Rize-Artvin Havalimanı

Rize-Artvin Havalimanı

Son dakika Rize-Artvin Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rize-Artvin Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rize-Artvin Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rize-artvin havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 rize-artvin havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm rize-artvin havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde Rize’de milletvekili sayısında bir düşüş yaşadıklarını belirterek “Herhalde yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek bu gayretlerle birlikte inşallah Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum” dedi.
4.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
ROKETSAN, uzun menzilli füze TAYFUN'un yeni görüntülerini paylaştı
ROKETSAN, uzun menzilli füze TAYFUN'un yeni görüntülerini paylaştı ROKETSAN, Türkiye'nin şu ana kadarki en uzun menzilli füzesi TAYFUN'un test atışına ilişkin yeni bir video yayımladı.
13.06.2023 Ekonomi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi Türkiye için bir sevindiren haber de Rize'den geldi. Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ROKETSAN) tarafından geliştirilen yerli füze 'Tayfun'un test atışının 2'ncisi, Rize- Artvin Havalimanı'ndan yapıldı.
23.05.2023 Gündem
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 'Ramazan'ı İstanbul'da geçir' paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul'a getirmeyi planladıklarını açıkladı.  
13.03.2023 Ekonomi
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvinli ailenin evine konuk oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvinli ailenin evine konuk oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri ile Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni sonrasında, Bilal-Seher Tosun çiftinin evine konuk oldu. Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını anlatan Bilal Tosun, "Cumhurbaşkanı'mız anahtar teslimi sırasında bize 'Çayınız var mı?' diye sordu. 'Elbette, sizi bekliyoruz' dedim. Bizleri ziyaret etti, çok mutlu olduk." diye konuştu.
22.11.2022 Gündem
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar?
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Tayfun menzili nedir, özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Roketsan tarafından tasarlanıp geliştirilen yerli ve milli Tayfun Balistik Füzesi'nin ilk test atışı yapıldı. 561 kilometre uzaktaki hedefi vurdu. İşte Tayfun balistik füzesi hakkında merak edilenler…
18.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Yerli füze Tayfun! 561 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabet
Yerli füze Tayfun! 561 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabet Rize'de Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (ROKETSAN) geliştirdiği yerli füze 'Tayfun' test edildi. Karadan denize yapılan uzun menzilli atışta 'Tayfun', 561 kilometre uzaklıktaki hedefi başarı ile vurdu.
18.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden şimdiye kadar 2 milyondan fazla aracın geçiş yaptığını belirterek, "Malkara- Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile yoldan 27,8 milyon kilometre, zamandan 3,6 milyon saat tasarruf sağladık" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden şimdiye kadar 2 milyondan fazla aracın geçiş yaptığını belirterek, "Malkara- Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile yoldan 27,8 milyon kilometre, zamandan 3,6 milyon saat tasarruf sağladık" dedi.
29.08.2022 Ekonomi
Rize'deki kazada yaralanan 8 kişi, ambulans uçakla ülkelerine götürüldü
Rize'deki kazada yaralanan 8 kişi, ambulans uçakla ülkelerine götürüldü  Rize’nin Güneysu ilçesinde duvara çarparak devrilen midibüste yaralanan 24 Suudi Arabistan vatandaşından 16'sı hastanede tamamlanan tedavileri sonrası taburcu oldu. 8'i ise Rize-Artvin Havalimanı’na gelen 2 ambulans uçakla ülkelerine gönderildi.
24.08.2022 Yaşam
Rize-Artvin Havalimanı'nı 3 ayda 196 bin 826 yolcu kullandı
Rize-Artvin Havalimanı'nı 3 ayda 196 bin 826 yolcu kullandı Rize-Artvin Havalimanı’nı ilk üç ayda 196 bin 826 yolcu kullandı.
19.08.2022 Ekonomi
Rize-Artvin Havalimanı son bir ayda yaklaşık 82 bin yolcuyu ağırladı
Rize-Artvin Havalimanı son bir ayda yaklaşık 82 bin yolcuyu ağırladı Türkiye’nin denize dolgu üzerine yapılan ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı’nı son bir ayda 81 bin 486 yolcu kullandı.
