Saldıray Berk

Saldıray Berk

Son dakika saldıray berk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saldıray berk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saldıray berk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldıray Berk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldıray berk gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 saldıray berk haberi bulunmuştur. Tüm saldıray berk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
FETÖ'nün sözde Yargıtay grup sorumlusu Çetin Şen'in hapis cezası  onandı
FETÖ'nün sözde Yargıtay grup sorumlusu Çetin Şen'in hapis cezası onandı Yargıtay Ceza Genel Kurulu, İlhan Cihaner'in Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı dönemde makamında tutuklanmasına ilişkin süreçte rol oynadığı belirtilen, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) sözde Yargıtay grup sorumlusu, eski Yargıtay üyesi Çetin Şen'e örgüt üyeliğinden verilen 12 yıl 9 ay hapis cezasını onadı.
19.06.2020 Gündem
FETÖ'cü savcının cezası belli oldu!
FETÖ'cü savcının cezası belli oldu! Erzincan'daki "Ergenekon davası"nın gizli tanığı olan savcı FETÖ'cü çıktı - Kentteki "Ergenekon davası"nda gizli tanık olarak ifade veren eski cumhuriyet savcısı Bayram Bozkurt, "FETÖ/PDY üyesi olduğu", "yalancı tanıklık yaptığı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kıldığı" gerekçesiyle 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
29.11.2019 Gündem
Eski Yargıtay üyesi Şen'e 15 yıla kadar hapis istendi
Eski Yargıtay üyesi Şen'e 15 yıla kadar hapis istendi İlhan Cihaner'in, Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı dönemde makamında tutuklanmasına ilişkin süreçte rol oynadığı belirtilen, örgütün Yargıtay grup sorumlusu, eski Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü ve Yargıtay Üyesi Çetin Şen'in 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
5.12.2018 Gündem
FETÖ ilk kez 'silahlı terör örgütü' olarak kabul edildi
FETÖ ilk kez 'silahlı terör örgütü' olarak kabul edildi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'yi ilk kez "silahlı terör örgütü" kabul eden Erzincan Ağır Ceza Mahkemesinin kararının onanmasını istedi. Yargıtay 16. Ceza Dairesinin yerel mahkeme kararını onaması halinde FETÖ/PDY'nin "silahlı terör örgütü" olduğu yargı kararıyla da tescillenecek.
29.09.2021 Gündem
Bayram  Bozkurt'un eşi İzmir'de gözaltına alındı
Bayram Bozkurt'un eşi İzmir'de gözaltına alındı Erzincan'da 2009 yılında "İrtica ile Mücadele Eylem Planı"nı uygulamaya koydukları iddiasıyla 14 kişi hakkında açılan ve beraatle sonuçlanan davada gizli tanık olarak ifade verdiği öne sürülen eski İliç Savcısı Bayram Bozkurt'un eşi, İzmir'de yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Kumpasın gizli tanığı savcı böyle yakalandı!
Kumpasın gizli tanığı savcı böyle yakalandı! Erzincan Ergenekon soruşturmasında gizli tanık ‘Efe’ olarak ifadeler veren eski İliç Savcısı Bayram Bozkurt, İzmir’de polislerden kaçmaya çalışırken ayağının kırılması sonucu yakalandı
29.09.2021 Gündem
Yargının ilk ‘FETÖ/PDY terör örgütü’ kararı
Yargının ilk ‘FETÖ/PDY terör örgütü’ kararı Erzincan’daki “Ergenekon” davasının gizli tanıklarına hapis cezası verilen kararın gerekçesinde FETÖ/PDY’nin, silahlı terör örgütü olduğunun kabul edilmesi gerektiğine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Kumpas’ın gizli tanığı savcı Bozkurt aranıyor
‘Kumpas’ın gizli tanığı savcı Bozkurt aranıyor Erzincan Ergenekon davasında gizli tanıkların ceza almasının ardından gözler eski İliç Savcısı gizli tanık ‘Efe’ kod adlı Bayram Bozkurt’a çevrildi
29.09.2021 Gündem
Gizli tanıklara ilk iddianame
Gizli tanıklara ilk iddianame İfadeleriyle birçok ismin aylarca tutuklanmasına neden olan gizli tanıklar hakkında ilk kez “terör örgütüne üye olmak”, dahil üç suçlamayla iddianame hazırlandı
29.09.2021 Gündem
Gizli tanığın serbest bırakılmasına itiraz
Gizli tanığın serbest bırakılmasına itiraz Başsavcılık, verdiği ifadeyle 6 yıl önce İlhan Cihaner ile 12 kişinin tutuklanmasına neden olan dönemin İliç Cumhuriyet Savcısı gizli tanık “Efe”nin serbest bırakılmasına itiraz etti
29.09.2021 Gündem
’Gizli tanık’ savcı serbest bırakıldı
’Gizli tanık’ savcı serbest bırakıldı Erzincan’da İrtica ile Mücadele Eylem Planı’nı uygulamaya koydukları iddiası ile Orgeneral Saldıray Berk dışında Başsavcı İlhan Cihaner, MİT Bölge Müdürü Ş.D., Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay R.G.’nin de aralarında bulunduğu 14 kişi tutuklanmıştı.
