Yeni dönem başlıyor! Sahibinden kiralık, satılık daire ilanı verene ceza geliyor
Yeni dönem başlıyor! Sahibinden kiralık, satılık daire ilanı verene ceza geliyor Emlak sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Sahibinden kiralık satılık daire ilanı verenlere ceza geliyor. Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’nin 31 Ağustos 2020’de yürürlüğe girecek olmasıyla birlikte emlak satışı ve kiralamasında bir dönem sona eriyor. Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ne sahip olmayan işletmeler sahibinden kiralık satılık daire satışı yapamayacak. Yapmaları durumunda ise cezai işlem uygulanacak. Emlakçılık yetki belgesi olmadan çalışmaya devam eden emlakçılara ise durumun tespit edilmesi halinde 25 bin TL para cezası kesilecek. Ayrıca vatandaşların da kendi başına daire alım satımı yapması mümkün olmayacak.
7.05.2020 Ekonomi
Sahibinden satılık Şahine Mercedes parası istedi!
Sahibinden satılık Şahine Mercedes parası istedi! Sahibinden satılık araç piyasası oldukça hareketlendi. Sahibinden satılık 2.el aracını satmak isteyen kişi 1994 model Şahin markalı aracına inanılmaz bir fiyat istedi.
29.09.2021 Gündem
Sahibinden satılık Hacı Murat'a ilgi büyük!
Sahibinden satılık Hacı Murat'a ilgi büyük! Sahibinden efsane araba alıcı bekliyor. Murat 124'e ahı gitti vahı kaldı demeyin! Şu sıralar bu arabaya ilgi artmaya başladı. Sahibinden satılık Murat 124'e 9 bin dolar isteniyor. Bu fiyat Türk lirasına çevirildiğinde yaklaşık olarak 20 bin liraya denk geliyor...
29.09.2021 Gündem