Rus Kadın

Rus Kadın

Son dakika rus kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 rus kadın haberi bulunmuştur. Tüm rus kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus kadın çıldırdı, ortalığı savaş alanına çevirdi!
Rus kadın çıldırdı, ortalığı savaş alanına çevirdi! Antalya’da sinir krizi geçiren Rus uyruklu kadın, apartmanın 4’üncü katındaki dairesindeki mutfak mermerlerini söküp sokağa fırlattı. Olayda iki araç zarar görürken ortalık savaş alanına döndü. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilen Rus kadın karakola götürülürken, tüm bu yaşananlar, zemin kattaki kahvehanede okey oynayanların oyununu bölmeye yetmedi.
25.01.2023 Yaşam
Kadın polisler pozlarını paylaştı sosyal medya karıştı! Rusya'dan gelen görüntüler olay oldu...
Kadın polisler pozlarını paylaştı sosyal medya karıştı! Rusya'dan gelen görüntüler olay oldu... Rus kadın polislerin sosyal medyadaki paylaşımları büyük ilgi gördü. İnternet dünyasının renkli kareleri sık sık bu ülkeden geliyor. Bu kez başroldeki isimler ise güvenlik güçleri.
16.05.2022 Yaşam
Rus kadın şaşkına çevirdi! Camide bale yapmıştı; bu kez de bir eve izinsiz girdi
Rus kadın şaşkına çevirdi! Camide bale yapmıştı; bu kez de bir eve izinsiz girdi Antalya’da daha önce camide namaz için bekleyen cemaatin önünde bale yaparak gündeme gelen ve polis tarafından güçlükle camiden çıkarılan Rus kadın, bu kez bir eve sahibinden izinsiz girdi. Polis tarafından yakalanan kadının, “Yok yorum yapmıyorum. Yorumu siz yapın. Resmen iftira atıyorlar. Suç işliyor. Siz gidin polise şikayetçi olun. Ben köye gidiyorum. Bıktım sizden” sözleri şaşkınlık oluşturdu.
9.12.2021 Gündem
Sosyal medya fenomeni, konuk ettiği kadını canlı yayında darbetti
Sosyal medya fenomeni, konuk ettiği kadını canlı yayında darbetti Rusya'da sosyal medya fenomeni Andrei Burim, konuk ettiği Alena Efremova adlı kadını canlı yayında darbetti. Canlı yayında Burim'in kendisinden çıplak fotoğraflarını istediğini belirten Efremova, daha sonra Burim tarafından darbedildi.
21.10.2020 Dünya
Kendini vampir sanıp beraber yattığı sevgilisini...
Kendini vampir sanıp beraber yattığı sevgilisini... 22 yaşındaki Rus kadın, filmdeki karakterden etkilenerek kendini vampir sandı ve erkek arkadaşını gece yarısı uyandırarak göğsünden bıçakladı.
16.11.2018 Dünya
Sürpriz gelişme! Karlov cinayetinde Rus kadın...
Sürpriz gelişme! Karlov cinayetinde Rus kadın... Rus Büyükelçi'nin öldürülmesiyle ilgili soruşturmada bir Rus kadın tutuklandı
29.09.2021 Gündem
IŞİD’e katılmak isteyen Rus kadına teşhis konuldu!
IŞİD’e katılmak isteyen Rus kadına teşhis konuldu! IŞİD’e katılmak amacıyla Suriye’ye geçmeye çalışırken Türkiye’de yakalanıp sınır dışı edilen Rus vatandaşı Varvara Karaulova’ya ‘şizotipal kişilik bozukluğu’ teşhisi konduğu belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Ateşli dansı Rus polisi işinden etti
Ateşli dansı Rus polisi işinden etti İngiliz The Sun gazetesinin haberinde sadece Kristina adıyla anılan polis, Facebook'ta polislerin kurduğu özel bir gruba riskli hareketlerini yansıtan bir video yükledi. Ancak video ortaya çıkar çıkmaz, Kristina işten atıldı.
