Rosneft

Rosneft

Son dakika rosneft haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rosneft ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rosneft haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rosneft

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rosneft gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 rosneft haberi bulunmuştur. Tüm rosneft haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya: Ukrayna ordusu Belgorod kentindeki petrol deposunu vurdu
Rusya: Ukrayna ordusu Belgorod kentindeki petrol deposunu vurdu Rusya'da Belgorod şehrinin valisi Vyacheslav Gladkov, Ukrayna ordusuna ait helikopterlerin şehirdeki petrol deposuna saldırı gerçekleştirdiğini belirtti.
1.04.2022 Dünya
Moskova Borsası işlemlere başlıyor
Moskova Borsası işlemlere başlıyor Rusya-Ukrayna savaşının başlamasıyla birlikte işlemleri durdurulan ve yaklaşık 1 aydır kapalı kalan Moskova Borsası bugün yeniden sınırlı hisse ile işlem görmeye başlayacak.
24.03.2022 Ekonomi
Putin'in sadık gücü Silovikler! Bakın aralarında kimler var...
Putin'in sadık gücü Silovikler! Bakın aralarında kimler var... Ukrayna topraklarına Rus ordusunun girmesiyle başlayan savaş sürerken, askeri harekatın mimarları olarak anılan ‘Kremlin sadıkları’ Siloviklerin gücü her geçen gün artıyor. Vladimir Putin'in en güvenilir danışmanları olan ve yakın çevresinin kalbindeki adamlar olarak anılan Silovikler, Rusya’nın dış dünyayla bağlarının her geçen gün azalmasıyla nüfuslarını artırmaya devam ediyor. İşte Batı medyası tarafından 'Putin'in endişelerini körükleyen seçkin grup' olarak anılan Siloviklerin hikayesi...
19.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Ülkenin pek çok noktasındaki çatışma ve bombardımanlar devam ederken Kremlin'den 'Rusya konuşmaya hazır, Moskova Ukraynalıları bekliyor' açıklaması geldi. Ukrayna lideri Zelenski dakikalar içinde bu çağrıya olumsuz yanıt verdi. Ancak ilerleyen saatlerde Rusya, Ukrayna heyetinin görüşmeler için yola çıktığını duyurdu. Putin ise NATO'nun agresif açıklamaları üzerine 'Rus Nükleer Caydırıcı Kuvvetleri'ne 'yüksek alarma' geçme emri verdi. Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitry Kuleba "Rus ordusu peş peşe mağlubiyet yaşadıktan sonra bize ön şartsız görüşme yapabileceklerini bildirdiler. Bu şimdiden Ukrayna için bir zaferdir." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.02.2022 Dünya
Tarihi düşüş sonrası akaryakıtta büyük indirim beklentisi!
Tarihi düşüş sonrası akaryakıtta büyük indirim beklentisi! Brent petrol fiyatlarının yüzde 30 düşüşle 31 dolar civarına gerilemesinin ardından gözler Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin fiyatında 82 kuruş motorin fiyatında ise 65 kuruşluk indirim beklentisi oluştu. Petroldeki düşüş Suudi Arabistan, Rusya ve ABD'yi vuracak.
9.03.2020 Ekonomi
Rusya'dan Doğu Akdeniz'de Türkiye ile iş birliği sinyali
Rusya'dan Doğu Akdeniz'de Türkiye ile iş birliği sinyali Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Akdeniz'de Rus şirketlerin başarılı enerji projelerinde yer aldığını belirterek, "Eğer ticari açıdan tüm tarafların yararına projeler olursa, Rus şirketleri Doğu Akdeniz'de Türkiye ile iş birliğine yönelik kararlar alabilir." dedi.
26.07.2019 Dünya
Rusya, Türkiye’ye 1 milyon ton petrol verecek
Rusya, Türkiye’ye 1 milyon ton petrol verecek Aralık ayından itibaren İzmir’de bulunan SOCAR’ın Star Rafinerisi’ne yılda 1 milyon tonluk Rus petrolü temin edilecek.
2.09.2018 Ekonomi
Akdeniz`de dengeleri değiştirecek keşif
Akdeniz`de dengeleri değiştirecek keşif Mısır açıklarında çalışmalar yürüten enerji şirketleri tarafından dünyanın en büyük doğalgaz sahalarından birinin keşfedildiği ve Mısır hükümetinin söz konusu keşfi duyurmaya hazırlandığı bildirildi.
28.06.2018 Dünya
Türkiye’ye hep inandı cesaretle yatırım yaptı
Türkiye’ye hep inandı cesaretle yatırım yaptı Erdoğan Demirören denince akla vatanı, bayrağı, milleti için durmak bilmeden yatırım yapan, kazandığının tamamını Türkiye’de yatırıma, istihdama dönüştüren bir iş insanı portresi geliyor. Demirören’in 19’unda adım attığı iş hayatı başarılarla doluydu. En kötü zamanlarda bile Türkiye’ye güvenip yatırım yapan duayen bir iş insanıydı
8.06.2018 Gündem
Son dakika... Ortalık bu skandalla çalkalanıyor! ABD ile Katar...
Son dakika... Ortalık bu skandalla çalkalanıyor! ABD ile Katar... Katarlı eski diplomat, Michael Cohen'in ABD'de muhtemel bir Katar yatırımıyla ilgili konuşma hizmetleri için 1 milyon dolarlık bir ücret talep ettiğini iddia etti.
17.05.2018 Dünya
