Sağlık Durumu

Sağlık Durumu

Son dakika sağlık durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.828 sağlık durumu haberi bulunmuştur. Tüm sağlık durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan Şoray'ın sağlık durumu açıklandı!
Türkan Şoray'ın sağlık durumu açıklandı! Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray'a geçtiğimiz günlerde zatürre teşhisi koyulmuştu. Yeşilçam'ın usta ismi sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
23.05.2024 Magazin
Ebru Polat  ünlüleri topa tuttu: Parayı bulan ünlülerin şımarıklığı
Ebru Polat ünlüleri topa tuttu: Parayı bulan ünlülerin şımarıklığı Ünlü oyuncu Müjde Uzman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yaşadığı sağlık sorunlarından ve mesleğinin zorluklarından bahsetmişti. Bunun üzerine tükenmişlik sendromuna yakalandığı yönünde haberler yapılan Uzman, bu iddiaları yalanlamıştı. Oyuncunun sağlık durumu, 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu. Ebru Polat, konuk olarak katıldığı programda tükenmişlik sendromu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
22.05.2024 Magazin
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor!
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor! İstanbul'un Silivri İlçesinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor hazırlandığı belirtildi.
21.05.2024 Gündem
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Emir Abdüllahiyan ve beraberindeki üst düzey yetkililer için ilk cenaze töreni bugün düzenleniyor...
21.05.2024 Gündem
Settar Tanrıöğen setlere dönecek mi? Sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Settar Tanrıöğen setlere dönecek mi? Sağlık durumu hakkında bilgi verdi 26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye giden ve yapılan tetkikler sonrası beyin kanaması geçirdiği saptanan Settar Tanrıöğen, 1.5 aylık süreçte 3 kez ameliyat oldu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen usta oyuncu ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sağlık durumu hakkında bilgi verirken, setlere dönüş sürecine de değindi.
18.05.2024 Magazin
Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun sağlık durumu açıklandı! Hayati tehlikesi devam ediyor..
Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun sağlık durumu açıklandı! Hayati tehlikesi devam ediyor.. Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun Facebook resmi hesabından açıklama geldi.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.Slovakya Ulusal Konseyi Başkan Yardımcısı ve ana muhalefet partisi Progressive Slovakia lideri Michal Simecka, Başbakan Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırıyı kınadı.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.
15.05.2024 Dünya
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri ROP muayenesi, prematüre bebeklerde görme kaybını önlemek için kritik öneme sahiptir. Peki, Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek?
14.05.2024 Yaşam
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
Tanyeli hastalığını anlattı: 47 kiloya düştüm
Tanyeli hastalığını anlattı: 47 kiloya düştüm Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli ile eşi İlker Sünneli önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaşan Tanyeli 47 kiloya kadar düştüğünü söyledi
8.05.2024 Magazin
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Firdevs Hanım karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Nebahat Çehre, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin menajeri Serkan Kaya'dan açıklama geldi.
7.05.2024 Magazin
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024 Gündem
Şebnem Ferah aranıyor! Hayranları imza kampanyası başlattı
Şebnem Ferah aranıyor! Hayranları imza kampanyası başlattı Rock’ın efsane ismi şarkıcısı Şebnem Ferah için bir hayranı imza kampanyası başlattı. Ferah'a seslenilerek sağlık durumu hakkında açıklama yapması istenen kampanya büyük ilgi gördü.
4.05.2024 Magazin
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kritik maçın 81. dakikasında Başkent ekibinin yıldız futbolcusu Olimpiu Morutan, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rumen futbolcu, sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Başkent ekibi, gece yarısı Morutan'ın son durumunu açıkladı.
24.04.2024 Beşiktaş
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Magazin
Fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı... Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı... Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Magazin
Beşiktaş'ta sakatlık depremi! Ante Rebic ameliyat olacak
Beşiktaş'ta sakatlık depremi! Ante Rebic ameliyat olacak Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden Hırvat futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
12.04.2024 Beşiktaş
Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirten Eskişehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.Sungur,"Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş Türk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024 Magazin
Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? Nuri Alço hangi filmlerde oynadı? Nuri Alço'nun sağlık durumu...
Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? Nuri Alço hangi filmlerde oynadı? Nuri Alço'nun sağlık durumu... Nuri Alço'nun sağlık durumu yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? Nuri Alço hangi filmlerde oynadı? Nuri Alço'nun sağlık durumu...
7.04.2024 Gündem
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü .Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı! Son durumunu doktoru açıkladı
Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı! Son durumunu doktoru açıkladı ÜMRANİYE Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Sanatçı Kadir İnanır, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak Nöroloji Servisine alındı. Doktoru son durumu paylaştı.
1.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.