Sağlık Ocağı

Sağlık Ocağı

Son dakika sağlık ocağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık ocağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık ocağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Ocağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık ocağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 sağlık ocağı haberi bulunmuştur. Tüm sağlık ocağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu?
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde vatandaşlar 23 Nisan'da hastanelerin açık olup olmayacağını merak edilip araştırılıyor. 23 Nisan resmi tatil. Peki, 23 Nisan'da sağlık ocağı, hastaneler ve eczaneler açık mı? 23 Nisan Salı günü hastaneler tatil mi?
22.04.2024 Gündem
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı?
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı? Sağlık ocaklarının bayram mesaisi ile 10 günlük tatile dahil edilen pazartesi ve salı günü sağlık ocaklarının açık olup olmadığı da sorgulanmaya başlandı. Sağlık hizmetleri kalemlerinden biri olan sağlık ocaklarının 8 Nisan Pazartesi günü ile 9 Nisan Salı günündeki çalışma düzeni merak ediliyor. Peki, 8 Nisan sağlık ocağı açık mı, pazartesi günü sağlık ocakları tatil mi? 8 Nisan Pazartesi günü sağlık ocakları kapalı mı, aile hekimlerinde bayram tatili kaç gün 2024?
6.04.2024 Yaşam
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı! Trafik normale döndü
Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı! Trafik normale döndü Kışla Caddesi’nde trafik yoğunluğuna neden olan göç idaresi ek hizmet binası, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in girişimleri ile Yavuzlar Mahallesinden taşındı.
18.03.2024 Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze’deki saldırılarıyla çok sayıda çocuğu yetim ve öksüz hale getirdiğini belirterek, “Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmanın bir insanlık borcu olduğunu Grand Bassam’dan ifade etmek istiyorum. İnşallah çocukların yetim bırakılmadığı, kadınların ailelerinden koparılmadığı, yaşlı insanların suçsuz yere öldürülmediği, yer yüzünde hakkaniyetin, adaletin, insafın ve vicdanın hakim olduğu bir dünyayı kurmak hepimize nasip olur.” dedi.
4.03.2024 Gündem
30 Ekim sağlık ocağı açık mı? Sağlık ocağı bugün açık mı, kapalı mı, Sağlık Ocakları 30 Ekim'de tatil mi?
30 Ekim sağlık ocağı açık mı? Sağlık ocağı bugün açık mı, kapalı mı, Sağlık Ocakları 30 Ekim'de tatil mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim'de okulların tatil edildiğini açıklayınca sağlık ocaklarında işi olanlar 30 Ekim sağlık ocağı açık mı, bugün sağlık ocağı kapalı mı, Sağlık Ocağı bugün tatil mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
30.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te açıkladı: İstanbul deprem 5 yılda hazır olur
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te açıkladı: İstanbul deprem 5 yılda hazır olur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin merak edilenleri yanıtladı. "İstanbul'da kentsel dönüşümün önünde çok engel var" diyen Bakan Özhaseki, "3'te 2 yerine yüzde 50 hususunda ısrar edeceğim. Bir binanın kentsel dönüşüme tabii olması için hak sahiplerinin yarısı evet derse, işe başlayalım diyorum. 5 senede İstanbul depreme hazır hale getirilir" şeklinde konuştu.
9.08.2023 Gündem
Milletvekili Şan’dan çiftçilere müjde
Milletvekili Şan’dan çiftçilere müjde AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. İshak Şan dolu, sel ve don nedeniyle zarar gören çiftçilere Cumhurbaşkanlığı tarafından 12 milyon TL ödeneğin gönderildiğini ifade etti.
