Samanlık

Samanlık

Son dakika samanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 samanlık haberi bulunmuştur. Tüm samanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı Elazığ'da 1,5 yıl önce oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu Yasemin Uçar’ı (45) tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan Yaşar Uçar (47), saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.
21.03.2024 Gündem
4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü ikiye ayırdı
4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü ikiye ayırdı Tokat'ın Günebakan köyünde 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar sonrası 900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı.
1.03.2024 Gündem
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı!
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı! Burdur'da, bahçede yemek pişirmek için yakılan ateşten çıkan yangında ev ile bitişiğindeki samanlık ve ahır tamamen yandı.
19.09.2023 Yaşam
Adana'da 17 DEAŞ'lı terörist yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu
Adana'da 17 DEAŞ'lı terörist yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'da DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonda 17 terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.
17.09.2023 Gündem
Kastamonu'da 8 ev ve 3 samanlık yandı! Kullanılamaz hale geldi
Kastamonu'da 8 ev ve 3 samanlık yandı! Kullanılamaz hale geldi Kastamonu'nun Araç ilçesinde çıkan yangında, 8 ev ve 3 samanlık kullanılamaz hale geldi.
17.09.2023 Yaşam
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Hastaneden kaçırılan çocuğu gözyaşları kurtardı!
Hastaneden kaçırılan çocuğu gözyaşları kurtardı! Denizli’de 3 gün önce kontrol için gittiği hastaneden kaybolan 4 yaşındaki Emirhan, Uşak karayolunda bulundu. Kaçırıldığı ortaya çıkan çocuğu, çok ağlaması nedeniyle trafik kontrol noktasına yakın bir yerde araçtan indiren şüpheliler, kayıplara karıştı.
12.04.2023 Yaşam
Bayram günü abisini öldüren sanık: "Hakkımı gasp etmeye çalışıyordu"
Bayram günü abisini öldüren sanık: "Hakkımı gasp etmeye çalışıyordu" Kocaeli'de bayram günü aralarında çıkan samanlık kavgasında abisini av tüfeğiyle vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Savunmasında, miras kalan araziler sebebiyle abisiyle aralarında anlaşmazlık bulunduğunu söyleyen sanık, "Abim benim hakkımı gasp etmeye çalışıyordu, tehdit ve hakarette bulunuyordu" dedi. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın kardeşe karşı haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
2.02.2023 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Manavgat'ta yangın sonrası evler teslim ediliyor! Bakan Kurum açıkladı: Sözümüzü tuttuk
Manavgat'ta yangın sonrası evler teslim ediliyor! Bakan Kurum açıkladı: Sözümüzü tuttuk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Antalya’nın 4 ilçesine bağlı 45 köy ve mahallesinde meydana gelen yangının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların yaralarını sarıyor. Manavgat'taki afetzede vatandaşlara 187 konut teslim edildi, inşaatı tamamlanmak üzere olan 150 konutun teslimleri yakın zamanda başlıyor.
2.11.2022 Ekonomi
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı Denizli’nin Tavas ilçesinde aynı yöne seyir halinde olan iki aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
9.07.2022 Yaşam
Son dakika... Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Malatya’nın Pütürge ilçesinde Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.72 kilometre derinliğinde olan deprem, Pütürge’nin yanı sıra çevre ilçelerle kent merkezinde de hissedildi. Malatya Valisi Aydın Baruş, deprem sonrası yaptığı ilk açıklamada olumsuz bir durum olmadığı kaydetti. Depremin ardından 3.7 ve 4.1 şiddetinde iki sarsıntı daha meydana geldi. Öte yandan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen bir görüntü ise depremin şiddetini gözler önüne serdi. Görüntülerde depremden sonra dağlarda toz bulutunun kalktığı görüldü.
9.04.2022 Gündem
İstanbul'da Koreli dehşeti! İstismar, dayak, büyücülük
İstanbul'da Koreli dehşeti! İstismar, dayak, büyücülük Ümraniye’de birlikte yaşadığı kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Koreli Lee, şamanlık yapmamak için ülkeyi terk ettiğini söyledi.
11.09.2021 Yaşam
Sünnet düğününde havai fişek atılınca ortalık karıştı!
