Resul Dindar

Resul Dindar

Son dakika resul dindar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resul dindar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resul dindar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resul Dindar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resul dindar gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 resul dindar haberi bulunmuştur. Tüm resul dindar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı!
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı! Artvin'de bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nde gergin anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın Resul Dindar'ın sahnesini bastı. Sıra tartışması yaşayan şarkıcılar tartıştı. Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahneyi erken terk etmesini isteyince sinirler gerildi.
14.08.2023 Magazin
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Karadeniz’den Kafkaslara, Balkanlara, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerin şarkıları, türküleri ve dans şovları yer alacak.
16.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 62. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 62. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in 17 Aralık Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümünde "Etnik Şarkılar" konseptiyle yöre yöre şarkılar söylenecek.
11.12.2022 Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Türkiye Çevre Haftası kutlamaları ücretsiz konserlerle devam ediyor
Türkiye Çevre Haftası kutlamaları ücretsiz konserlerle devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlamalar kapsamında 4-5 Haziran tarihlerinde Başkent Millet Bahçesi’nde ücretsiz konserler ile Çevre ve Çocuk Şenlikleri düzenlenecek. Etkinliklere ilişkin detaylı bilgiler ortakevimiz.com adresinde yer alıyor.
3.06.2022 Kültür Sanat
Hamsi Festivali! Metrelerce kuyruk oluştu, 3 ton hamsi dağıtıldı
Hamsi Festivali! Metrelerce kuyruk oluştu, 3 ton hamsi dağıtıldı İstanbul Bahçelievler’de Hamsi Festivali düzenlendi. Soğuk hava ve kara rağmen ekmek arası hamsi yemek isteyen vatandaşlar stantların önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Festivalde yaklaşık 3 ton hamsi dağıtıldı.
23.01.2022 Yaşam
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor!
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor! 'Şarkılar Bizi Söyler' Yılbaşı Özel Bölümü ile ekrana geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Sümela Manastırı 5 yıl sonra ziyarete açıldı
Sümela Manastırı 5 yıl sonra ziyarete açıldı Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sümela Manastırının tüm alanları, 5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla ziyarete açıldı. Manastırın açılışı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası özel Karadeniz ezgileriyle konser verdi.
1.07.2021 Kültür Sanat
Resul Dindar hayranlarıyla tartıştı
Resul Dindar hayranlarıyla tartıştı Şarkıcı Resul Dindar, Küçükçekmece'de verdiği konser sonrası fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla tartışarak "Cevap verme be sus" diye tepki gösterdi.
22.10.2018 Magazin
Mustafa Ceceli'ye darbe üstüne darbe!
Mustafa Ceceli'ye darbe üstüne darbe! Zonguldak'ın Filyos beldesinde düzenlenecek festivalde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin vermesi planlanan konser, vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildi.
23.07.2018 Magazin
İzdihama neden oldu
İzdihama neden oldu Karadenizli şarkıcı Resul Dindar konser vermek için geldiği MetroPort AVM’de izdihama neden oldu.
10.06.2018 Magazin
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü ‘23. Altın Objektif Ödülleri’, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Milliyet Gazetesi yazarı ve Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın, ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülünü aldı.
9.05.2018 Magazin
Resul Dindar'ın kazada ölen annesi toprağa verildi
Resul Dindar'ın kazada ölen annesi toprağa verildi Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar'ın motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitiren annesi Meliha Dindar (53), Artvin'in Hopa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2018 Magazin
Ünlü şarkıcı Resul Dindar'ın acı günü
Ünlü şarkıcı Resul Dindar'ın acı günü Karadeniz müziğinin tanınan ismi şarkıcı Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar ve babası Osman Dindar, dün motosikletlerinin kaya parçasına çarpıp devrilmesi sonucu yaralandı. Kazada ağır yaralanan anne Meliha Dindar hayatını kaybetti
28.03.2018 Magazin
Ünlü şarkıcının ailesi trafik kazası geçirdi
Ünlü şarkıcının ailesi trafik kazası geçirdi Karadenizli sevilen sanatçı Resul Dindar'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi.
27.03.2018 Magazin
Şarkılar Derya için
Şarkılar Derya için Geçirdiği kaza sonucunda zor şartlarda ve rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören Derya Aydın’a Karadenizli şarkıcılardan anlamlı destek.
17.10.2017 Magazin
Karadenizliler Derya Aydın için toplanıyor!
Karadenizliler Derya Aydın için toplanıyor! Karadenizli sanatçılar, bir yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden şarkıcı Ebral Aydın'ın eşi Derya Aydın için yardım konserinde bir araya geliyor.
11.10.2017 Kültür Sanat
Resul Dindar'dan muhteşem konser
Resul Dindar'dan muhteşem konser Kocaeli Fuarı'nda sahne alan Resul Dindar, Karadeniz yöresine özgü şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.
10.08.2017 Kültür Sanat
İrem Derici sevenlerini coşturdu
İrem Derici sevenlerini coşturdu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci yılı yaz etkinlikleri kapsamında, ünlü şarkıcı İrem Derici konser verdi.
6.07.2017 Kültür Sanat
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci Yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı İrem Derici konser verecek.
4.07.2017 Kültür Sanat
Murat Boz, Kocaeli’yi salladı
Murat Boz, Kocaeli’yi salladı Kocaeli Fuarı’nın 51'inci yılında yaz boyunca devam edecek konser ve etkinlikler 28 Haziran İzmit’in kurtuluşunda Murat Boz konseriyle başladı.
29.06.2017 Kültür Sanat
Resul Dindar, 27 Kasım'da Kayseri'de
Resul Dindar, 27 Kasım'da Kayseri'de Ses sanatçısı Resul Dündar, 27 Kasım Pazar günü Kadir Has Kültür Merkezi'nde konser verecek.
25.11.2016 Magazin
Resul Dindar'ı zor ikna ettiler
Resul Dindar'ı zor ikna ettiler Karadeniz'in güçlü sesi Resul Dindar Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenen konserde siyasetçilerin konuşmaları nedeniyle kriz yaşandı. Sahneye çıkmama kararı alan Dindar zor ikna edildi.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Resul Dindar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resul dindar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.