Rusya'da sular ısınıyor! 'Putin yüzleşecek'
Rusya'da sular ısınıyor! 'Putin yüzleşecek' Rusya kanunen iki hafta içinde yenilenmesi gereken hükümeti konuşuyor; aslında heyecanla tartışıyor desek, yerinde olur. Seçilmiş devlet başkanı, yeni hükümeti oluşturmak zorunda. Fakat bu “yeni” hükümetin eskisinden farklı olacağına dair ümit besleyen kimse de pek yok.
30.04.2018 Dünya
Rusya, OPEC anlaşmasını ilk defa tam karşılayamadı
Rusya, OPEC anlaşmasını ilk defa tam karşılayamadı Rusya, mart ayında günlük 10,97 milyon varil petrol üreterek, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile varılan üretim kısıntısı anlaşmasını ilk defa tam karşılayamadı.
2.04.2018 Dünya
‘Kaçak’ oligarklar Putin’den af peşinde
‘Kaçak’ oligarklar Putin’den af peşinde Rusya’da haklarında açılan davalar nedeniyle yurt dışına kaçan onlarca oligarkın, ülkelerine geri dönmek için Devlet Başkanı Putin’le pazarlığa oturduğu öne sürüldü
5.02.2018 Dünya
Eski Rus bakan rüşvetten 8 yıl hapse mahkum edildi
Eski Rus bakan rüşvetten 8 yıl hapse mahkum edildi Moskova'nın Zamoskvoretsky mahkemesi, eski ekonomik kalkınma bakanı Alexei Ulyukayev'i, Rosneft müdürü Igor Sechin'den rüşvet almaktan suçlu bularak sekiz yıl hapis cezasına ve 2.2 milyon dolar para cezasına çarptırdı.
15.12.2017 Dünya
Rosneft Kuzey’in petrolüne sızıyor
Rosneft Kuzey’in petrolüne sızıyor Bağımsızlık referandumu ile hem Türkiye hem de Irak merkezi yönetiminin tepkisini çeken Kuzey Irak Kürt Yönetimi, petrol boru hatlarının yüzde 60 hakkını Rus Rosneft’e teslim ediyor. Ruslar, Kürt yönetimine bütçe açıklarını kapatması için kredi de açıyor
20.10.2017 Ekonomi
Rusya ve IKBY arasında petrol anlaşması
Rusya ve IKBY arasında petrol anlaşması Rus petrol şirketi Rosneft ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Kuzey Irak'taki 5 blokta petrol keşfine başlanması konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi.
18.10.2017 Dünya
Kral Selman'ın Moskova'daki zor anları!
Kral Selman'ın Moskova'daki zor anları! Rusya'yı ziyaret eden ilk Suudi Arabistan Kralı olan 81 yaşındaki Selman bin Abdulaziz, uçaktan inerken yürüyen merdivenin bozulmasıyla yürümek zorunda kaldı.
5.10.2017 Dünya
Suudi Arabistan'dan 1 milyar dolarlık anlaşma!
Suudi Arabistan'dan 1 milyar dolarlık anlaşma! Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdulaziz'in Perşembe günü Rusya'ya yapacağı ziyaret, bölge ülkeleri tarafından çok yakından takip edilirken, özellikle enerji alanında büyük anlaşmalara imza atılması bekleniyor.
3.10.2017 Dünya
Suudi Kral'dan Rusya'ya tarihi ziyaret
Suudi Kral'dan Rusya'ya tarihi ziyaret Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in ekim başında Rusya’yı ziyaret edeceğini duyurdu.
26.09.2017 Dünya
Son dakika: Barzani geri adım atmıyor! Gerginlik had safhada
Son dakika: Barzani geri adım atmıyor! Gerginlik had safhada Son dakika haberi: Irak'ın Kerkük kentinde peşmergelerin, Türkmen Milliyetçi Hareketi'ne silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi. Ayrıca Irak Federal Mahkemesi, referandumu durdurma kararı aldı. IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ise referandumun ertelenmesine dair bir kararın olmadığını söyledi.
19.09.2017 Dünya
Rus petrol devinden Kuzey Irak’a 1 milyar dolarlık imza
Rus petrol devinden Kuzey Irak’a 1 milyar dolarlık imza Rus petrol şirketi Rosneft, referandum tartışmaları sürerken Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile doğalgaz boru hattı için finansman anlaşmasına imza attı
18.09.2017 Ekonomi
Rusya atağa kalktı! İşbirliğine gidiyor!
Rusya atağa kalktı! İşbirliğine gidiyor! Rus petrol şirketi Rosneft ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Kerkük başta olmak üzere ülkenin petrol sahalarının geliştirilmesi ve yeni sahaların keşfi için işbirliğine gidiyor.
30.06.2017 Dünya
Ukrayna ve Rusya'dan sonra... Dünya çapına yayılıyor!
Ukrayna ve Rusya'dan sonra... Dünya çapına yayılıyor! Ukrayna'nın Çernobil nükleer santralini ve pek çok kurumunu etkileyen siber saldırı Rusya, Avrupa ve ABD'ye de yayıldı. Saldırıyla ele geçirilen bilgisayarları yeniden kullanabilmek için 300 dolar talep ediliyor
27.06.2017 Dünya
Rusya ve Ukrayna'ya siber saldırı şoku!
Rusya ve Ukrayna'ya siber saldırı şoku! Petya isimli virüs ile, Rusya ve Ukrayna’nın petrol, telekomünikasyon ve finans şirketlerine siber saldırı düzenlendiği bildirildi.
27.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rosneft ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rosneft haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.