Sünnet düğününde havai fişek atılınca ortalık karıştı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir sünnet düğününde atılan havai fişek, samanlığın yanmasına neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
3.09.2021 Yaşam
Bursa'da ormanın 6 farklı noktasında ve samanlıkta eş zamanlı yangın
Bursa'da ormanın 6 farklı noktasında ve samanlıkta eş zamanlı yangın Cumalıkızık Kent Ormanı’nda 6 farklı noktada ve ormana yakın 2 katlı bir evin samanlık kısmında aynı zamanlarda yangın çıktı. Orman yangınları kısa sürede söndürülürken, yanan samanlık ve alevlerin sıçradığı ev kullanılamaz hale geldi. Kundaklama şüphesi bulunan yangınların çıkış nedeni araştırılırken, polis bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.
30.08.2021 Yaşam
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Manavgat'taki orman yangınında kahreden haber geldi! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı...
Manavgat'taki orman yangınında kahreden haber geldi! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı... Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı, yaralı 2 işçi tedavi altına alındı.
31.07.2021 Gündem
İYİ Partili Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye edildi
İYİ Partili Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye edildi Kocaeli’de İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait 15 kaçak yapıyla ilgili yıkım kararının kesinleşmesinin ardından çiftlikte tahliye işlemi başlatıldı.
21.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakan Soylu duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Artvin’in Yusufeli ilçesinde, çıkan yangında 193 bağımsız yapının zarar gördüğü Dereiçi köyünde incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, Dereiçi köyünün ‘afet bölgesi’ ilan edildiğini açıkladı. Bakan Kurum ise yeni konutların en kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.
19.03.2021 Gündem
Hatay'da 5 gündür süren yangın kontrol altına alındı!
Hatay'da 5 gündür süren yangın kontrol altına alındı! Hatay’ın Samandağı ilçesinde başlayan, rüzgarın da etkisiyle Antakya ilçesine sıçrayan yangın, 5’inci günde kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangının 93 saatlik mücadeleyle kontrol altına alındığını, ekiplerin 3- 4 gün daha kalarak bölgede izleme yapacağını söyledi.
9.09.2020 Gündem
Hatay'da orman yangını söndürülemiyor! Karşı atış yapıldı...
Hatay'da orman yangını söndürülemiyor! Karşı atış yapıldı... Hatay'ın Samandağ ilçesinde ormanlık alanda önceki gün başlayan, kontrol altına alındıktan sonra bazı bölgelere yeniden yayılan yangını söndürmek için karşı ateş tekniğine geçildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bölgede incelemelerde bulundu.
7.09.2020 Yaşam
Düzce'de korku dolu anlar! Köyde samanlık ve ev yandı, köylüler...
Düzce'de korku dolu anlar! Köyde samanlık ve ev yandı, köylüler... Düzce’nin Çilimli ilçesinde samanlıkta çıkan yangında, alevler yandaki 2 katlı eve sıçradı. Yangında ev ve samanlık kullanılamaz hale gelirken, köylüler dumandan etkilenen itfaiyecilere ayran ikram etti.
29.07.2020 Gündem
İYİ Parti'li Türkkan'a çiftliğindeki kaçak bölümler için 1 ay süre
İYİ Parti'li Türkkan'a çiftliğindeki kaçak bölümler için 1 ay süre Kocaeli Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi üzerine kaçak bölümleri mühürlerken, 1 ay süre verdi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapıların yıkımı için çalışma başlatılacak.
9.06.2020 Gündem
İYİ Parti'li Türkkan'ın fabrikasının orman arazisi kısmına mühür!
İYİ Parti'li Türkkan'ın fabrikasının orman arazisi kısmına mühür! İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası ilçesindeki yağ fabrikasının orman arazisinde yer aldığı tespit edilen bölümü, Gebze Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. Dilovası Belediyesi görevlileri ise Türkkan’a ait çiftlikte incelemede bulunarak, yapı belgelerinin ibraz edilmemesi üzerine kaçak olduğu belirlenen bölümlerle ilgili tutanak tutup, 662 bin TL ceza kesti.
3.06.2020 Gündem
Sahte alkolden önce görme yetisini sonra da hayatını kaybetti
Sahte alkolden önce görme yetisini sonra da hayatını kaybetti Denizli'nin Tavas ilçesindeki Devlet Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Kurun (45), içtiği sahte rakıdan dolayı tedavi gördüğü hastanede önce görme yetisini, ardından hayatını kaybetti.
11.05.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Samanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.