11.07.2016 Dünya
Sharapova'nın doping tedavisi en az 1 ay sürecek
Sharapova'nın doping tedavisi en az 1 ay sürecek Rus kadın tenisçi Maria Sharapova'nın kullandığını itiraf ettiği meldonyum adlı yasaklı maddenin üretici firması, ilacın tedavi süresinin 4-6 hafta olduğunu açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IŞİD'e aracılık eden 4 Türk vatandaşı yakalandı
IŞİD'e aracılık eden 4 Türk vatandaşı yakalandı ADANA'da terör örgütü IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitmek isteyen yabancı uyruklu 13 kişi ile onlara aracılık eden 4 Türk yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Rus kadın yılbaşı eğlencesinde bıçaklandı
Rus kadın yılbaşı eğlencesinde bıçaklandı İstanbul Sarıyer'de yılbaşı eğlencesinde çıkan kavgada Akbingül çifti ve arkadaşları bıçaklı saldırıya uğradı. Göğsünden bıçaklanan Ksenia Akbingül, ağır yaralandı
2.01.2016 Yaşam
Rus kadının benzin pompasıyla imtihanı
Rus kadının benzin pompasıyla imtihanı Rusya'da gerçekleşen olayda kadın sürücünün yakıt pompası ile imtihanı araç kamerasına böyle yansıdı.
23.08.2015 Yaşam
Çıplak motorcu kız Rusya'yı karıştırdı
Çıplak motorcu kız Rusya'yı karıştırdı Rusya'da çekilen ve sosyal medyada büyük şok yaratan görüntülerde bir kadın çırılçıplak motorsiklete binerken görülüyor. Rusya'nın Oryol şehrinde çekilen videoda çıplak kadın sadece kask ile bir çift ayakkabı giyiyor.
21.08.2015 Dünya
Avukat Rus kadına kurşun yağdırdı
Avukat Rus kadına kurşun yağdırdı ANTALYA’daki yazlık sitede tatil yapan Diyarbakır Barosu’na kayıtlı avukat 35 yaşındaki Mustafa Kemal S., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı komşusu Rus avukat Ludmilla Drazdova’yı, Türk eşinin yanında tabancayla ateş ederek 4 kurşunala ağır yaraladı.
30.06.2015 Yaşam
18 kiloluk tümör çıkardılar!
18 kiloluk tümör çıkardılar! Organları sıkışan kadın ameliyattan sonra...
7.09.2012 Sağlık
Ata’nın anısına büyük saygısızlık!
Ata’nın anısına büyük saygısızlık! Yalova’daki Atatürk Köşkü'nde alem yapıldığı iddia edildi...
29.09.2021 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Ugandalı Mariem Nabatanzi dünya rekoru kırdı! 40 yaşında tam 44 çocuk...
Ugandalı Mariem Nabatanzi dünya rekoru kırdı! 40 yaşında tam 44 çocuk... Ugandalı Mariem Nabatanzi isimli kadın dünya rekoruna imza attı. Nadir görülen genetik bir durumu olan Mariem, 40 yaşında tam 44 çocuk doğurdu. İşe eşi benzeri görülmemiş hikayenin detayları...
25.06.2022 Dünya
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler Ukrayna'nın başkenti Kiev'in dışındaki bir otoyolda elleri havada bir kişinin Rus birlikleri tarafından vurulduğu anlara ilişkin görüntüler tüm dünyada paylaşıldı. Rus güçlerin ayrıldığı bölgelerde korkunç görüntüler ortaya çıktı.
2.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Putin savaşı bu yüzden kaybedecek! İşte en büyük düşmanı...
Putin savaşı bu yüzden kaybedecek! İşte en büyük düşmanı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken haber ajansları cepheden ve siyasilerin demeçlerinden anlık bilgi ve görüntüleri yayınlamaya devam ediyor. Ancak yaşadığımız çağın belki de en büyük habercisi ve silahı bambaşka bir aygıt ve eski bir büyükelçinin flaş açıklamasına göre Rus lider Putin'in sonu da bu şekilde gelecek...
9.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.