Saadet Zinciri

Saadet Zinciri

Son dakika saadet zinciri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saadet zinciri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saadet zinciri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saadet Zinciri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saadet zinciri gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 saadet zinciri haberi bulunmuştur. Tüm saadet zinciri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Türkiye'ye sarsan dolandırıcılık olayı! Fatih Terim ilk kez konuştu
Türkiye'ye sarsan dolandırıcılık olayı! Fatih Terim ilk kez konuştu Bankacı Seçil Erzan'ın başta ünlü futbolcular olmak üzere çok sayıda kişiyi dahil ettiği 'saadet zinciri'nin çökmesine 'AirTag' adı verilen takip cihazı sebep oldu. Bir iş insanı, Seçil Erzan'a gönderdiği ve takip etmek için 'AirTag' yerleştirdiği para dolu çantanın eski futbolcu Semih Kaya'ya gitmesi üzerine sistemi açığa çıkardı. Öte yandan Fatih Terim, hakkında çıkan iddialara ilişkin ilk kez konuştu.
26.11.2023 Gündem
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), son günlerde sosyal medyada da yayılmaya başlayan “kar ortaklığı modeline dayalı yenilenebilir enerji kaynaklardan elektrik üretme” iddiasındaki dolandırıcılık amaçlı reklamlara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması, bu şirketlerin elektrik üretim lisansı yoksa mutlak surette yatırımdan kaçınılması gerektiğine dikkat çekti. EPDK tarafından ilgili reklamlara yönelik gerekli adli ve hukuki süreçler başlatıldığı bildirildi.
18.11.2023 Ekonomi
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı Antalya'da yaşayan Emine Sapmaz (43), dairesinin satış işlemi için tapu fotoğrafını gönderdiği kiracısı Oğuz A.'nın, evi bir başkasına kiraladığını öğrendi. İmzasının taklit edilip kendisinin yurt dışındaymış gibi gösterildiğini belirten Sapmaz, evde gizli bir bölmedeki altın ve paralarının da çalındığını iddia etti.
6.09.2023 Yaşam
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri Tatile çıkma planı yapanlara uzmanlarsan kritik uyarı geldi. Özellikle uygun fiyatlı tatil paketi satın almak isteyenler internet üzerinden karşılarına çıkan ilk siteleri değerlendiriyor. Ancak bu siteler çoğunlukla 'çakma' oluyor. Peki tatil satın alırken dolandırıcıların hedefi olmamak için neler yapılabilir.
21.08.2023 Gündem
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin ATM kullanan pek çok vatandaş sıkışan paralar nedeniyle mağdur oluyor. Parayı alamadığı halde ücret hesabından çekilmiş gibi düşüyor. Bankaya başvuran vatandaşlar, uzun süreçler sonrasında ancak paralarını alabiliyor. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, ATM’de parası sıkışarak hak kaybı yaşayanlara yol gösterecek açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Ekonomi
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
Araba kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! Yaptırımı yok ama uzun yolda tehlikeli oluyor
Araba kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! Yaptırımı yok ama uzun yolda tehlikeli oluyor Tatile çıkmak amacıyla uzun yola çıkanlara uyarılar art arda geldi. SİSODER Başkan Vekili Şükrü Okatan, terlikle araba kullanmaya ilişkin iddiaları yanıtlarken, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Elif Çandır da uzun yola çıkarken nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyelerde bulundu.
27.07.2023 Gündem
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
Nafaka kararı! Boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayan çiftleri ilgilendiriyor
Nafaka kararı! Boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayan çiftleri ilgilendiriyor Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayanların nafaka borcunu ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Boşandıktan sonra fiili birliktelikleri devam etiği halde mahkemelik olan çiftlerde nafaka borçlusu, nafaka alacaklısı ile oturduğunu ve kendisi tarafından bakılma durumunu tanıkla ispat edebilir" dedi.
