Salih Memişoğlu

Salih Memişoğlu

Son dakika Salih Memişoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Salih Memişoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Salih Memişoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salih Memişoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salih memişoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 salih memişoğlu haberi bulunmuştur. Tüm salih memişoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika haberi... Salih Memişoğlu cinayetinde tanık konuştu mahkeme salonu buz kesti...
Son dakika haberi... Salih Memişoğlu cinayetinde tanık konuştu mahkeme salonu buz kesti... Son dakika haberine göre; İstanbul Çekmeköy'de metafizik uzmanı olarak bilinen Salih Memişoğlu ile çalışanı Ömer Faruk Zengin'in silahla ateş edilerek öldürülmesi ve 4 kişinin de yaralanmasına ilişkin davada dinlenilen tanık Ömer Faruk Çınar, 'Camdan gördüğüm kadarıyla Mustafa Öztürk, Salih Bey'in kafasına bir el daha ateş etti. Son el ateş edilene kadar Salih Memişoğlu hayattaydı' dedi. Maktul Ömer Faruk Zengin’in yakını Fatma Rukiye Zengin ise, ‘Öbür dünyada iki elim yakasındadır, yetim bıraktıklarının ahı üzerinde olsun’ dedi.
18.08.2021 Gündem
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde dün çıkan uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden, ünlülerin hocası olarak bilinen ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
10.03.2021 Gündem
Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu öldürülmüştü! Yeni detaylar ortaya çıktı
Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu öldürülmüştü! Yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde çıkan kavgada aralarında 'ünlülerin hocası' olarak da bilinen Salih Memişoğlu ve bir kişi daha hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. Saldırıdan sonra kaçan şüpheli Mustafa Ö'yü yakalama çalışmaları sürüyor. Hayvanat bahçesinin saldırıda hayatını kaybeden metafizik uzmanı Salih Memişoğlu'nun oğluna ait olduğu, saldırgan Mustafa Ö'nün de bir süre burada işletmecilik yaptığı, daha sonra ilişkisinin kesildiği belirlendi. Kavganın da alacak verecek meselesi tartışmasından çıktığı öğrenildi.
10.03.2021 Gündem
Salih Memişoğlu öldürüldü! Ünlülerin hocasına silahlı saldırı...
Salih Memişoğlu öldürüldü! Ünlülerin hocasına silahlı saldırı... Çekmeköy'de silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Silahlı saldırıda öldürülenlerden birinin kamuoyu tarafından 'ünlülerin hocası' olarak bilenen Salih Memişoğlu olduğu ortaya çıktı.
10.03.2021 Gündem
Bir ayda yaşadıkları evler yandı! Şimdi de giysileri yanıyor
Bir ayda yaşadıkları evler yandı! Şimdi de giysileri yanıyor Afyonkarahisar'da Gümüştaş ailesinin son bir ayda oturduğu 3 ev, köy odası ve samanlık peş peşe çıkan yangınlarda yandı. Belediyenin tahsis ettiği ve yanında yangın muslukları yerleştirdiği konteyner evde kalan aile fertlerinin de şimdi giysileri kendi kendine alev alıyor. Yangın tüpleriyle nöbet tutarak uyuyan aile çare ararken, ailenin gelini Medine Gümüştaş'ın (30) üzerindeki giysiler ise gazeteciler çekim yaptığı sırada alev aldı.
18.10.2019 Yaşam
Bana büyü yaptılar
Bana büyü yaptılar ‘Azazil 2 Büyü’ filminde oynayan Alişan ‘4 yıl önce bana büyü yaptılar. Hayatım mahvoldu. Beni Salih Hoca kurtardı. Oğlu bu filmin yapımcısı. Vefa borcumu böyle ödedim’ dedi
16.03.2016 Magazin
‘Sabah sabah korku filmi’
‘Sabah sabah korku filmi’ Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu’nun yaşadığı gerçek olaylardan esinlendiği iddia edilen “Azazil: Düğüm” filminin ilk gösterimi yapıldı...
28.08.2014 Magazin
Selamun Aleyküm diyen uzaylı
Selamun Aleyküm diyen uzaylı Metafizik Uzmanı olarak televizyon yayına çıkan Salih Memişoğlu’nun verdiği röportaj sırasında söylediği sözler sosyal medyayı salladı.. Ufolar ve metafizik konularından bahseden Salih Memişoğlu daha sonra, "Ufoları bazen çok net görür bazen göremezsiniz.. Kendi eksenlerinde döner Ufolar... Bunlar ilerde çok net gözükecekler..Ben bir gün Trabzon’dan İstanbul’a geliyorum. Bizim bir dere var.. Orada bir köprü var.. Köprünün oraya döner bir daire indi.. Daireden inenin kafası aynı uzaylı kafası.. Bir kulağı var bir kulağı yok.. Bana yaklaştı ve şöyle söyledi.. Selamun Aleyküm.." diye konuştu.. Salih Memişoğlu'nun iamistanbul.tv'de bu sözleri anında sosyal medyada yer buldu ve sanal alemin önde gelen "konuları" arasına girdi.. İşte size, "Selamun Aleyküm" diyerek sosyal medyayı sallayan uzaylının "Hikayesi.."(!)
15.01.2013 Haber
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
İşte sıcak Ağustos listesi
İşte sıcak Ağustos listesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Ağustos ayı başında yapılacak Yüksek Askeri Şura toplantısında, durumları ele alınacak komutanlar belli oldu.
29.09.2021 Gündem
İşte YAŞ listesi…
İşte YAŞ listesi… Ağustos ayı başında yapılacak olan YAŞ toplantısında, 124 General ve Amiral’in terfi ve emeklilikleri görüşülecek.
29.09.2021 Gündem
YAŞ yarın toplanıyor
YAŞ yarın toplanıyor Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yarın Genelkurmay Başkanlığı Karargahı Çakmak Salonu’nda toplanıyor...
29.09.2021 Gündem
YAŞ 1 Ağustos'ta toplanıyor
YAŞ 1 Ağustos'ta toplanıyor Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın, önümüzdeki hafta toplanacak olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısındaki vedasında, son dönemde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik ‘maksatlı’ bir karalama kampanyası başlatıldığını, buna karşı TSK’nın kendi içinde gereken önlemleri alacağı mesajını vermesi bekleniyor...
29.09.2021 Gündem
Komuta kademesi değişiyor
Komuta kademesi değişiyor Yeni Genelkurmay Başkanı kim olacak, hangi komutanlar terfi alacak? İşte o liste
29.09.2021 Gündem
Yeni komutanlarla göreve devam
Yeni komutanlarla göreve devam Yalman ve Eruygur emekliye sevk edildi. Org. Büyükanıt Kara Kuvvetleri Komutanı, Org. Türkeri Jandarma Genel Komutanı oldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salih Memişoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salih memişoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.