Renan Kaleli

Renan Kaleli

Son dakika Renan Kaleli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Renan Kaleli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Renan Kaleli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Renan Kaleli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan renan kaleli gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 renan kaleli haberi bulunmuştur. Tüm renan kaleli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nehir Erdoğan'dan olay açıklama: Renan ile yaşadığım aşk...
Nehir Erdoğan'dan olay açıklama: Renan ile yaşadığım aşk... Oyuncu Nehir Erdoğan’ın, iki yıldır meslektaşı Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takılmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen Erdoğan, Kaleli ile aşk yaşadığı haberlerini yalanladı.
25.04.2022 Magazin
Nehir Erdoğan aradığı aşkı Renan Kaleli'de buldu
Nehir Erdoğan aradığı aşkı Renan Kaleli'de buldu Nehir Erdoğan’ın iki yıldır ressam Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kaleli, 1992 ile 2000 yılları arasında Hatice Aslan ile evliydi.
12.12.2020 Magazin
Renan'la aşk yok
Renan'la aşk yok Ressam Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Dere, “Haberin kaynağını biliyorum, uydurup yazdılar. Hayatımda birisi olsaydı bilinirdi” sözleriyle tepki gösterdi.
27.03.2019 Magazin
Cansu Dere hakkında flaş aşk iddiası!
Cansu Dere hakkında flaş aşk iddiası! Bir dönem Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Cansu Dere'nin, aşk orucunu bozduğu iddia edildi.
4.02.2019 Magazin
Nehir Erdoğan yeni aşka yelken açtı
Nehir Erdoğan yeni aşka yelken açtı 2014’te evlendiği eşi uğruna Paris’e taşınan Nehir Erdoğan, boşanınca 2016’da Türkiye’ye döndü. Uzun süredir ekrandan uzak olan 38 yaşındaki oyuncu, kalbini ressam Renan Kaleli’ye kaptırdı. Çift, önceki gün de sosyal medyada mutluluklarını gözler önüne serdi.
20.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Renan Kaleli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki renan kaleli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.