19.07.2023 Gündem
Antalya Orman Bölge Müdürü uyardı: 20 gün mangal yakmayın
Antalya Orman Bölge Müdürü uyardı: 20 gün mangal yakmayın Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, kentteki yüksek sıcaklık ile düşük neme dikkati çekip, orman yangınlarının yüzde 90'nın insan eliyle çıktığını söyledi. Dikici, "İhmal çok fazla. Tarlada anız yakılıyor. Sera yaparken demir kesiliyor; kıvılcım çıkıyor. Mangal var. 20 gün mangal yakmasak ne olur? Restoranda yiyin" dedi.
19.07.2023 Gündem
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor Dünya için önemli ve kritik olan tahıl anlaşmasından Rusya'nın çekilmesinin yankıları sürüyor. Dünya krizden bir çıkış yolu ararken Newsweek'ten çarpıcı bir Erdoğan analizi geldi. Erdoğan'ın krizdeki rolüne dikkat çeken ABD'li dergi Putin ve Zelenski'nin Erdoğan'ın desteğini alabilmek için savaştığını yazdı.
19.07.2023 Dünya
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Elazığ’da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.
19.07.2023 Yaşam
Yeni saadet zinciri ortaya çıktı, oltalama yöntemini kullanıyorlar! '3 ay sonra çökecek'
Yeni saadet zinciri ortaya çıktı, oltalama yöntemini kullanıyorlar! '3 ay sonra çökecek' Dolandırıcılar yüksek gelir sağlamak isteyen vatandaşları tuzağına düşürmeye devam ediyor. Günlük 3 bin TL kazanma vaadine kapılanlar elinde olan parasını da kötü niyetli kişilere kaptırıyor. Dolandırıcılar bu kez de dijital platformları kullanıyor.
19.07.2023 Gündem
SAS Holding vurgunu olayında yeni görüntüler ortaya çıktı
SAS Holding vurgunu olayında yeni görüntüler ortaya çıktı İki yıl önce gaspçılar Sibel Koçan’ı öldürmüş, Süleyman Aydın ise 32. kattan atlayarak intihar etmişti. Çiftin başında olduğu saadet zincirinde operasyon sürüyor. Kardeş Sema Koçan’ın, vurgun parası 143 milyon TL’yi valiz ve kolilerle kaçırttığı görüntüler ortaya çıktı.
10.06.2023 Gündem
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı SAS Holding'in sahibi Süleyman Aydın'ın intiharı ve Sibel Koçan'ın öldürülmesinin ardından binlerce kişinin dolandırıldıkları iddiasıyla başlatılan soruşturmada, 71 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı. Baskınlarda 50 şüpheli yakalandı.
2.06.2023 Gündem
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı Manisa’da eylül ayında bir firmadan kiraladıkları ve 1 yıllık kirasını peşin verdikleri dairelerine 7 aydır giremeyen Eda Demir isimli genç kadın, hukuk mücadelesi başlattı. Kendilerine bir muhatap bulamadıklarını kaydeden mağdur kiracı Eda Demir, aylardır yaşadıkları çıkmazı anlattı.
12.04.2023 Yaşam
'Saadet zinciri' vurgunu! 60 milyonla kayıplara karıştı
'Saadet zinciri' vurgunu! 60 milyonla kayıplara karıştı Manisa'nın 3 ilçesinde, bir marketler zincirinde bölge sorumlu müdürü olan İ.A.'nın (40), çok sayıda kişiyi toptan şeker alıp, pazarlayarak, haftalık yüzde 10 kar payı verme vaadiyle yaklaşık 60 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. Saadet zinciri yöntemiyle dolandırıcılık yapıp 10 gün önce ortadan kaybolduğu öne sürülen İ.A.'nın yakalanması için polis çalışma başlattı.
12.04.2023 Yaşam
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) 135'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada, bilirkişilerce incelenen hesap hareketleri mahkemeye sunulan Gökçe çiftinin 24 milyon değerindeki 47 Bitcoini başka hesaplara aktardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı 24 yaşındaki kripto yatırımcısı Aiden Pleterski iflasın eşiğinde. Yatırımcılardan 29 milyon dolar çaldığı iddia edilen Pleterski'nin kaçırıldığı ve fidye için işkence gördüğü ortaya çıktı.
26.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Saadet Zinciri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saadet zinciri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.