sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid, platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi.
12.05.2024 Ekonomi
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a 40 milyon TL idari ceza
Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a 40 milyon TL idari ceza Rekabet Kurulu, piyasadaki hakim durumunu kötüye kullandığı gerekçesiyle 'sahibinden.com' hakkında 40 milyon 150 bin 533,15 TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
23.08.2023 Ekonomi
Sahibinden.com`a rekabet soruşturması
Sahibinden.com`a rekabet soruşturması Rekabet Kurulu, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticareti AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.
5.06.2017 Ekonomi