Razer

Razer

Son dakika razer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan razer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını razer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Razer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan razer gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 razer haberi bulunmuştur. Tüm razer haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 'dünyanın en akıllı maskesi' tanıtıldı
ABD'de 'dünyanın en akıllı maskesi' tanıtıldı Akıllı oyun şirketi Razer, "Dünyanın en akıllı maskesi" olarak tasarladığı, mikrofonlu ve ışıklı yüz maskesini ABD'deki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2021) tanıttı.
13.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Razer BlackWidow yenilendi!
Razer BlackWidow yenilendi! Oyuncuların yakından tanıdığı bir marka olan Razer, üç yeni oyun çevre birimini duyurdu.
16.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung da oyuncu telefonu geliştiriyor
Samsung da oyuncu telefonu geliştiriyor Ortaya atılan iddialara göre Samsung da oyuncu telefonu geliştirmek üzere kolları sıvadı.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor!
Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor! Oyuncu telefonları ilginç tasarımları dışında normal cihazlara kıyasla büyük bir fark sunmuyor olsa da, Razer Phone‘un tanıtılması ile birlikte Asus ROG Phone, Honor Play ve Huawei Mate 20 X gibi birçok farklı model daha piyasaya çıktı.
20.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Razer Phone 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
Razer Phone 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Oyuncu odaklı ürünleriyle dikkat çeken Razer, yeni telefonu Razer Phone 2'yi duyurdu.
11.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Razer Phone 2'den yeni görüntüler sızdı!
Razer Phone 2'den yeni görüntüler sızdı! Yeni sızdırılan görüntü, Razer'ın bir sonraki oyun canavarı telefonu Razer Phone 2'yi ön ve arkadan gösterdi.
30.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Xbox One'ın Klavye ve Fare Desteği Kesinleşti!
Xbox One'ın Klavye ve Fare Desteği Kesinleşti! Dedikodular doğru çıktı ve Microsoft, Xbox One'a fare ve klavye desteği ekleyeceğini duyurdu!
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Telefon sektörüne yeni bir dev!
Telefon sektörüne yeni bir dev! Renkli klavyeleri ve oyunlara yönelik aksesuarlarıyla tanıdığımız dev şirket, bir akıllı telefon firmasını satın aldı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Asus, oyuncu dizüstü pazarında liderliğe oynuyor
Asus, oyuncu dizüstü pazarında liderliğe oynuyor Republic of Gamers – ROG markası ile oyuncuların önde gelen tercihlerinden olan ASUS oyuncu dizüstü pazarında lider konumda...
5.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Polaroid'den şipşak fotoğraf makinesi: Snap+
Polaroid'den şipşak fotoğraf makinesi: Snap+ 13MP kameralı fotoğraf ve baskı makinesi Polaroid Snap+ CES 2016'da tanıtıldı.
6.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Oppo R7s Plus sızdırıldı
Oppo R7s Plus sızdırıldı Oppo R7s Plus TENAA sertifikası aldı.
30.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Samsung artık fotoğraf makinesi üretmeyebilir
Samsung artık fotoğraf makinesi üretmeyebilir Güney Kore'den gelen haberlere göre Samsung kamera bölümünü kapatabilir. Firmanın önümüzdeki yıl ürün duyurması ise beklenmiyor.
4.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Işık hızında rekor Turkcell''den geldi
Işık hızında rekor Turkcell''den geldi Turkcell Superonline ana sponsorluğunda düzenlenen DotA 2 Oyun Turnuvası’nda şampiyon takım belli oldu.
24.09.2013 Bilim ve Teknoloji
Karşınızda Microsoft Surface 2!
Karşınızda Microsoft Surface 2! Microsoft Surface 2 tanıtılıyor
23.09.2013 Bilim ve Teknoloji
Telefonlardaki tehlike bizi ne kadar etkiliyor?
Telefonlardaki tehlike bizi ne kadar etkiliyor? Teknoloji gerçekten zararlı mı?
22.04.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Razer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki razer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.