Sorumlu Direktör Özgür, "Salgınla milyonlarca insanın günlük hayatı yeniden şekillendi. Bunun bir sonucu olarak da akıllı cihazlarla normale oranla daha yoğun bir ilişki içine de girdik." dedi.
31.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9'da sararma sorunu
Samsung Galaxy Note 9'da sararma sorunu Samsung'un Note serisinin bir üyesi olan Galaxy Note 9'un ekranında sararma problemi ortaya çıktı. Son zamanlarda söz konusu sorunu yaşayanların sayısının artmasıyla birlikte Samsung forumlarına şikayet mesajları yağıyor.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı!
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu, Türkiye'de satışa çıkarıyor. Ancak fiyatları kafa karışıklığına yol açtı.
24.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Daha satışa çıkmadan zamlandı!
Daha satışa çıkmadan zamlandı! Geçtiğimiz günlerde Samsung'un UNPACKED etkinliğinde tanıtılan yeni Galaxy S20 serisinin Türkiye fiyatına zam yapıldı. Samsung Galaxy S20 ön sipariş sayfasındaki fiyatlarda 500 ila 1.200 TL arasında artış görüldü.
22.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy serisinde yeni amiral gemilerini tanıttı
Samsung, Galaxy serisinde yeni amiral gemilerini tanıttı Samsung, Galaxy S20 serisinin Türkiye lansmanını ABD'nin San Francisco kentinde düzenlenen "Galaxy Unpacked 2020" etkinliği ile eş zamanlı gerçekleştirdi. Cihazlar mart ayında Türkiye'de yetkili mağazalarda satışa sunulacak.
12.02.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung Galaxy S20 ailesi!
İşte Samsung Galaxy S20 ailesi! Samsung'un 11 Şubat'ta tanıtacağı yeni Galaxy S20 serisinde bulunacak telefonların özellikleri ortaya çıktı. Öyle görünüyor ki her üç cihaz da kamera performansıyla ortalığı kasıp kavuracak potansiyele sahip olacak.
18.01.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte dünyanın en çok satan telefonları...
İşte dünyanın en çok satan telefonları... 2019 yılının en çok satan telefonu hangisi? Bugüne dek dünyanın en çok satan telefonun hangi markanın hangi model telefonu olduğunu biliyor musunuz? İşte şaşırtan o telefonlar...
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yeni Motorola Razr özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı
Yeni Motorola Razr özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı Efsane telefon Motorola Razr yeniden geliyor. Döneminde en çok tercih edilen markalardan biri olan Motorola telefon rekabetine katılıyor. Katlanabilir özelliği dışında, açıldığında normal dokunmatik telefona dönüşen Motorola’nın özellikleri ise şaşkın bırakıyor. İşte Motorola Razr telefonun detayları…
15.11.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone 11 Pro mu? Galaxy Note 10 Plus mı?
iPhone 11 Pro mu? Galaxy Note 10 Plus mı? 2019'a damgasını vuran iki akıllı telefon modellerinden hangisi günlük kullanımda daha hızlı? Apple tarafından satışa sunulan iPhone 11 Pro Max mi, yoksa Samsung Galaxy Note 10 Plus mı?
2.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy M30s geliyor!
Samsung Galaxy M30s geliyor! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy M30s adında yepyeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Yeni cihazın ne zaman tanıtılacağı bilinmezken, Galaxy M30s'in özellikleri bugünden belli oldu bile!
30.08.2019 Bilim ve Teknoloji
AirPods mu Galaxy Buds mı?
AirPods mu Galaxy Buds mı? Kablosuz kulaklık sektörü gün geçtikçe büyüyor. Apple başta olmak üzere Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi dahil pek çok marka kendi ürünlerini ortaya koyuyor. Peki en çok hangisi satıyor?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Samsung Galaxy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsung galaxy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.