20.07.2023 Ekonomi
26 Haziran 2023 Sağlık ocağı açık mı? Yarın ve arefe günü sağlık ocağı, eczaneler çalışıyor mu?
26 Haziran 2023 Sağlık ocağı açık mı? Yarın ve arefe günü sağlık ocağı, eczaneler çalışıyor mu? Kurban Bayramı tatilinde idari izin 26-27 Haziran 2023 başlıyor. Kamu kurumu çalışanları idari izin sayılacak. Kurban bayramı arefe günü Salı gününe denk geliyor. Eczane, sağlık ocağı gibi kurumların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayacak ve 4 gün sürecek. Hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczaneler çalışacak. Ancak bayram tatili boyunca sağlık ocakları ve Aile Sağlık Merkezleri kapalı olacak. Peki 26 Haziran 2023 sağlık ocağı açık mı? Yarın sağlık ocağı çalışıyor mu?
25.06.2023 Gündem
29 Mayıs Pazartesi hastaneler açık mı? Sağlık ocakları, eczaneler, acil servisler 29 Mayıs çalışıyor mu, kapalı mı?
29 Mayıs Pazartesi hastaneler açık mı? Sağlık ocakları, eczaneler, acil servisler 29 Mayıs çalışıyor mu, kapalı mı? 29 Mayıs Pazartesi hastaneler, sağlık ocakları, eczaneler ve hastanelerin acil servislerinin tatil olup olmadığı merak ediliyor. Randevusu olan, sağlık problemleri bulunan vatandaşlar hem seçimin ertesi günü olması sebebiyle hem de 29 Mayıs’ın İstanbul’un fethi olması sebebiyle kamu kurum ve kuruluşların açık olup olmadığını sorguluyor.
28.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Adıyaman’ımıza ne yapsak az. Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz” dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Adıyaman’da depremzedelerin teslim edilen geçici barınma alanlarına yerleştirilmesini anlatan bir video paylaştı. Bakan Kurum, mesajında "Adıyaman’ımıza ne yapsak az! Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz!" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum, ‘Afetlere Karşı Önlem Modeli’ni açıkladı! 'Türkiye bina envanteri hazırlanacak'
Bakan Kurum, ‘Afetlere Karşı Önlem Modeli’ni açıkladı! 'Türkiye bina envanteri hazırlanacak' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli değerlendirme toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi. Bakan Kurum, toplantı sonrası ‘Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli’ ile inşaat sektöründe planlanan köklü değişiklikleri açıkladı.
9.04.2023 Gündem
'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile üretici oldu
'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile üretici oldu Mersin Büyükşehir Belediyesinin 'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile 24 dişi 1 erkek olmak üzere, 25 küçükbaş hayvan desteği aldığını belirten Ceren Tengiz, şu anda 85 hayvanı olduğunu ve kendi işinin patronu olduğunu söyledi.
5.02.2023 Yaşam
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var Çatalca’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olay mide bulandırdı. İddiaya göre dört kız çocuğunun muayene ettiği bir doktor iğrenç bir olaya imza attı.
9.12.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Yeni Yusufeli'nde 3 bin 205 konutumuzu salı teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Yeni Yusufeli'nde 3 bin 205 konutumuzu salı teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yusufeli’nde yapmış olduğumuz çalışma çerçevesinde 17 milyon metreküp kazı yapıldı. Bu yerleşim alanında 10 milyon metreküp de dolgu yapıldı ve bu sayede 1,5 milyon metrekare yerleşim alanı çıkarıldı. Toplamda 3 bin 205 konutumuzu inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle birlikte vatandaşlarımıza önümüzdeki salı günü teslim edeceğiz" dedi.
19.11.2022 Gündem
28 Ekim sağlık ocakları açık mı, bugün aile hekimleri çalışıyor mu? 28 Ekim sağlık ocağı kapalı mı, yarım gün mü?
28 Ekim sağlık ocakları açık mı, bugün aile hekimleri çalışıyor mu? 28 Ekim sağlık ocağı kapalı mı, yarım gün mü? 28 Ekim sağlık ocakları açık mı, kapalı mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 1.5 gün resmi tatil. 28 Ekim Cuma günü sağlık ocağında randevusu olanlar ise Resmi tatilin 28 Ekim'de öğleden sonra başlayacağını öğrenince arama motorlarına yönelerek “28 Ekim sağlık ocakları yarım gün mü, aile hekimleri bugün çalışıyor mu? sorularına yanıt aramaya başladı.
