Rivaldo

Rivaldo

Son dakika Rivaldo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rivaldo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rivaldo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rivaldo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rivaldo gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 rivaldo haberi bulunmuştur. Tüm rivaldo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şampiyonluk yolunda Ali Koç'un eli kolu bağlandı! Fenerbahçe'de isyan çıktı
Şampiyonluk yolunda Ali Koç'un eli kolu bağlandı! Fenerbahçe'de isyan çıktı Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme yapan ve sezon sonunda yol haritası henüz belli olmayan Jorge Jesus cephesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Brezilya'nın efsane isimlerinden Rivaldo Portekizli teknik adam hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanırken, ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu'nun istihbaratı ise Sarı Lacivertli cephede şok etkisi yarattı.
6.03.2023 Fenerbahçe
Rivaldo'nun İstanbul'a neden geldiği belli oldu! Bomba Jorge Jesus iddiası
Rivaldo'nun İstanbul'a neden geldiği belli oldu! Bomba Jorge Jesus iddiası Süper Lig'in 21.haftasında evinde Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, Brezilya basınında ortaya atılan bir iddia Sarı Lacivertli cephede huzursuzluk yarattı. Rivaldo'nun İstanbul'a gelmesi Jorge Jesus cephesinde hareketliliğe yol açarken, yaşanan gelişmelerin ardından Ali Koç'un atacağı adım ise merak konusu oldu.
26.01.2023 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.11.2022 İddaa
Rivaldo açıkladı! İşte Mourinho'nun yeni adresi
Rivaldo açıkladı! İşte Mourinho'nun yeni adresi Tottenham'la yollarını ayıran Mourinho kariyerine Brezilya'da devam edebilir.
23.04.2021 Futbol
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Fransa'da hedef Yusuf Yazıcı! Yaptıkları unutuldu acımasızca eleştirildi...
Fransa'da hedef Yusuf Yazıcı! Yaptıkları unutuldu acımasızca eleştirildi... Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçında Lille, Ajax'a kendi sahasında yenilince Fransızlar Yusuf Yazıcı'yı eleştirmeye başladılar.
20.02.2021 Fransa
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!"
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!" Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Bulgar basınına geniş bir röportaj verdi. 46 yaşındaki eski sol bekten Sarı Kırmızılı takımdaki günleri, 2002 Dünya Kupası ve Premier Lig'de oynadığı dönemle ilgili çok çarpıcı itiraflar geldi.
21.10.2019 Futbol
Rivaldo: Mbappe 280 milyon euro etmez!
Rivaldo: Mbappe 280 milyon euro etmez! Barcelona, Milan ve Brezilya Milli Takımı'nın efsanevi isimlerinden Rivaldo, Real Madrid'in transfer gündemindeki Kylian Mbappe ile ilgili flaş bir yorumda bulundu. 46 yaşındaki eski futbolcu, Mbappe için telaffuz edilen bonservis bedelini aşırı bulduğunu söyledi.
30.03.2019 Futbol
Rivaldo imzayı attı! Yeni takımı...
Rivaldo imzayı attı! Yeni takımı... Brezilya Milli Takımı, Milan ve Barcelona'nın efsanevi ismi Rivaldo'nun yeni takımı belli oldu. 46 yaşındaki Brezilyalı, Fas üçüncü ligi ekiplerinden Chabab Mohammedia'ya imza attı.
18.01.2019 Futbol
Anderson Talisca'dan flaş itiraf!
Anderson Talisca'dan flaş itiraf! Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çin'in Guanzhou Evergrande takımına kiralanan Talisca, Çin basınına bir röportaj verdi ve kariyeri hakkında konuştu.
30.07.2018 Futbol
CANLI! Brezilya - Belçika
CANLI! Brezilya - Belçika 2018 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Brezilya ile Belçika karşı karşıya geliyor.
6.07.2018 Arşiv
Talisca, Rivaldo'ya benziyor
Talisca, Rivaldo'ya benziyor Beşiktaşlı Adriano, Brezilya Milli Takımı'na seçilen takım arkadaşını övdü:
22.03.2018 Beşiktaş
Rivaldo: "Messi ile oynamak isterdim"
Rivaldo: "Messi ile oynamak isterdim" Barcelona'nın efsane futbolcularından Brezilyalı Rivaldo, "Messi ile oynamak isterdim." dedi.
19.12.2017 İspanya
'Barcelona ile aynı gruba düşmek isterim'
'Barcelona ile aynı gruba düşmek isterim' Beşiktaş'a sezon başında Barcelona'dan transfer olan Adriano soruları yanıtladı.
5.06.2017 Beşiktaş
Arda Turan rekora koşuyor! Kariyerinde...
Arda Turan rekora koşuyor! Kariyerinde... Barcelona'da bu sezon 22 maçta 12 gol atan Arda Turan, Galatasaray ile kariyerinin en skorer dönemini geçirdiği 2008-2009'daki performansını yakaladı
18.01.2017 İspanya
Efsanelerin arasına adını yazdırdı!
Efsanelerin arasına adını yazdırdı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın konuk ettiği Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-0 yendiği maça golleriyle damga vuran Arda Turan, birçok rekora da imza attı.
7.12.2016 İspanya
'Talisca tam bir sokak kedisi gibi'
'Talisca tam bir sokak kedisi gibi' Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş maçı sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Beşiktaş
'Talisca'yı 1 saatte bulduk'
'Talisca'yı 1 saatte bulduk' Daha ilk maçında herkesi kendine hayran bırakan Sambacı'nın Beşiktaş'a transfer sürecini Vatan açıklıyor:
24.09.2021 Beşiktaş
Talisca: Şampiyonlar Ligi'nde başarı hayal değil
Talisca: Şampiyonlar Ligi'nde başarı hayal değil Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca, siyah-beyazlı takım için UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarının hayal olmadığını söyledi.
24.09.2021 Beşiktaş
Brezilya'da hastaneye silahlı baskın!
Brezilya'da hastaneye silahlı baskın! Rio de Janeiro'da tedavi gören bir uyuşturucu kaçakçısını kaçırmak için hastaneye gelen silahlı kişiler, güvenlikle çatıştı. Saldırıda bir hasta öldü, iki görevli yaralandı.
17.06.2021 Dünya
Silahlı kişiler hastane bastı
Silahlı kişiler hastane bastı Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde silahlı kişilerin bir hastaneye düzenlediği baskında bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı bildirildi...
17.06.2021 Dünya
43 yaşında futbola geri döndü
43 yaşında futbola geri döndü Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, yeşil sahalardan emekliye ayrılmasının ardından 43 yaşında futbola geri döndü.
8.07.2015 Futbol
Alex'e F.Bahçe'den 8 kişi gidiyor
Alex'e F.Bahçe'den 8 kişi gidiyor Alex de Souza, daha önce Fenerbahçe forması giyen 8 futbolcunun, 28 Mart'ta yapılacak jübile maçında sahada olacağını açıkladı.
10.03.2015 Fenerbahçe
İşte Ronaldinho'nun yeni takımı
İşte Ronaldinho'nun yeni takımı Meksika'nın Queretaro takımında futbol hayatını sürdüren Ronaldinho, yeni bir transfere imza atma hazırlığında.
13.02.2015 Beşiktaş
13 yıl sonra gelen özür!
13 yıl sonra gelen özür! Brezilyalı yıldız Rivaldo'dan yıllar sonra gelen itiraf
9.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rivaldo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rivaldo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.