Recep Yazıcıoğlu

Recep Yazıcıoğlu

Son dakika Recep Yazıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Yazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Yazıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Yazıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep yazıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 recep yazıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm recep yazıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
İETT otobüs şoförünü bu kez de motosiklet sürücüsü bıçakladı
İETT otobüs şoförünü bu kez de motosiklet sürücüsü bıçakladı Avcılar'da 2 ay önce kullandığı otobüsü taşlı saldırıya uğrayan İETT şoförü Tarık Akçam, bu kez de Esenyurt'ta motosiklet sürücüsünün bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçarken, kolundan yaralanan Tarık Akçam art arda yaşadığı bu saldırılara tepki gösterdi.
24.05.2022 Yaşam
Kayıp tekstil işçisinin baraj göletinde cesedi bulundu
Kayıp tekstil işçisinin baraj göletinde cesedi bulundu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, dün akşam saatlerinden itibaren kayıp olan tekstil işçisi Mesut Durmuş'un (29) sabah, gölette cesedi bulundu. Durmuş'un alkolün etkisiyle gölete düşüp öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.
20.12.2021 Gündem
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Recep Yazıcıoğlu ölüm nedeni ne, neden öldü?
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Recep Yazıcıoğlu ölüm nedeni ne, neden öldü? En Genç Vali, Yılın Bürokratı, Süper Vali lakaplarıyla anılan Vali Recep Yazıcıoğlu ölümünün 18. Yılında saygı ve minnetle anılıyor. Peki, Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli, neden öldü? İşte Recep Yazıcıoğlu’nun biyografisi…
8.09.2021 Gündem
Serinlemek için gölete giren 8 yaşındaki çocuktan acı haber
Serinlemek için gölete giren 8 yaşındaki çocuktan acı haber Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, serinlemek için baraj göletine giren çocuk hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcılığınca olay yerinde yapılan incelemenin ardından kimliği belirsiz çocuğun cesedi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
5.08.2021 Yaşam
'Efsane Vali' Yazıcıoğlu'nun makam aracı satışa çıkarıldı! Fiyatı 260 bin lira
'Efsane Vali' Yazıcıoğlu'nun makam aracı satışa çıkarıldı! Fiyatı 260 bin lira Denizli valisiyken trafik kazasında yaşamını yitiren Recep Yazıcıoğlu'nun kullandığı 1996 model makam aracı, internetten 260 bin liraya satışa çıkarıldı.
23.04.2021 Gündem
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Süper Vali olarak anılan Vali Recep Yazıcıoğlu’nun ölüm sebebi ne?
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Süper Vali olarak anılan Vali Recep Yazıcıoğlu’nun ölüm sebebi ne? Vali Recep Yazıcıoğlu ölümünün 17. Yılında unutulmadı. Görev yaptığı illerde "Süper Vali" ve "Efsane Vali" olarak anılan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 17. yılında anılıyor. Peki, Recep Yazıcıoğlu kimdir? Recep Yazıcıoğlu neden öldü? Recep Yazıcıoğlu ölüm tarihi ve yeri…
8.09.2020 Gündem
Denizlispor'da sözleşme telaşı!
Denizlispor'da sözleşme telaşı! Sezonun son maçında cumartesi günü İstanbulspor'a konuk olacak yeşil-siyahlılarda takıma kiralık olarak gelen Abdülkerim, Alperen ve Seddar'ın yanı sıra Stackhowiak, Asil Kaan, Deniz, Furkan, Gökhan, Aissati, Kerem Can, Ziya ile Taha Can'ın sözleşmeleri bitecek.
16.05.2019 TFF 1.Lig
Denizli'de barajda erkek cesedi bulundu
Denizli'de barajda erkek cesedi bulundu Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Gökpınar Barajı'nda erkek cesedi bulundu.
27.07.2018 Yaşam
Basketbolcular yumruk yumruğa kavga etti
Basketbolcular yumruk yumruğa kavga etti Denizli U16 Basketbol Ligi'nde Yüksekçıta Sanat ve Spor Kulübü ile Denizli Yıldızlar Spor Kulübü arasında oynanan maçta genç basketbolcular arasında yaşanan gerginlik yumruk yumruğa kavgaya dönüşürken, salonlarda görmeye alışık olmadığımız sahneler yaşandı.
30.01.2017 Basketbol
O isim AK Parti'den aday oluyor!
O isim AK Parti'den aday oluyor! Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu işadamı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Eski sevgilisini vuran adama polis operasyonu...
Eski sevgilisini vuran adama polis operasyonu... Erzincan'da daha önce birlikte yaşayan ve ayrılan iki sevgili arasında yaşanan kavga kanlı bitti. İddiaya göre, sevgilisi ile yeniden birlikte olmak isteyen Selçuk A. (29) aldığı red cevabına karşı sinirlenerek sevgilisine üç el ateş etti.
29.09.2021 Gündem
Korkunç olay! Kurşun yağdırdı
Korkunç olay! Kurşun yağdırdı Erzincan'da 29 yaşındaki S...
17.11.2014 Yaşam
Göl kenarında ceset bulundu!
Göl kenarında ceset bulundu! DENİZLİ Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Gölet’inde, henüz kimliği belirlenemeyen 30 yaşlarında bir erkeğe ait ceset bulundu...
10.07.2014 Yaşam
'Tabuları yıkan' vali!
'Tabuları yıkan' vali! 'Kürtçe öğreneceğim' demişti bayramdan sonra bu tweeti attı
12.08.2013 Yaşam
O vali konuştu!
O vali konuştu! 10 bin liraya kiralanan makam aracı bir anda gündeme oturmuştu
29.09.2021 Gündem
Hedefi siyaset yapmak!
Hedefi siyaset yapmak! ‘Süper vali’Yazıcıoğlu’nun oğlu: Farklı işler yapmak istiyorum
29.09.2021 Gündem
'En yakışıklı en çalışkan Bakan'
'En yakışıklı en çalışkan Bakan' Binali Yıldırım'dan mesai arkadaşına övgü
23.02.2013 Siyaset
İstanbul'da okula saldırı!
İstanbul'da okula saldırı! Molotof kokteylleriyle saldırdılar
29.09.2021 Gündem
Marmara böyle yağış görmedi!
Marmara böyle yağış görmedi! Marmara’ya 42 Mayıs’tır böyle yağmadıSon birkaç gündür yağan yağmurlar başta İstanbul olmak üzere Marmara’yı felç etti...
20.05.2012 Yaşam
Vali Yazıcıoğlu'nun aracı satışta!
Vali Yazıcıoğlu'nun aracı satışta! TOKAT’ta 1984-1989 yılları arasında görev yapan efsane Vali Recep Yazıcıoğlu ile birlikte toplam 5 valinin makam aracı olarak kullandığı otomobil internet üzerinden satışa çıkarıldı...
21.12.2011 Ekonomi
O cip yeniden yollarda!
O cip yeniden yollarda! Vali Recep Yazıcıoğlu ile özdeşleşen cip 8 yıl sonra garajdan çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Hem devrimcilere, hem ülkücülere vefa!
Hem devrimcilere, hem ülkücülere vefa! DENİZLİ Belediye Meclisi, aynı anda hem solcu hem de ülkücülerin isimlerini sokak ve caddelere verdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Recep Yazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep yazıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.