Safiye

Safiye

Son dakika Safiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Safiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Safiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Safiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan safiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 955 safiye haberi bulunmuştur. Tüm safiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. İşte Faik Öztürk’ün son durumu…
25.04.2024 Magazin
Safiye Soyman Survivor'daki favorisini açıkladı! 'Acun Ilıcalı'yı çok sinirli gördüm’
Safiye Soyman Survivor'daki favorisini açıkladı! 'Acun Ilıcalı'yı çok sinirli gördüm’ Kıbrıs'ta önceki gün konser veren Safiye Soyman, sahne sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Survivor All Star 2024'ü izlediğini söyleyen Soyman, yarışmadaki favorisini de açıkladı. Öte yandan şarkıcı, konseyde sinirlendiği anlar gündem olan Acun Ilıcalı'dan da bahsetti.
5.03.2024 Magazin
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı Bülent Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı programda çarpıcı itiraflarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile üç sene aşk yaşadığını açıklayan Bülent Ersoy şimdi ise biten evliliklerinin nedenini anlattı.
23.12.2023 Magazin
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu!
Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu! Kayseri'de aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 16 yıl hapse mahkum edilen otomobil sürücüsü Adnan Özdemir'in (50) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi 3'üncü Ceza Dairesi'nce de onandı.
20.11.2023 Gündem
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu Eskişehir'de, restorana pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla tutuklanan Ahmet Alkışlar, 'Kadına ve çocuğa karşı kasten öldürmeye teşebbüs', 'Mala zarar verme', 'İş yeri dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 38,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alkışlar, son ifadesinde, "İş yerinde kadını ve çocuğunu görmedim. Bir kadına ve çocuğa ateş edecek kadar cani değilim" dedi.
15.11.2023 Gündem
Safiye Soyman'ın süper lüks evi manzarası ile dikkat çekiyor
Safiye Soyman'ın süper lüks evi manzarası ile dikkat çekiyor Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi gündem oldu. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.
12.11.2023 Magazin
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Seda Sayan herkesi Instagram’dan sildi! Sadece 2 kişi kaldı
Seda Sayan herkesi Instagram’dan sildi! Sadece 2 kişi kaldı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan, tüm arkadaşlarını sildi. Yakın dostu Safiye Soyman'ı da takipten çıkan Sayan, sadece iki kişiyi takip ediyor.
17.09.2023 Magazin
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
6.09.2023 Magazin
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti Türkiye’nin ilk kadın doktoru Safiye Ali’nin ismi Almanya’nın Dortmund kentinde bir caddeye verildi. Dortmund Belediyesi ayrıca 1916’da doktorluk eğitimi için bu ülkeye giden Safiye Ali adına tıp ödülü verecek.
18.08.2023 Gündem
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı!
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı! Safiye Soyman, yaklaşık 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü! Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Fotoğrafında abartılı bir filtre kullanan ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
14.05.2023 Magazin
Safiye Soyman: Estetikler Faik'in hoşuna gidiyor
Safiye Soyman: Estetikler Faik'in hoşuna gidiyor Yaptırdığı estetiklerle adından söz ettirne Safiye Soyman, 23 yıldır Faik Öztürk ile birlikte. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan şarkıcı, hayat arkadaşı ile yıllar önce aralarında geçen kıskançlık olayını anlattı. Safiye Soyman, yaptırdığı estetik işlemleri de sıraladı.
3.05.2023 Magazin
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi Sunucu ve oyuncu Eser Yenenler’in kendisini domuza benzeterek karikatürünü çizdiği ve hakaret içerikli açıklamalar yaptığı iddiasıyla şikâyetçi olduğu karikatürist Öznur Kalender hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
25.04.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının son halleri gündem oldu. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’ da Polat’ın kardeşi Safiye’ye Gaye Gürsel hayat veriyordu. Dizinin üzerinden seneler geçmesine rağmen adeta yıllara meydan okuyan Gürsel’in son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
24.04.2023 Magazin
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi!
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve yüz gerdirme operasyonu sonrası önceki gün alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) 135'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada, bilirkişilerce incelenen hesap hareketleri mahkemeye sunulan Gökçe çiftinin 24 milyon değerindeki 47 Bitcoini başka hesaplara aktardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
Restoran işleten Ermiş ailesini hedef alan pompalı tüfekli saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı
Restoran işleten Ermiş ailesini hedef alan pompalı tüfekli saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı Eskişehir’de bir işletmeye pompalı tüfekle ateş eden şahıs, dükkân sahibi tarafından etkisiz hale getirilirken, korku filmlerini aratmayan kurşunlanma anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
3.03.2023 Gündem
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından günler geçmesine rağmen güzel haberler gelmeye devam ediyor. 8 yaşındaki kızıyla birlikte 101 saat sonra enkaz kurtarılan Cem Okur, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
13.02.2023 Gündem
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı, hayat arkadaşı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
23.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Camii açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Camii açılışını yaptı İstanbul’da restorasyonu tamamlanan Yeni Camii'nin yeniden ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütünüyle camide namazımızı eda ederken şöyle kubbeyi zeminden seyrettiğimde adeta yepyeni bir Yeni Cami'nin meydana geldiğini gördüm." dedi.
6.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Safiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki safiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.