TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?  Depremzedeler için yapılan ortak yayında "Türkiye Tek Yürek" programında dikkat çeken bir bağış da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Başkan Yazıcı, yardım kampanyası için de 7 milyon TL bağış yaptı. Söz konusu bağıştan sonra Şadi Yazıcı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı kimdir, nereli, kaç yaşında? 
16.02.2023 Gündem
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir? İşte Şadi Yazıcı’nın biyografisi!
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir? İşte Şadi Yazıcı’nın biyografisi! Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, katıldığı açılış ve programlarla sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Asıl mesleği doktorluk olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın biyografisi merak ediliyor. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir? İşte Şadi Yazıcı’nın biyografisi!
25.10.2022 Gündem