8.07.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İlk 6 ayda 75 milyondan fazla yolcu hava yoluyla seyahat etti
Bakan Karaismailoğlu: İlk 6 ayda 75 milyondan fazla yolcu hava yoluyla seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu yılın ilk 6 ayında hava yolunu tercih eden yolcu sayınının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 87 arttığını ve 75 milyon 259 bine yükseldiğini duyurdu. Bakan Karaismailoğlu, bu dönemde Antalya Havalimanı’nda 10 milyon 219 bin 631 yolcu trafiği gerçekleştiğini belirtti.
7.07.2022 Ekonomi
Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı seferi Cidde'ye
Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı seferi Cidde'ye Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Yeşilköy'de projelendirilen, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2'nci, dünyanın ise 5'inci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı uçuşu, hacı adaylarından oluşan kafile ile Suudi Arabistan’ın Cidde kentine yapıldı.
27.06.2022 Ekonomi
Pegasus Hava Yolları açıkladı! 22 Haziran itibarıyla başlıyor
Pegasus Hava Yolları açıkladı! 22 Haziran itibarıyla başlıyor Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Nur Sultan’a ve Rize/Artvin Havalimanı’na, Ankara’dan Bükreş’e uçmaya başlıyor.
10.06.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Onları yalanlamaktan bıkmayacağız
Bakan Karaismailoğlu: Onları yalanlamaktan bıkmayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün TBMM'deki grup konuşmasında İstanbul Havalimanı hakkındaki açıklamalarına ilişkin yanıt vererek, "Bugün Sayın Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasında yaptığı her zaman ki, maalesef üzülerek izlediğimiz yalanların ve hezeyanların tekrarlanması şeklindedir. Biz bunları onlarca kez yalanladık fakat onlar bu yalanları söylemekten bıkmadılar. Biz de onları yalanlamaktan bıkmayacağız" dedi.
7.06.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Yenikapı Kruvaziyer Limanı’nı önümüzdeki aylarda hizmete alacağız
Bakan Karaismailoğlu: Yenikapı Kruvaziyer Limanı’nı önümüzdeki aylarda hizmete alacağız Ulaştrıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Geleneksel Öğle Yemeği Programı'nda konuştu. Karaismailoğlu, "Yenikapı Kruvaziyer Limanı için önemli çalışmalarımız var. ÇED ve planlama süreçlerinde son aşamaya geldik. İnşallah Yenikapı Kruvaziyer Limanı’nı önümüzdeki aylarda hizmete alacağız." dedi.
30.05.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 6A'yı uzaya göndermek için yoğun çaba içindeyiz
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 6A'yı uzaya göndermek için yoğun çaba içindeyiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yerli ve milli haberleşme uydumuz Türksat 6A’yı, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünde uzaya göndermek adına yoğun bir çaba içindeyiz” dedi.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu, son 2 aydaki ulaştırma yatırımlarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, son 2 aydaki ulaştırma yatırımlarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 2 ayda açılışı gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Tokat Havalimanı, Rize-Artvin Havalimanı gibi ulaştırma yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.05.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu yanıtladı: Atatürk Havalimanı tamamen kapatılacak mı?
Bakan Karaismailoğlu yanıtladı: Atatürk Havalimanı tamamen kapatılacak mı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Atatürk Havalimanı'nın tamamen kapatmıyorsunuz. Burada Doğu-Batı açık kalacak ve acil durumlar için kullanılacak" dedi.
17.05.2022 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kaftancıoğlu açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kaftancıoğlu açıklaması! MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin İstanbul il Başkanı için siyaset yolu kapanmıştır. Bu kapsamda kesinleşen ceza 1 yıldan fazla olduğu için tartışmaya mahal kalmamıştır. Kim olursa olsun bunun bedeline katlanmak zorundadır. Herkes haddini bilsin, hukukun sınırlarını zorlamayı aklından bile geçirmesin. Bu devlet sokakta bulunmadı, istikbalimiz spot piyasadan alınmadı. Hiçbir vatan evladı zillete boyun eğmeyecektir." ifadelerini kullandı.
17.05.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı ile bir araya geldi
TBMM Başkanı Şentop, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı ile bir araya geldi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile bir araya geldi.
16.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rize-artvin havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.