Rol

Rol

Son dakika rol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rol gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.635 rol haberi bulunmuştur. Tüm rol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabus görmenin nedeni belli oldu! Uzmanı “bizim için ipucu” dedi
Kabus görmenin nedeni belli oldu! Uzmanı “bizim için ipucu” dedi Kabuslar, uykuda yaşanan rahatsız edici deneyimler olarak bilinir. Ancak, yapılan araştırmalar bu sıkıntı verici rüyaların aslında gündüz yaşanan korkular ve stresle başa çıkmada faydalı olabileceğini gösterdi. "Nightmares and Stressful Life Events in a Community Sample of Adolescents" adlı çalışmada, ergenlik dönemindeki gençlerde kabusların stresli yaşam olaylarıyla ilişkili olduğu ve stresle başa çıkma sürecinde önemli bir rol oynayabileceği belirtildi. Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik de çalışmaya atıf yaparak kabusların, bireylerin uyanık yaşamlarındaki duyguları, stresi ve travmatik olayları yansıttığını dile getirdi ve gündüz korkularıyla başa çıkmak için önerilerde bulundu.
19.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla düzenlenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçiler için müjdeler veren Erdoğan, ekipman kredisinin 150 bin liradan 250 bin liraya, küçük baş hayvan için kredinin 400 binden 600 bin liraya, büyük baş için de 1 milyondan 1 buçuk milyona çıkarıldığını duyurdu.
17.05.2024 Gündem
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
Cihangir Ceyhan dileğini açıkladı! ‘Adana’da almak daha kıymetli bizim için’
Cihangir Ceyhan dileğini açıkladı! ‘Adana’da almak daha kıymetli bizim için’ Cihangir Ceyhan, eski rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’nün “İnci Taneleri” dizisindeki performansına övgüler yağdırdı. “Karakterle enerjisi çok tutmuş.” İfadelerini kullanan başarılı oyuncu Adana’ya heykelinin dikilmesini istedi.
17.05.2024 Magazin
Tuba Büyüküstün ile sevgili miydi? Murat Boz cevap verdi: Adı konmamış tuhaf bir enerji
Tuba Büyüküstün ile sevgili miydi? Murat Boz cevap verdi: Adı konmamış tuhaf bir enerji Oyuncu Aslı Enver'le ilişkisinin ardından birçok ünlü isimle adı anılan Murat Boz’a Tuğba Büyüküstün soruldu. 44 yaşındaki popçu, rol arkadaşı Tuba Büyüküstün'le haklarında çıkan aşk iddiası hakkında açıklama yaptı.
17.05.2024 Magazin
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başlarken, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Boks severlerin yakından takip ettiği maçın detaylarını sizler için derledik. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
15.05.2024 Gündem
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu?
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu? Müzikal yaşamına 30 albüm sığdıran Ferdi Özbeğen, 1980'de Gülşen Bubikoğlu, Tanju Gürsu ve Hulusi Kentmen ile "Tanrıya Feryat" gibi filmlerde rol almıştı.  Bir dönemin en sevilen müzisyenlerinden Ferdi Özbeğen, 1990'lı yıllarda yardımcısı Hilmi Mutlu'yu evlat edinmişti. 
15.05.2024 Magazin
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği "Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da aralarında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer hayata veda etti. Peki, Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer kimdi, nereli, kaç yaşında öldü? Cüneyt Gökçer'in gençliği...
14.05.2024 Magazin
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler Ayten Gökçer'in Türk sinemasında önemli bir yeri vardı. Rol aldığı filmler hala hafızalardaki yerini koruyor. En bilinen dizisi ise Kanal D'de ekrana gelen Yılan Hikayesi olmuştu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ayten Gökçer kaç yaşındaydı? İşte Ayten Gökçer'in hayatı ve filmografisi.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor"
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor" Gaziantep’te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi’nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.
15.05.2024 Gündem
GKV’liler Çılgın Buluşları sahneledi! Yüksek performans dikkat çekti
GKV’liler Çılgın Buluşları sahneledi! Yüksek performans dikkat çekti Kuruluşunun 60.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, sahne sanatları alanındaki yetenekleri de sergileyerek geleneksel Türkçe tiyatro etkinlikleri kapsamında bu yıl Çılgın Buluşlar adlı oyunu sahneledi.
15.05.2024 Gaziantep
Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha
Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.
9.05.2024 Magazin
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak Limak Şirketler Grubu’nun, STEM alanlarında kadın istihdamını artırmayı amaçlayan ve ülke sınırlarını aşarak küresel bir sosyal etki hareketine dönüşen projesi Global Engineer Girls (GEG) 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kosova, Kuzey Makedonya, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen mühendis kızları İstanbul’da ağırlayacak.
8.05.2024 Vitrin
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti!
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti! Ünlü oyuncu Furkan Andıç, katıldığı bir programda sevgilisi tarafından ihanete uğradığını açıkladı. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı adlı sinema filminde rol alan Furkan Andıç, Katarsis adlı programda Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.
7.05.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi
6.05.2024 Magazin
Doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi artıyor!
Doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi artıyor! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.'ye (BOTAŞ) ait Silivri ve Tuz Gölü'ndeki doğal gaz depolama tesislerinin kapasitelerinin 2028'de 12 milyar metreküpe çıkarılacağını açıkladı.
5.05.2024 Gündem
Gece uyumadan önce tükettiğinizde harikalar yaratan zeytinyağlı yoğurt! Vücudu şifa ile saran mucize karışım
Gece uyumadan önce tükettiğinizde harikalar yaratan zeytinyağlı yoğurt! Vücudu şifa ile saran mucize karışım Sağlıklı atıştırmalık tercihlerinde yoğurt ve zeytinyağı oldukça önemli bir rol oynar. Yoğurt, sindirim sistemi için gerekli olan faydalı bakterileri içerirken, zeytinyağı da kalp sağlığını destekleyen sağlıklı yağlarla doludur. Peki, bu iki besin bir araya geldiğinde sağlığınızı nasıl etkiliyor?
4.05.2024 Yaşam
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde rol alan Melisa Döngel, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Kuruçeşme'de objektiflere takılan Döngel’in 'aşk' itirafı şaşırttı.
3.05.2024 Magazin
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.