29.09.2021 Gündem
Eski savcı gözaltına alındı!
Eski savcı gözaltına alındı! Erzincan'da dönemin Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ve 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu Erzincan Ergenekon Davasında gizli tanık 'Efe' olarak ifade veren İliç eski Savcısı Bayram Bozkurt, gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasının gizli tanığı Bozkurt gözaltında
Ergenekon davasının gizli tanığı Bozkurt gözaltında İlhan Cihaner’in de aralarında bulunduğu Erzincan Ergenekon davasında gizli tanık ‘Efe’ adıyla ifade veren eski Savcı Bayram Bozkurt gözaltına alındı. Dursun Çiçek, Bozkurt hakkında bir yıl önce şikayette bulunmuştu
29.09.2021 Gündem
Erzincan Ergenekon Davası’nda gizli tanık olan savcı gözaltına alındı
Erzincan Ergenekon Davası’nda gizli tanık olan savcı gözaltına alındı ERZİNCAN'da dönemin Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ve 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu Erzincan Ergenekon Davasında gizli tanık 'Efe' olarak ifade veren İliç eski Savcısı Bayram Bozkurt, gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Erzincan ‘kumpası’ beraatle sona erdi!
Erzincan ‘kumpası’ beraatle sona erdi! Erzincan Başsavcısı iken Ergenekon soruşturmasında meslektaşı tarafından zor kullandırılarak gözaltına alınan dönemin başsavcısı İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Berk ile 12 sanık beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon sanıklarına beraat
Ergenekon sanıklarına beraat Yargıtay Cumhuriyet Savcısı, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın, "Ergenekon terör örgütü üyeliği, resmi belgede sahtecilik, tehdit" suçlarından Yargıtay 11...
29.09.2021 Gündem
Gizli tanığın parası kesildi!
Gizli tanığın parası kesildi! Ergenekon gizli tanığı Kıskaç ve eşine bağlanan maaş, İçişleri Bakanlığı kararıyla kesildi. Kıskaç’ın sigorta primleri ile ev kirası da artık ödenmeyecek.
29.09.2021 Gündem
‘Cihaner’i soruşturanlar istihbaratçıları deşifre etti’
‘Cihaner’i soruşturanlar istihbaratçıları deşifre etti’ Dört savcıya şok suçlama: Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı iken ‘Ergenekon’ iddialarıyla gözaltına alınarak hakkında dava açılan Cihaner’in dosyasına PKK’ya karşı kullanılan 329 haber elemanının isimlerini eklediler...
29.09.2021 Gündem
Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılacak
Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılacak CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner "terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada, Yargıtay 11. Ceza Dairesi, Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılmasına karar verdi.
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekil için zorla getirilme kararı
CHP'li vekil için zorla getirilme kararı Yargıtay 11. Ceza Dairesinde, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 11 sanığın "terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Cihaner için beşinci kez zorla getirilme kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
İlker Başbuğ: Ben buna göz yumamazdım
İlker Başbuğ: Ben buna göz yumamazdım Ergenekon’dan tahliye edilen Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar'a özel açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
'Arınç'a suikastla suçlanacaktım'
'Arınç'a suikastla suçlanacaktım' Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Yalçın Akdoğan'ın "Ordumuza kumpas kurdular" sözlerinin ardından bir kumpas açıklaması da Başbuğ'dan geldi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’un ‘Sütçü Muhtar’ı kayıp!
Ergenekon’un ‘Sütçü Muhtar’ı kayıp! Cihaner ile Berk’in de aralarında olduğu 14 kişinin yargılanmasına neden olan ’Sütçü Muhtar’ kod adlı ihbarcı, emniyet kayıtlarında bulunamadı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saldıray Berk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldıray berk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.