28.10.2022 Gündem
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar  Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
24.10.2022 Yaşam
Tarsus Belediyesi hangi parti, Tarsus belediye başkanı kim? 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus il mi olacak?
Tarsus Belediyesi hangi parti, Tarsus belediye başkanı kim? 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus il mi olacak? Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünde Tarsus'un il olabilmesi için bir mücadele başlattıklarını söyledi. Ayrıca Bozdoğan, belediyeye ait makam aracının plakasını da 82 NK 001 olarak değiştirdi. Söz konusu gelişmenin ardından Tarsus Belediyesi hangi parti, 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus Belediye başkanı kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.08.2022 Gündem
30 Ağustos sağlık ocakları açık mı, sağlık ocakları kapalı mı? Aile hekimleri, sağlık merkezleri, sağlık ocağı bugün çalışıyor mu 30 Ağustos?
30 Ağustos sağlık ocakları açık mı, sağlık ocakları kapalı mı? Aile hekimleri, sağlık merkezleri, sağlık ocağı bugün çalışıyor mu 30 Ağustos? 30 Ağustos sağlık ocağı açık mı, sağlık ocağı bugün kapalı mı? Sağlık ocaklarının bugün çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Zafer Bayramı’nın 100. yılı coşkuyla anılırken sağlık ocaklarının faaliyet gösterip göstermediği merak ediliyor. Peki, Sağlık ocağı bugün çalışıyor mu 30 Ağustos? 29 Ağustos hastaneler ve sağlık ocakları açık mı? Aile hekimleri, sağlık merkezleri, sağlık ocağı bugün çalışıyor mu 30 Ağustos?
30.08.2022 Gündem
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir Uşak’ta açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. Biz, AK Partili belediyeler olarak 20 yıldır çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle iftihar ediyoruz” dedi.
3.08.2022 Siyaset
15 Temmuz şehidinin adı aile sağlığı merkezine verildi
15 Temmuz şehidinin adı aile sağlığı merkezine verildi 15 Temmuz darbe girişimi sırasında vurularak 21 yaşında şehit olan Batuhan Ergin'in adı Beşiktaş'ta bulunan aile sağlığı merkezine verildi. 
14.07.2022 Yaşam
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor Ev sahibi olmak isteyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlara konut alma imkanı doğacak. Ağustosta başlıyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli olacak. TOKİ tarafından yeni konut kapmanyasının detayları duyuruldu. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, vatandaşların alım güçleri dikkate alınarak ağustos ayında yeni bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını açıkladı.
29.06.2022 Ekonomi
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı Yunanistan Başbakanı Miçotakis skandal eylemlerine devam ediyor. ABD, Almanya ve Fransa gibi ülkelerinden tezlerine destek bulan Yunan Başbakanı Miçotakis, AB zirvesi dönüşü anlaşmalara aykırı silahlandırılan İstanköy ve İstanbulya adalarına koştu. Bu adaların silahtan arındırılmasını isteyen Türkiye, ‘Adaların egemenliğini tartışırız” diye uyarmıştı.
3.06.2022 Dünya
Doktordan sağlık ocağında cinsel ilişki skandalı! Hemşireler suçüstü yaptı! 4 hastasıyla...
Doktordan sağlık ocağında cinsel ilişki skandalı! Hemşireler suçüstü yaptı! 4 hastasıyla... Sağlık ocağında cinsel ilişki skandalı. Hastalarıyla sağlık ocağında cinsel ilişkiye giren Dr. İ.H.S. (53) açığa alındı. Doktorun cinsel ilişkiye girdiği kadının da olayı doğruladığı öğrenildi. Doktorun 4 hastasıyla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi. Bunun yanında birçok hastaya da elle tacizde bulunduğu söylendi.
12.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Ocağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık ocağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.